Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• peterszky

őstag

válasz vernon- #5160 üzenetére

Majd írd be a lehetőségeket és kiokosítunk :K

Diszkrét matematika: Burcsi Péter, Székely Jenő
    Matematikai alapozás: Csörgő, ha tart
    Lineáris Algebra: nekem Fried Katalin volt anno és kedveltem, az anyag is ment rendesen, de voltak róla negatív vélemények is.

Mi még most első féléves?

Speciket bármikor fel lehet venni, de szerintem sem biztos, hogy első félévben a legjobb ötlet, új környezet, új dolgok, hogy kell tanulni, stb-stb. Esetleg egy egyszerűbbet, de annak meg ugye nem biztos, hogy sok értelme van (mint pl. Webfejlesztés :D).

• stratever

csendes tag

válasz vernon- #5160 üzenetére

www.markmyprofessor.com - ha már etr(vagy akorra már neptun) hozzáférésed,akkor ezen az oldalon rá tudsz keresni tanárokra,és olvashtasz más hallgatóktól érkező értékeléseket.

Egébként az első félév tényleg csak nagyon alapozás, ahol vigyáznod kell az a lineáris algebra és a diszkrét matematika 1,főleg ha B szakirányra(szoftverfejlesztő) tervezel majd továbbmenni. Linalgból én Pluhár Zsuánál voltam... kerüld... amilyen messze csak lehet. Dimat1-ből pedig mind1. Nekem mondták,hogy Lakatos a "mosolygós halál" ,mégis nem sok erőfeszítéssel sikerült nála a gyakot megcsinálnom,szerintem dimat1 az a tárgy,ahol ha belefektetsz némi energiát,akkor biztos meglesz gyakvez-től függetlenül. Azért nem ajánlott (szerintem) első félévben specit felvenned,mert még nincsennek meg a szükséges alapismereteid, amelyek egy-kettőhöz szükségesek, a krémje igazából a 3.félévtől indul(feltételezve ha tanterv szerint haladsz:D ). szóval ha tanárokra vagy kíváncsi,akkor a fenti oldal segít.

Új hozzászólás Aktív témák