- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
újra és újra itt kezded el boncolgatni - leszámítva a mai napot, mikor boncolgattam én ezt ?! A topic ELTE IK, de azt írtad, hogy kakukktojás vagy, ezért kérdeztem, hogy most miért... Nincs flash órám, azt meg nem gondoltam, hogy olyan privát dolog megkérdezni, hogy elte vagy bme vagy mifene... Én nem értem, hogy miért kéne ezt privátban intézni... mármint én nem szégyellem, hogy az Eltére járok. Bme-sek között sem. Ezer éve itt van ez a topic, beszélgetünk, néhány szokásod is tudjuk, de most egy hova járszra nem lehet válaszolni, áhhh. Nem értem, mit kell ezen ennyire kiakadni.
Nem mondtam, hogy nem férsz el, de nem értettem a "kakukktojás" jelzőt.
Jeez!
Akkor azt mondjad inkább, hogy mi van a laptoppal, elvitted már?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VPN topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Jogász topic
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest