Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Nyilván nem óhajtom nyilvános fórumon kitárgyalni hogy ki vagyok, mit csinálok, honnan jöttem stb, de te mindig újra és újra itt kezded el boncolgatni. B@xtam már rá, nem kicsit, nagyon.Ha valami borzasztóan érdekel, akkor odaülsz mellém flash órán és elkezdesz beszélgetni velem vagy dobsz egy privátot vagy némán elkezded túrni a netet utánam és elraktározod az infót és örülsz nagyon magadnak. Nem csak érzed, hogy nincs ínyemre, hanem már mondtam is.
Ha meg minden szaknak, órának külön-külön topicot nyitunk, akkor kib@sznak a modik. Ez ELTE topic, ELTE-s vagyok, amilyen nagy nyüzsgés van itt, elférek a topicban bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest