Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos a közúti balesetek kezelése katasztrofális, ezt saját és ismerőseim példáiból is kijelenthetem.
A közvetlen főnököm (és barátom) pl. kb. egy éve karambolozott, vétlenként. Én is tanúja voltam az esetnek, később tanúvallomást is tettem de gyakorlatilag semmi súlya nem volt a dolognak..
Ennek révén tudtam meg pl. olyan hajmeresztő dolgokat, hogy az egyik fél a helyszínen elismerhet mindent, ennek semmi jelentősége, később ezt minden következmény nélkül visszavonhatja, megváltoztathatja. Ha rendőrséget vonsz be az ügybe akkor amíg az eljárás le nem záródik (legtöbbször minimum fél év) még csak meg sem javíttathatod az autódat, vagyis megjavíttathatod de végzés hiányában a biztosító nem fizet.
Főnököm esetében egy 25 éves suzuki törte rommá a hondája oldalát. A manusnak lehetett pár százas a kára (talán) a főnökömé 1,4 millió. A rendőrség fél évig tökölt majd megállapították, hogy 50-50%-ban vétkesek így mindenki a saját sarát fizeti.[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Disney+
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- PH! Darts
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- További aktív témák...
- Gondolkozol bankváltáson? A Raiffeisennel akár 60.000 Ft-tal is gazdagabb lehetsz! Írj, és segítek!
- Crucial 2x4GB DDR3 1600-1333MHz RAM KIT
- Playstation VR2
- PCIE X1 TO PCIE X16 bővítőkártyák TÖBB DB!!! USBVEL
- Alpenföhn Panorama low profile hűtő, ideális mini-ITX lapokhoz IS, dobozában, MINDEN kellékével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest