- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Hamarosan?
Jővőre?
A szocpolosok nagyon gáz arcok, ne menj oda, hacsak nem vagy gáz arc, ugyebár.
Amúgy a kölönbés nem sok, csak az méglájtosabb, mitn a sima szoc - kevesebb óraájuk van, kevesebben is vannak, ennyiből picit jobb, h jobban ismerk egymást, de hát ez nem olyan nagy szempont.
A szak tetszik, viszont elég (túl..?) könnyű. Idén fevettem mellé egy mésikat is, bár azért fizetnem kell, mint a köles. -
PeliScan
addikt
Up
-
peterqe
aktív tag
Emberek! Nekem van egy
Kommunikáció
szakos diplomám (többek között), Pécsen szereztem. Aki nők miatt megy egyetemre, az próbálkozzon arrafelé! (12-15x túljelentkezéssel kell csak megbirkózni
)
-
PeliScan
addikt
Don Vittorio: nagyon köszi, inkább írok mailt, ok?
Panther: hm, tehát most másodikos? amúgy nem tom, még azért ennyire nem melegedett össze a társaság sajnos. -
Panther
HÁZIGAZDA
Asszem oda ment egy tavalyi osztálytársam (ELTE szoc-ra)
Nagy Gergely Érdről, ismered?
-
joysefke
veterán
Gondolom tele van ott minden nővel...
-
PeliScan
addikt
Már csak azért is jó lenne találni vkit, mert veszett drágák a tankönyvek amiket csak fél évig használunk, és ami neki már nem kell, szivesen megvenném.
(és nem kéne aláhuzagatnom a fontos részeket sem.)
-
PeliScan
addikt
Továbbra sincs senki, mi?
Hát igen, legalább nem lesz túltelített a szakma!
-
PeliScan
addikt
Állati jó..!
Kicsit jövök ide gizdulni, ha már a fél életem itt töltöm...
/
Volt egy szeminárium, ami elsősorban másodéveseknek volt meghirdetve, és 10 férőhely volt. Nahmost voltunk ötvenen, és én elsős vagyok. Elmondtama profnak, h én a tömegközlekedés szociológiáját szeretném jobban megismerni, pl a metró íratlan törnyényeit... állatira tetszet neki ÉS BEVETT A KUATÓCSOPORTBA!
Lehet h kint lesz a munkám (már ha értékelhető lesz, ugye) az 2005ös EU kiállításon is Brüsszelben!
Jó szak ez, látom én már...meg most jön a gólyatábor is...
-
PeliScan
addikt
válasz
Don Vittorio #31 üzenetére
Oké, ha elrendeződtek a dolgok és a gólyatábor, megkereslek! köszi!
Amúgy úgy néz ki h télleg sikerült a hét első három órájába sűrítenem az óráimat, így heti kétnapot dolgozhatom, már ha találok vmi jót... remélem sikerül.
Nem rossz végül az egyetem, de remélem azért jobban összerázódik majd a társaság a tábor alatt, mert most inkább csak 4-5 fős csoportok vannak, ami azért nem túl jó... -
PeliScan
addikt
válasz
Don Vittorio #28 üzenetére
Háhá, a hozzászólás második része csak utólag került oda!
Moderátori előjogok..?
A pszi tulképp mindenkit érdekel, csak van, akit tényleg komolyabban, és van, aki abszolút nem tud mást kitalálni, ezért mennek oda. A szocio már talán vmivel tudatosabb döntés, mivel nem ''divat-szak''. Én pl a szociodiplomával vmi piacképes dolgot szeretnék kezdeni, pl közvélemény/piackutatás, v csoportfejelsztés; ezek nagyon érdekesek ÉS sok pénz van bennük. Ha sikerülne ezt így összehozni... -
PeliScan
addikt
válasz
Don Vittorio #28 üzenetére
Akkor ő lenne az én emberem, tekintve, h én is e kettő diszciplina között hezitáltam, végül a szocio lett, de ettől függetelenül a szociálpszi érdekel továbbra is...
Szól6nál pár jó szót az érdekemben nála... -
Don Vittorio
őstag
Most éppen online- vagy szabatosabban távoktatási rendszert készítünk. Síklaki fókuszcsoportot meg befolyásolást szokott tanítani. Meg még sok egyebet. Ő asszem nem szociológus, hanem pszichológus eredetileg, de érdemben mint szociálpszichológus leledzik.
Egyébként miért mentél szociológiára? (Te most 18-19-20 éves vagy - gondolom -, és azt sose értettem, hogy fiatalok hogyan tudják rávenni/rászánni magukat, hogy elmenjenek szociológiára vagy pszichológiára. Engem is érdekel - nagyon is -, de 2-3 éve max., és most már túl vagyok a 30-on.) -
PeliScan
addikt
válasz
Don Vittorio #26 üzenetére
Hát, holnap lesz az első napom, nem ismerem még az épületet, sem a bentlakókat.
A nevek sem ismerősek sajnos, asszem nem tanítanak engem ebben a félévben.
Miért, mit dolgozol ott (persze csak ha nem túl indiszkrét)?
-
Don Vittorio
őstag
Én nem tanulni járok oda, hanem dolgozni - mostanában. 366-ban szoktam ülni (Dessewffy-Síklaki). Hmm?
-
PeliScan
addikt
De, de elért.
Tudod mikor kapjuk majd meg a Neptun számunk..? Amikor befejezdőtek a jeletkezések az előadásokra, és a az indexaláiratás!!
De hát könyörgöm, pont arra lenne jó ez, h nem kéne napokat koslatni egyegy rohadt aláírásért..!!
De némi öröm; asszem sikerült ugy rendeznem az óráimat, h csüt-péntek TELJESEN szabad!! -
-
PeliScan
addikt
Nah az órarendet sikerült összeállítanom egy segítőkész kartársnőm segítségével... de ettől függetlenül aki ide jár, ne tartsa vissza magát!
-
PeliScan
addikt
Hahaha, baromi vicces, mond6om.
Csakazért is színt viszek ebbe a társaságba.
És legalább 75% a nők aránya, ami azért nem rossz.
Hehe, ebben viszont a műszaki karok vannak hátrányban...
-
KovacsUr
addikt
-
PeliScan
addikt
Csak a műszaki iskolákban van minden jól mexervezve..?
Nálunk szeritnem semmi ilyesmi nincs h tankör vagy h mentor, az óráink kétfelé leszenek, a gólyatábor az első hét után lesz...
-
PeliScan
addikt
Hát, emglássuk. Ha nagyon nincs más megoldás... de nem hiában pedzegetem én a pszi.t is: gondold el, ha most odamegyek, a sok elte-s között egy vagyok a sok közül, kevésbé segítőkészek, meg miért pont ő segítsen? namármost, ha itt vagy pont egy elte szocios, az rögtön fog segíteni, emrt 10e ember közül ő az egyetelenm aki ebben segíteni tud!
-
-
KovacsUr
addikt
Próbálj meg inkább az ELTÉ-n kiabálni egy kicsit, hogy ''olvassa itt valaki a PH!-t?''
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Nahegykisup.
-
PeliScan
addikt
Hehe, most jó sok aktív tag van (76!)... talán...
-
PeliScan
addikt
Hm, nem lesz egy népszerű topic.
De azért uppolom majd párszor. Nekem elég lenne egy felsőbbéves is...
-
_Volkovy_
nagyúr
Bárcsak már ott tartanék..
-
PeliScan
addikt
...mármint rajtam kívül.
Ma volt a beiratkozás, lassan el kéne kezdeni készíteni az órarendet, elég sok szabadságot kaptunk (legalábbis nekem most így tűnik, lehet h félreértem a papírkákat) és érdekelne h mit és mennyit érdemes felvenni. Továbbá a szakkollégiumról némi infó is jól jönne - érdemes-e, és ha igen, hogyan, miképp?
Gondolom h alapjában reál érdeklődésűek a tagok, de ki tudja..? Próba cseresznye!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Villanyszerelés
- Airsoft
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged