- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratever
csendes tag
válasz
vernon- #5160 üzenetére
www.markmyprofessor.com - ha már etr(vagy akorra már neptun) hozzáférésed,akkor ezen az oldalon rá tudsz keresni tanárokra,és olvashtasz más hallgatóktól érkező értékeléseket.
Egébként az első félév tényleg csak nagyon alapozás, ahol vigyáznod kell az a lineáris algebra és a diszkrét matematika 1,főleg ha B szakirányra(szoftverfejlesztő) tervezel majd továbbmenni. Linalgból én Pluhár Zsuánál voltam... kerüld... amilyen messze csak lehet. Dimat1-ből pedig mind1. Nekem mondták,hogy Lakatos a "mosolygós halál" ,mégis nem sok erőfeszítéssel sikerült nála a gyakot megcsinálnom,szerintem dimat1 az a tárgy,ahol ha belefektetsz némi energiát,akkor biztos meglesz gyakvez-től függetlenül. Azért nem ajánlott (szerintem) első félévben specit felvenned,mert még nincsennek meg a szükséges alapismereteid, amelyek egy-kettőhöz szükségesek, a krémje igazából a 3.félévtől indul(feltételezve ha tanterv szerint haladsz
). szóval ha tanárokra vagy kíváncsi,akkor a fenti oldal segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest