Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
A központi kérdés számomra, hogy mennyire lehet mellé nyúlni a két szakirány között. Most vagyok első félév végén (még természetesen nincs meg minden vizsgám) és a programozás tárgyakat mondhatni könnyen vettem, a matekkal alapvetően többet foglalkoztam, ezekből nem úgy, mint a programozásokból, de nem is rosszul végeztem. Emelt matekkal jöttem, itt is emelt dimaton voltam és alapvetően érdekel is, viszont tartok tőle, hogy az A-s többlet matek megtanulása már nem az érdekes kategória lesz.
Leginkább a környezetemben levő emberek bizonytalanítanak el. Van, aki nálam jobb matekból és B-re megy, viszont van, akivel nagyjából egy szinten vagyok és nem is gondolkodik máson A-n kívül. A hiperszuper gimiből jöttek gyakran olyan matematikai (bár esetenként programozós) dolgokról beszélnek, amiről gyakorlatilag fogalmam sincs, sokszor gyakorlatokon is amit ők elsőre megértenek azt én csak több gyakorlás, példa után. Na, ilyenkor nem érzem magam A-ra valónak.
A tanulással, szorgalommal nincsen gondom, de összességében úgy érzem több befektetéssel még jobb lehettem volna az első féléves matekokból is. Mit gondoltok, érdemes így A-ra mennem, vagy biztosabban végeznék B-n? Jelenleg még tervezek MSc-vel ha ez számít valamit a döntésben.MasterMark: Úgy tudom nincs matalap keresztféléven.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR (Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest