Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Sátorból is csak teszkósom van. Voltam egyszer sátorozni, de akkor azt mondtam, soha többé
Eső volt, az meg kegyetlen sátorban, pláne abban, ami nekem volt. Aszonták 2rétegű kell és akkor nem olyan szörnyű, mert nem nedvesedik át az egész, csak a külső réteg. De dugom ki a lábam, minden sík víz körülöttem...
Azóta már nézegettem Decathlonban, hogy beruházok egyre, mert vmikor jóljön, de nincs kilátásban semmi, így fölösleges. De imádom az ilyen cuccokat.
Decathlon előtt ki van állítva egy rakás sátor, bele lehet bújni, ki lehet próbálni
Körbeolajoztam megint a bicajt, remélem már jó lesz.
Ha a láncot lazának érzem, melyik csavaron kell merre tekerni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Exkluzív órák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eső volt, az meg kegyetlen sátorban, pláne abban, ami nekem volt. Aszonták 2rétegű kell és akkor nem olyan szörnyű, mert nem nedvesedik át az egész, csak a külső réteg. De dugom ki a lábam, minden sík víz körülöttem...
Azóta már nézegettem Decathlonban, hogy beruházok egyre, mert vmikor jóljön, de nincs kilátásban semmi, így fölösleges. De imádom az ilyen cuccokat.