- Árnyékos sarok
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gerner1
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Nekem csak rossz tapasztalatom volt a sameday szállítással. Felénk a gls és az ExpessOne nagyon jó. Az EO hordja általában a kínai csomagjaim. Azt bírom benne, hogy a futár követhető maximálisan, hogy éppen melyik címen van. Egy két címmel előttem kiállok a kapuba aztán már jön is a kocsi. Ezt a sameday a büdös életben nem fogja elérni...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Silentfrog
veterán
Itt nincs annyira közel a box.
Elmegyek ,kifizetem, kiveszem, hazaviszem, kibontom, morgok ha nem az amit akarok, intézem a visszaküldést, elmegyek a boxhoz.
Néha csomagolni is kell mert tegnap jött egy rendelésem Osram ledes izzó, az csak fekete fóliába volt betekerve. Vissza sem tudtam volna abba rakni ha nem az van benne.
Akkor még csomagolni is kellett volna.
Pedig megfogadtam már párszor , nem veszek semmi olyat ami nem az Emag forgalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- FOXPOST AZ ÁRBAN! Nokia G50 4/128Gb Független - Repedt kijelző - Megkímélt állapot
- Logitech G435 Lightspeed
- FOXPOST AZ ÁRBAN! 3DB Samsung Galaxy A51 4/128GB Független - Repedt Kijelző - Megkímélt állapot
- Nintendo Switch V2 játékokkal
- Új Wanbo Dali 1 HD (natív 720p) LED Android 9 projektor. Netflix/Youtube/HBO!Wifi 6/BT 5.0. 350 ANSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest