- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Nekem csak rossz tapasztalatom volt a sameday szállítással. Felénk a gls és az ExpessOne nagyon jó. Az EO hordja általában a kínai csomagjaim. Azt bírom benne, hogy a futár követhető maximálisan, hogy éppen melyik címen van. Egy két címmel előttem kiállok a kapuba aztán már jön is a kocsi. Ezt a sameday a büdös életben nem fogja elérni...
-
Silentfrog
veterán
Itt nincs annyira közel a box.
Elmegyek ,kifizetem, kiveszem, hazaviszem, kibontom, morgok ha nem az amit akarok, intézem a visszaküldést, elmegyek a boxhoz.
Néha csomagolni is kell mert tegnap jött egy rendelésem Osram ledes izzó, az csak fekete fóliába volt betekerve. Vissza sem tudtam volna abba rakni ha nem az van benne.
Akkor még csomagolni is kellett volna.
Pedig megfogadtam már párszor , nem veszek semmi olyat ami nem az Emag forgalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest