Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Ehe-ehhe... bár pont P.portot nem építettem asszem vagy csak egyet(?), viszont van vagy 8 Orbisom, és épp most építem az első Ocellust, amik pont ugyanannyi nyersanyagot kóstálnak. Igaz, ezek közül néhányba besegített kisebb-nagyobb mértékben a squadron is.
Az architect paymentem ezen a héten már át fogja lépni az 5milliót
Hát ja, kamionozni kell, duuuván. Sosem próbáltam másokkal feltöltetni, de gondolom oda kell tenni egy frekventált állomás mellé, és valami nagyon csábító vételárat beállítani.
Én eddig mindig saját magam rámoltam, a cargos CG óta 1304 a PCMkII raktere, 19+1 forduló egy töltés, ha nagyon lazán számolunk az kb 2 óra. 4 a kipakolással együtt, és ha ez sikerül egy nap alatt, akkor 9 nap.Apropó, a mostani CG-t nem tudom lezárni, pedig itt vagyok az állomáson és már lejárt az idő...
Szerk.: Éééés megjött a gomb. Várni kellett még valamennyi időt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerk.: Éééés megjött a gomb. Várni kellett még valamennyi időt.