- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mártógyurma
tag
válasz
dehecked #5050 üzenetére
Szevasz! Engem is most vettek fel. Most már 2011 van kiírva. Én már megtaláltam magam a rendszerben, viszont jelszót azt majd a felvételi határozatot tartalmazó boríték /tájékoztató csomag ( gondolom ugyanaz a kettő) fogja tartalmazni (legalábbis úgy vettem ki az a "Felvettek. elte.hu" /Hallgatói ügyintézés/ ETR- menüponthoz tartozó oldal szövegéből).
-
proof88
addikt
válasz
dehecked #5046 üzenetére
hi,
én is így csináltam annak idején, 2006-ban felvételiztem eltére, akkor is csináltam meg az érettségit meg ballagtam, és jelentkeztem OKJ-ra. Nyáron megkaptam a levelet, hogy felvettek eltére, és mivel az OKJ-t előtte mindenképp meg akartam csinálni, ezért halasztást kértem. Ezt úgy kell, hogy elmész beiratkozni a kiírt napon az eltére (valszeg OKJ-n el kell kérned magad az ofőtől), ott szépen megcsinálod a beiratkozást, viszed az igazolványképeket magaddal meg mindent amit kell, és leadsz emellé még egy dékáni kérelmet is, amiben leírod, hogy tisztelt dékán úr, szeretnék 2 félévet halasztani OKJ-képzés miatt, tisztelettel xy. És akkor ennyi. Legközelebb 1 év múlva kell menned az eltére, amikor majd befejezted az OKJ-t.
Beiratkoznod többször nem kell, csak most. Ha ETR-be be tudsz lépni majd, ott van egy Regisztráció menüpont, és ott ki tudod majd választani, hogy aktív vagy passzív féléved lesz, ott a passzívat kell kiválasztanod. És mindenképp most kell beiratkoznod eltére is, szal majd menj el, különben felvételizhetsz újra.
Amúgy az a tuti, ha bemész valamikor a tanulmányi osztályra és elmondod h okj miatt halasztani akarsz 2 félévet, mit tegyél. Kb ugyanezt fogják elmondani amit én, csak az tutibb.
Ja és nem számít bele az első 3 félévedbe, ha halasztottál.
Az ETR pedig az a rendszer, ahová be tudsz lépni, fel tudsz venni tárgyakat, látod az órarendedet, tantárgyanként (kurzusonként) van fórum, meg minden. Ott tudod minden félév előtt bejelölni azt is, hogy aktív vagy passzív lesz-e a következő féléved. Ha kapsz EHA-kódot és jelszót, be tudsz majd lépni oda. Az EHA-kódod az egy felhasználói név, ami a tiéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest