- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehecked
tag
Hello srácok!
sikeresen felvételiztem az ELTE proginfo szakára és érdekelne pár dolog.
először is hogy működik ez a halasztás dolog? amit eddig olvastam róla az az hogy egyszerre csak 2 félévet lehet halasztani utána be kell járni 2re hogy ne töröljék a hallgatói jogviszonyt. meg h az első 3 félévben kell legyen 36 kreditem. na most ha én szeretnék előtte elvégezni egy egyéves OKJ-s képzést akkor mi a teendő? elmegyek beiratkozni, utána halasztást kérek, megcsinálom az egyéves kurzust és megyek eltére egy év múlva? az első 3 félév mire vonatkozik? onnantól számítják h beiratkoztam, vagy onnantól h ténylegesen oda járok? tehát ha okj-re megyek akkor az a 2 félév is beleszámít? aztán mi ez az ETR? kicsit elvesztem a sok info között vki HELP pls :\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest