Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Qpack_
csendes tag
Sziasztok!
Már elég hosszú ideje sajnos nem kapom meg a topicokról és privát üzenetekről az értesítéseket, mint kiderűlt amikor a közelmúltban volt egy frisstés vagy csak rendszer újra összerakás elíródott a regisztrált email címem. Az adatimnál megpróbáltam helyre állítani, de nem engedi módosítani, mondván: "ezzel az email címmel már van regisztrált felhasználó"....bakker az csak én lehetek..és mégsem engedi rendbe rakni.Kérném valamelyik ph-hoz értő embörke/modi segítségét,mert most is több privire csak hetekkel később reagáltam mert nem jött róla értesítés.
Ha tudtok vmi megoldást ne kíméljetek!
Üdv
Qpack
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest