- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
dehecked #5046 üzenetére
hi,
én is így csináltam annak idején, 2006-ban felvételiztem eltére, akkor is csináltam meg az érettségit meg ballagtam, és jelentkeztem OKJ-ra. Nyáron megkaptam a levelet, hogy felvettek eltére, és mivel az OKJ-t előtte mindenképp meg akartam csinálni, ezért halasztást kértem. Ezt úgy kell, hogy elmész beiratkozni a kiírt napon az eltére (valszeg OKJ-n el kell kérned magad az ofőtől), ott szépen megcsinálod a beiratkozást, viszed az igazolványképeket magaddal meg mindent amit kell, és leadsz emellé még egy dékáni kérelmet is, amiben leírod, hogy tisztelt dékán úr, szeretnék 2 félévet halasztani OKJ-képzés miatt, tisztelettel xy. És akkor ennyi. Legközelebb 1 év múlva kell menned az eltére, amikor majd befejezted az OKJ-t.
Beiratkoznod többször nem kell, csak most. Ha ETR-be be tudsz lépni majd, ott van egy Regisztráció menüpont, és ott ki tudod majd választani, hogy aktív vagy passzív féléved lesz, ott a passzívat kell kiválasztanod. És mindenképp most kell beiratkoznod eltére is, szal majd menj el, különben felvételizhetsz újra.
Amúgy az a tuti, ha bemész valamikor a tanulmányi osztályra és elmondod h okj miatt halasztani akarsz 2 félévet, mit tegyél. Kb ugyanezt fogják elmondani amit én, csak az tutibb.
Ja és nem számít bele az első 3 félévedbe, ha halasztottál.
Az ETR pedig az a rendszer, ahová be tudsz lépni, fel tudsz venni tárgyakat, látod az órarendedet, tantárgyanként (kurzusonként) van fórum, meg minden. Ott tudod minden félév előtt bejelölni azt is, hogy aktív vagy passzív lesz-e a következő féléved. Ha kapsz EHA-kódot és jelszót, be tudsz majd lépni oda. Az EHA-kódod az egy felhasználói név, ami a tiéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Linux kezdőknek
- Temu
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest