- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok.
Miért van az hogy van 1 termék 2 színben, de az egyik színű ingyenes kiszállítás easyboxba, a másik színűt nem szállítják easyboxba csak házhoz 2500ft-ert. Mind a 2 szín teljesen ugyanaz a termék, és ugyan az a forgalmazó is, ugyan onnan jön, és az áruk is teljesen megegyezik.
Nem értem miért van ez pedig csak a szín más... -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Az emag termékekre elvileg 30 nap a visszaküldés ugye? Átvettem egy tv-t december 4-en délben, és ma már nem tudom kiválasztani az appban hogy vissza szeretném küldeni. Nem akartam eddig húzni, de ma lett pont egy jó ajánlat
vessek keresztet?
köszi! -
Ákinard
aktív tag
Mennyire nem éri meg az emagnak az ingyen szállítás téma:
Anyu kért egy routert, és mivel pont 20e felett van, ingyen házhoz kértem, úgyis itthon dolgozom. És kihasználtam a lehetőséget, kértem még 2 terméket, amiért önmagában lehet nem menék el az emag boltba: 10 darabos csoki "promociós ajánlat" és 2 darab szörp.
Most jött az üzenet, hogy darabonként fogják küldeni, először jön a 2 db szörp. Utána külön a router, és kapaszkodjatok: 4db csoki és 6 darab csoki.
Ráadásul a Magyar Posta hozza, így azt sem mondhatom, hogy a saját cégüknek fizetnek.
Persze gondolhatom azt, hogy *mennyire* nem éri meg nekik az ingyen küldözgetés....
-
törölt tag
válasz
Ákinard #1039 üzenetére
Anno még Emag Edigitál volt és a verseny kapcsán is lett talán az ingyenes szállítás... pár évig ment, azt megunták... mindig varriálnak vmit... az hogy szét dobják több dobozba, az attól még egy rendelés, ráadásul régen volt hogy egyszerre hoztak 5 dobozt, tök jó volt...
Értelmét nem láttam...
Most már csak box-ba visznek ingyen... azt sem mindig...
Valószínűleg + lehúzás akkor direkt díjat kérni, másnap nem.... végül is ja... megszívatták magukat... Nekem is volt csomag tavaly... jelezték, hogy akkor ne vegyem át... foglalta 3 napig a helyet. Idén már csak 1-1,5 nap volt átvenni...
Emag partnertől elárazott dolgot nem vettem... de rendeltem már onnan mint a saját oldalukról, mert pl itt ingyenes szállítás akció volt és az ár is kb ugyan az.
-
Ákinard
aktív tag
Többször előkerül itt, hogy emag partnertől nem érdemes elárazott dolgokat venni, ‘úgyis törlik’. Én is így szoktam járni rendszeresen.
Viszont most jelentem, megvolt az első emag partneres elárazott rendelésem amit ki is küldtek korrekten:
Harmad árra elárazott nagykiszerelésű mosogatószer. Szállítási és utánvét* (!) költséggel is kevesebb, mint félárban volt
*Először kérte el a box a 490-et tőlem, de nem mertem előre fizetni egy nevenincs cégnek, és 99,99%-ban törlésre számítottam. -
Ákinard
aktív tag
válasz
#01110937 #1038 üzenetére
Idén viszont ezer és ezer ember rendelt valamit BF-kor 690-es szállítási díjjal, majd másnap újra megrendelte szállítàsi díj nélkül, ugyanolyan, vagy olcsóbb árban. Csak itt több ilyen is volt, mennyi lehetett országosan? Az előző napit lemondani már nem lehetett. Ezek mind napokig foglalták a boxokat…
Az meg, hogy mennyire nem éri meg az emagnak az egyesével ingyen szállítás, az vicc. Ha nem érné meg, akkor nem pakolnák széjjel 15 dobozba külön-külön azt, ami beleférne 2-3 nagy emag dobozba
-
törölt tag
válasz
Ákinard #1037 üzenetére
Ezt már tavaly is eljátszották, vagy tavaly előtt. Az nap volt díja a csomagoknak, előtte, utána nem. Valószínűleg az előzménye az volt, hogy amikor Bf-volt mindenki gyors egyesével rendelgette a dolgokat, és így nekik nem volt "megérős"... vagy sokan nem vették át még sem.
Így meg kétszer is meggondolja az ember... én ezért is hagytam ki idén tavaly is a bf-et.
-
Ákinard
aktív tag
És szerintem ez nem tudható be annak, hogy "ez egy ilyen időszak".
Nem mondtam, hogy ez így jó, mert nem az. Valamit idén csúnyán elbaltáztak, alulméreteztek, és ez nem önmagában az Easybox raktárnak használata.*
Szimplán arra utaltam, hogy itt is és úgy általában máshol is látszott, hogy akadozik a szállítás. Ez ellen tenni sok mindent nem lehet, max törölni a rendelést.
Az semmiképpen nem segít a helyzeten, ha valaki napi 5x helyzetjelentést ad a csomagja állapotáról, és minden 2. kommentben előadja, hogy ő biza ide-oda-amoda fog menni emberkedni. Mert nem is biztos, hogy a topik közönségét ez már érdekli, másik oldalról, pedig látjuk, hogy valójában ugyanúgy csendben kivárta, amíg kézbesítik, aztán #hesstegsohatöbbetemag #kivételazelsőnagykihagyhatatlanakcióig*Ezt az egészet már korábban is elemeztük itt, jövőre sokkal jobban rá kell készülniük a BF és az utána jövő adventi időszakra. Plusz szerintem hülye húzás volt, hogy BF napján 690 volt az Easybox, másnap ingyenes. Ezrével lehettek olyan rendelések amit CSAK EMIATT újrarendeltek, itt is tízesével voltak ilyenek.
-
Beni2360
félisten
Szvsz azért mar nem fognak jönni.
Nekem is volt egy mosogató csaptelep vetel amin a szűrő torott volt. Rendeltem meg akkor egy magasitott hatyú kifolyót amit 2 nap késéssel kaptam meg (egy forgalmazó 10 p különbségu rendeles) annak a szűrője jo volt es atraktam a csaptelepre. Közben ugye reklamaltam es kertem egy szűrő pótlást. Szumma szummarum lemondtak a pót kifolyó vissza küldéseről mivel az magas volt es elalltam a vasarlastol. 1 hetre ra futar hozra a kus szűrőt és az árát a + kifolyonak is vissza kaptam. Lezárt vissza fogadott áru latszott a rendelesnel. Kavar kavar hatan. -
Dronte
aktív tag
válasz
Ákinard #1026 üzenetére
Mondok jobbat: november 18-ai rendelés kerek egy hónap alatt sem jött meg, aztán csak egyszerűen szó nélkül törölték (a termék továbbra is elérhető). Pedig Sameday alapján náluk volt a csomag. Gondoltam akkor megrendelem újra, december 18-án ez meg is történt, azóta 21. óta Sameday raktárban áll a csomag. Lehet majd egyszer megkapom, ki tudja
És szerintem ez nem tudható be annak, hogy "ez egy ilyen időszak". Ha nem tudják normálisan garantálni a szállításokat, akkor mondjuk nem a Sameday-el kéne szerződniük, hanem egy olyan szolgáltatóval, aki képes ellátni a feladatot, mert ez így botrány.
-
törölt tag
Emag
2022.12.28, 20:54
Csomag elküldve
Kiszállítás várható időpontja:
Ma 08:00 és 17:00 közöttposta
PB53023232443 A megadott küldeményre vonatkozóan a rendszer sajnos nem talált adatot.
-
Ákinard
aktív tag
Uhh, ez elsőre elég meleg.
Amit írtak, én is megpróbálnám. Reklamáció a forgalmazónak, és az emagnak is, bár utóbbi jó eséllyel elirányít a forgalmazóhoz.
A garanciát mindenképp be kell próbálni, kérdés, hogy hova kell érte küldened? Mert Németoba vagy Csingjungjangba postázni....
Bár ezt bebizonyítani, (ha kötekednek) hogy tényleg hamisítványt kaptál, és nem te cserélted el....Sajnos figyelni kell a Forgalmazza: XX részt.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Kolondrum #1024 üzenetére
Sajnálom, hogy vége. Szívesen olvasgattuk volna még hetekig a folytatásos teleregényt
Bocsi, de tényleg minden másodpercről tudtunk már.Szerk.: és félreértés ne essék, igen para a 3 hetes szállítási idő, de ez most ilyen időszak volt, benne volt a pakliban. Nekem is jött meg csomagom 3 hét bolyongás után, írtam is róla talán 1x fent, de nem napi 3x állapotinfó.
Máskor pedig a rendelés után 4-4,5 órával (!!!) a boxban volt. Egyszer hopp, másszor kopp. -
ricogsm
őstag
Mindenképp írnék az ügyfélszolgálatnak, mert ez tulajdonképpen megkárosítás.
Erről nem tehet EMAG, de azért csak na.
Én is kivertem a hisztit a hamis parfüm miatt. Szerencsére gyorsan lezárták.
Ha kell akkor NAV felé is jelezni (de ezt kilátásba helyezni az emag felé.) , hogy hamis terméket adtak el neked eredetinek hirdetve.
Nem hiszem, hogy szüksége lenne az EMAG-nak ilyen jellegű cirkuszra.
Azért megnézném a termék linkjét. (az általad vásároltat) -
humi1
tag
válasz
Ákinard #1018 üzenetére
Supplier/Szállító: SHENZHENSHI SHUNHAOKEJI YOUXIAN
GONGSI
Tax No./Adószám: 346511902
VAT No./EU adószám: DE346511902
Subscribed and paid capital/ Jegyzett tőke: 3000000
Bank account/Bankszámlaszám: IE02CITI99005170109604
Bank/ Bank neve: Citibank
Country/Ország: Germania
Headquarter/Cím: No. 820 LiJing Business Center,
ChengShiHuaYuan, HengGang, LongGang, Shenzhen, ChinaEz van a számlán!
De amikor rendeltem a bánat se vette észre, hogy nem az emag közvetlen. -
humi1
tag
Sziasztok!
Véleményre/segítségre lenne szükségem.
Még novemberben rendeltem a gyerekeknek 2 db jbl 510bt felhallgatót. A termék megjött, gyors kipróbálás, aztán vissza dobozba mivel karácsonyra kellett a fa alá. Szent este jött a meglepetés. A gyerekek panaszkodtak, hogy folyamatosan ledobja a kapcsolatot a telókról. Valamint az igért 40 óra helyett kb 1-2 órán belül lemerül. A hang minőség is folyamatosan változik.
Tüzetesebben megvizsgálva a terméket döbbentem rá, hogy hamisítványt vásároltam. A doboz is csak hasonló az eredetihez képest. A töltő elhelyezkedése és típusa is más mint az eredeti terméken (és azokon a képeken ami az emag oldalára fel van töltve). A 30 napon belüli visszaküldésről már lemaradtam. Nincs is ez a lehetőség a profilomba. A kiküldött számlán emag logóval egy németországban bejegyzett kínai cég szerepel.
Nem tudom merre menjek a problémámmal. (lehet a sóhivatal)
Van valakinek valami hasznos tanácsa ezzel kapcsolatban? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Maxxxim #1013 üzenetére
igen köszi én is így tudtam csak megzavart hogy a mobilcsere programban ott volt ez a készülék külső forgalmazóval, azt hittem meg lehet rendelni egy emag üzletbe és ott veszem át mobilcserén belül.
a kérdés hogy minden telót amit az emag forgalmaz részt vesz a mobilcsere programban vagy csak azok amik azon az oldalon amit linkeltem fentebb?
-
válasz
Bl.Gyo. #1012 üzenetére
Mivel a teló forgalmazója "Flanco" egy román cég, gyanítom ezért nincs lehetőség bolti átvételre, és nem is foglalkozik mobilcsere-programmal sem.
Ha olyan telót választasz, amit az Emag forgalmaz, akkor elég a személyes átvételnél jelezni, hogy hoztál cseremobilt, és helyben lepapírozzák neked. -
Bl.Gyo.
őstag
sziasztok!
mobilcsere programban vennék készüléket, megnéztem az ebben szereplő készülékeket, kiválasztottam egyet, de azt nem az emag forgalmazza és üzletben való átvételre sincs lehetőség ha jól láttam. akkor azt most lehet cserélni a programban vagy nem?
-
Llew
senior tag
Jövőre elkezdenek időgépet forgalmazni és az iatt lesz lényeges, hogy a régi számlaval új ügyfélszolgalathoz menjünk, vagy fordítva.
-
Thoty
senior tag
Én értem, ha jövőre veszel valamit az edigital-tól emagon keresztül (máshogy nem is tudsz), akkor azzal kapcsolatban az edigital ügyfélszolgálathoz kell fordulni probléma esetén. Minden korábbi edigital vásárlás esetén pedig az emag-hoz.
De, hogy ez miért jó nekik, azt nem értem. Meg azt sem, ha már egy cég, akkor miért nem olvadnak össze teljesen és szüntetik meg az edigital-t mint céget és forgatnak át mindent emaggá.A legjobb benne, hogy az egyesülés lezárul, ennek eredményeként két ügyfélszolgálatuk lesz
-
Thoty
senior tag
"Kedves Ügyfelünk,
Új korszak kezdődik az Extreme Digital és az eMAG életében!2022. december 31-ével az elmúlt évek egyesülési folyamata lezárul, melynek eredményeképpen minden, 2023. január 1-jét megelőző Extreme Digitalnál történt vásárláshoz kapcsolódó esetleges ügyintézést – legyen az akár garanciális ügyintézés, számlamásolat igénylés, vagy bármi más, ami a rendelésed kapcsán számodra fontos - közvetlenül az eMAG ügyfélszolgálatán tudsz kezdeményezni az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Telefon: +36 1 88 555 00 (normál díjas)
Email: shop@edigital.huAz Extreme Digital azonban nem áll meg! Minden régi és új vásárlónk számára a 2023-as évben is a megszokott vásárlási élményt, verhetetlen árakat igyekszünk biztosítani az emag.hu felületén, megújult ügyfélszolgálattal, mely minden, 2023. január 1-én, vagy azt követően történt vásárlás kapcsán segíteni fog Neked az alábbi elérhetőségen:
E-mail: ugyfelszolgalat@edigital.eu
Mikor kit keress?
• Amennyiben a vásárlásod után kapott számlán a dátum 2022.12.31. vagy ez előtti, akkor az eMAG tud majd segíteni Neked a fenti elérhetőségek bármelyikén (telefonon válaszd az Extreme Digital vásárlóknak dedikált menüpontot)!
• Ha vásárlásod számláján 2023.01.01. vagy későbbi dátum szerepel, akkor az Extreme Digital megújult ügyfélszolgálatát keresd az új elektronikus elérhetőségen!
Köszönjük, hogy a múltban minket választottál, és bízunk benne, hogy velünk tartasz a jövőbe vezető izgalmas úton!"
Ezek komplett idióták.
-
Llew
senior tag
Ma kaptam egy levelet tőlük, hogy évvégével befejeződik az összeolvadása a ket cegnek és jan 1-től az edigital megújjult ügyfélszolgálattar vár.
Most akkor nem teljesen beolbmvadtak? Ennek így mi értelme van? Az emberek mar el is felejtették, hogy volt edigital, srre most visszahozzák az eltűnt nevet? -
roti86
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest