Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mártógyurma
tag
válasz
dehecked
üzenetére
Szevasz! Engem is most vettek fel. Most már 2011 van kiírva. Én már megtaláltam magam a rendszerben, viszont jelszót azt majd a felvételi határozatot tartalmazó boríték /tájékoztató csomag ( gondolom ugyanaz a kettő) fogja tartalmazni (legalábbis úgy vettem ki az a "Felvettek. elte.hu" /Hallgatói ügyintézés/ ETR- menüponthoz tartozó oldal szövegéből).
-
proof88
addikt
válasz
dehecked
üzenetére
hi,
én is így csináltam annak idején, 2006-ban felvételiztem eltére, akkor is csináltam meg az érettségit meg ballagtam, és jelentkeztem OKJ-ra. Nyáron megkaptam a levelet, hogy felvettek eltére, és mivel az OKJ-t előtte mindenképp meg akartam csinálni, ezért halasztást kértem. Ezt úgy kell, hogy elmész beiratkozni a kiírt napon az eltére (valszeg OKJ-n el kell kérned magad az ofőtől), ott szépen megcsinálod a beiratkozást, viszed az igazolványképeket magaddal meg mindent amit kell, és leadsz emellé még egy dékáni kérelmet is, amiben leírod, hogy tisztelt dékán úr, szeretnék 2 félévet halasztani OKJ-képzés miatt, tisztelettel xy. És akkor ennyi. Legközelebb 1 év múlva kell menned az eltére, amikor majd befejezted az OKJ-t.
Beiratkoznod többször nem kell, csak most. Ha ETR-be be tudsz lépni majd, ott van egy Regisztráció menüpont, és ott ki tudod majd választani, hogy aktív vagy passzív féléved lesz, ott a passzívat kell kiválasztanod. És mindenképp most kell beiratkoznod eltére is, szal majd menj el, különben felvételizhetsz újra.
Amúgy az a tuti, ha bemész valamikor a tanulmányi osztályra és elmondod h okj miatt halasztani akarsz 2 félévet, mit tegyél. Kb ugyanezt fogják elmondani amit én, csak az tutibb.
Ja és nem számít bele az első 3 félévedbe, ha halasztottál.
Az ETR pedig az a rendszer, ahová be tudsz lépni, fel tudsz venni tárgyakat, látod az órarendedet, tantárgyanként (kurzusonként) van fórum, meg minden. Ott tudod minden félév előtt bejelölni azt is, hogy aktív vagy passzív lesz-e a következő féléved. Ha kapsz EHA-kódot és jelszót, be tudsz majd lépni oda. Az EHA-kódod az egy felhasználói név, ami a tiéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Futás, futópályák
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)