- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88 #4234 üzenetére
nem bízod a véletlenre Te se
én egy 810es steel-o -val mászkálok, fel tudom tekerni a nyeregcsőre, azé imádom
viszont U -ra egyrészt anno nem volt kess (granit plus lesz, ha lesz), másrészt utálnám cipelni. szal maradt ez.U-t tudod tárolni valahol biciklin, v cipelgeted ? milyen az abus tartója ? ( fénykép?
)
meg nem szakadsz meg a 10mm -s lánccal, én a 8ast is sokallom néhafosok néha, ha kint kell hagynom az utcán, bár kétlem, h akárki elvágja, csak az első kerék védtelen (és van rajta egy tárcsa + elég drága a kerék).
sulinál meg én be szoktam vinni, keresek egy üres termet, és hátsó sorban hozzákötöm két székhez
onnan nem viszi el senki (nem mondom el a mindig üres termet, mert akkor befoglaljátok
)
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #4234 üzenetére
Ugyan már, ezt az ember magának magyarázza, próbálja meggyőzni magát az ember, hogy miért kell, miért muszáj megvennie a drágát. Tizenpár éven át egy olyan bringát hajtottam, ami a teszkó szintet se közelítette meg, de sose tört el
A végén már ropogott a fogaskerék vagy mi, de ment. Télen-nyáron, hóban-sárban azzal mentem minden nap. Meg gondolok a tanyabéli gyerekek, felnőttek bringáira, párezer ft-os cangák, mit tudják ők mi a duplafalú felni, azt se tudják, hogy létezik, é sláss csodát, bringáznak sokan. Falubéli Pista bá nem umf-fel megy a kocsmába szántóföldeken át. Oszt széthullik? B@szik széthullani. Autós topicon is csak felhúzom magam. Csak a drága, csak a sok lóerős kocsi a kocsi, a többi gördeszka...
Hegyről lefelé nyilván szétesik, de "bótba járni" tökéletes a teszkós is.A sárga kis szívem csücske Gepida bikemag apróról 10k volt használtan, kb 4éve megvan.
F@sza, akkor gerinclakatom van, eddig nem tudtam mi az. Tök nehéz és nem jó semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest