- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
Beni2360 #749 üzenetére
Sajnos már kibontottam a csomagot, akkor lepődtem meg hogy mi a lóf... én ilyet nem is rendeltem. A címkét megnézve láttam hogy más neve szerepel rajta. Egy kb 1600ft-os tétel, valószínűleg összeragadt a két csomag mert a címke nagyobb mint a boríték és ragad a széle. Erre azért figyelhetnének a srácok akik pakolják be az automatába. Viszont most hogy jobban megnéztem a címkét van rajta egy telefonszám, dobok rá egy sms-t.
-
Viktoár
addikt
válasz
abdulka1 #747 üzenetére
Sziasztok
Nemrég voltam átvenni a csomagjaimat az automatánál és most látom hogy az egyik csomag nem az én nevemen van. Facebookon ráírtam az összes olyan nevű egyénre amilyen név szerepel a csomagon hátha jelentkezik a tulaj, de ha nem akkor hogy tudom jelenteni az emag felé? Van a weboldalon ilyenre lehetőség?
-
=Mentor=
őstag
Azért tök rendes az emag, hogy suttyomban 2 napra rövidítette az easybox átvételi időt. Jó persze tudom a blekfrájdéj miatt sok a rendelés, de legalább küldhettek volna valami értesítést, hogy bocsi de ez van...
-
Ákinard
aktív tag
válasz
abdulka1 #743 üzenetére
Hibásan van jelölve. Én is kérdeztem tőlük (Balaton csoki) hasonlót, meg volt jelölve a termékoldalon, mégsem lehetett boxba kérni. Azt írták, utánanéznek.
Végül levették a csokiról az "Appról easyboxba ingyen" megjelölést...Mondanám, hogy írj nekik, de neked is csak le fogják szedni a jelölőt róla...
Beni2360
Roviden nem az Emag forgalmazza.
Ha esetleg te is elolvasod, az is oda van írva, hogy csak magyarországi és romániai forgalmazókra vonatkozik, így makkmindegy, hogy nem az emag forgalmazza, mert egy bukaresti cég a forgalmazó.Szimplán szarul van megjelölve, mint a csokim is volt.
-
Beni2360
félisten
válasz
abdulka1 #743 üzenetére
Ha egy kicsit visdza olvasnál lathatad volna a valaszom. Ott a * után csak a kejelolt arura és a fő oldalon irva vagyon, hogy mikre. Roviden nem az Emag forgalmazza.
-
Beni2360
félisten
válasz
AnonymusX #739 üzenetére
Kicsit rákerestem az Ext Dig-re
A WC papírnál a rendelésnél ők a forgalmazók és a kiszállítók.
Ha rá klikkelek a termékre már nem elérhető és az Emag a forg és a kiszállító is. Nagy zsiványok ezek
Itt az Emag linkje tehát ne jöjjenek avval, hogy ........ -
KisTücsök
addikt
Ha nincs hely a tárolóban, akkor nem kéne másikba átvigye? Foxinál így volt nekem múltkor. Már 3. napja sikertelen a kézbesítés, mert nincs hely abban az easyboxnál.
-
AnonymusX
őstag
Nem tudom, hogy a topikot olvasók közül hányan rendeltek a 3x16 db-os Zewa toalett papírból az emagtól, aminek az eladója az Extreme Digital, de gondoltam elébe megyek annak, hogy átvételnél derüljön ki, hogy 1x16 db-os csomag, ahogy az Extreme Digital számlán látható vagy tényleg 3x16-os, ahogy az emag oldalán látszott.
Írtam az emag ügyfélszolgálatának, most napokkal később jött a válasz, hogy mivel marketplace partner az eladó, nem tudnak segíteni, de bíznak benne, hogy azóta megoldódott a problémám
. Értem én, hogy technikailag nem az emag az eladó, hanem az Extreme Digital, de összeolvadtak már egy ideje, egy cég. Mi a fityfenéért van ez így? Egyáltalán mi a francért van külön Extreme Digital eladó még az emagon?
Persze ezek költői kérdések, csak gondoltam megosztom ezt az érdekességet.
-
hzsolee
őstag
Valóban nem volt plusz. Viszont annyira gagyi a termék, hogy még az automatából kivéve, kicsomagolva már rendeltem is a visszaküldést. Hát az sem volt jobb mint a kiszállítás. Adott egy elég tág intervallumot (nov22-dec7) Aztán ma minden előzetes jelzés nélkül megjelent a címen egy MPL futár és elvitte. Azért egy "csá, majd ma megyünk" szerintem jó volna...
-
A 14 napos elállás/ visszaküldés meddig számít? 14 napon belül lett rendelve a futár, de tuti nem fog a termék beérni ténylegesen az emag-hoz 14 napon belül.
Köszi! -
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Rendelni szerettem volna 2db ventilátort EasyBox-ba, de csak egyet enged az oldal. Ilyenkor mi a teendő? Két külön rendelést adjak le - pl. fizetési teljesítéssel egymás után (már ha tudok) -, vagy esetleg "palizzam be" az egyik kedves Családtagom/Barátom, hogy Ő is rendeljen egyet?
Kicsit fura, hogy bármelyik ventire ránéztem, csak egyet hagyott volna venni. Csak nem ilyen kurta a raktárkészlet.
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
Vigi
-
KisTücsök
addikt
Easybox csomagautomatákat milyen táj fele töltik? Elvileg mára kell oda érjen, de még nem kaptam semmi értesítést.
-
smog86
senior tag
Mi van akkor ha BF-es áron vettem valamit, de nem pontosan azt kaptam?
Csak a visszaküldés opciót látható választhatónak, de akkor meg bukom a BF-es árat. -
gyuszos
tag
válasz
Exelsior24 #713 üzenetére
18. este 7 óra rendelés 12.02.-es dátum változott mai kézbesítésre.
Kár, hogy erről a posta nem tud, ők egyenlőre arra várnak, hogy megkapják a csomagot....
Szóval biztosan felesleges aggódni, vannak ellentmondások bőven. -
Exelsior24
aktív tag
Szia!
Mondom benézek ebbe a topikba, megérdeklődni másoknak hogyan állnak a rendeléseik, de látva az írásodat megnyugodtam, meg szerintem te is megnyugadhatsz nem vagy ezzel egyedül.
Nekem egy 18-i 12-13 óra közötti rendelésem van, ami még mindig csak rögzített, szintúgy 12.02.-es legkésőbbi kiszállítás van rá kiírva. Mindez vidéki nagyvárosba, címre kérve, mert az easybox-ba már nem engedte, full-ra jelezte.
Biztos vagyok benne, hogy rengeteg volt a megrendelés most is és alig győzik kiszállítani őket, de azért remélem 12.02-ig nem kell várnunk majd, mert az még nagyon sokára lesz. -
Thorim
csendes tag
válasz
Silentfrog #704 üzenetére
Ez érdekes, nálam mind a 2 rendelés megjött másnapra (igaz Pesten). Sőt, az első rendelés felét külön, a második felét pedig a 2. rendeléssel egyszerre szállították,szóval meg is lepett, hogy értelmesek.
-
csƵ
addikt
18-án este leadtam egy rendelést, ami még mindig csak rögzítve van és 12.02-es szállítással előrejelezve. Másnak is van ilyen?
Érdemes lenne új rendelést leadni, amire a kosárban 11.25-ös szállítást ír vagy rögzítés után az is átáll 12.02-re? -
Silentfrog
veterán
Kikészít az emagnak a futár cége. 10 napra kaptam meg a csomagom, többszöri rákérdezés után sikerült megtalálni a helyes megyét. 5 alkalommal járta meg Pest -Békés megyei utat .Egyszerűen nem találták meg a helyes boxot.
Ez egy csomag útja volt , és még nem is teljes a lista, nem fért rá.
Így ért ide a csomag.
Most a fekete péntekes rendelésem kezdi ismét, 3 műszaki cikk, 3 részletbe elküldve.
Már megint Békés megyében vannak, a kiszállítás sikertelen.
Agyam eldobom ezektől. Csongrád megyében lakom. -
Because
őstag
Sziasztok!
Segítenétek?!
Korábbi Ediginél vásárolt terméket, most hogy lehet garanciáztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest