Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bbazsy

őstag

válasz Mawyx #1976 üzenetére

hosszú lenne most leírni.
    részecskefizikai szimulációkat + ezekhez tartozó számításokat (tíz/százezres nagyságrendekkel). most jön az algoritmus javítás + gyorsítás, és ha az egész bejön (tudományos cikk lesz), akkor nem csak szimuláljuk, hanem meg is építjük a detektort és mérjük.. ahhoz pedig a programozást (ilyen asm szintű) valszeg én csinálom majd.
    (hozzátenném, h mindezt valszeg egy 3 hónapos túra során CERN -ben:) szinte csak ez vonz benne..)

dobozokat kaptam, át is cuccoltuk a város másik végére BKVval (majd mindjárt jön a Peti és mesél, szép túra volt :D). most tekerek mindjárt oda, biciklimet is Nála hagyom..

nem nézegettem (illetve igen, de marha drága lenne), majd meglátjuk hogy jövünk ki a költözködésből. annyira nem égető most ez, van 5.1em..
    pont ma vettem egy x-fi surround 5.1 usb hangkártyát kemény 13k -ért, és beszarás pici + van hozzá távirányító:) meglátjuk milyen lesz, de elsőre levett a lábamról..
    eléggé audiofil vagyok, hangcuccra nagyon érzékeny, szart sose vennék, szóval valszeg amíg nem lesz nagyobb pénzmag, addig marad a mostani cuccom.
    harman/kardon szett az álmom, de ezt majd ha lesz egy _jó_ állásom.

most viszont megyek, ma még össze kéne pakolni maradék cuccom is, az se 2 doboz:(

Új hozzászólás Aktív témák