- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraven54
aktív tag
-
Peppo
őstag
Kezdőt. Bár eleinte kb. semmire sem jó, annyira béna, de hamar fejlődik, és utána már egész hasznos lesz. Viszont a végén nem fog annyit kérni, mint egy eleve magasabbról induló pilóta. Nekem most dangerous a kislány, és 8%-ot kér, míg ha felvennék egy expertet, az már most 12-ről indulna.
-
-ZeeZee-
senior tag
Megjött a válasz:
Hey CMDR,
Thanks for getting back in touch and for providing additional explanation as to the nature of your query.
Looking at the data on the amount of materials it has costed you, it is clearly doubled in cost.
When crafting the guardian fighter, it should only cost 1 set of materials but sometimes there could be duplication error due to server issues causing this discrepancy in material cost.
On this occasion, we are happy to compensate you for the extra set of materials it has costed you and I've added these materials to your account.
Let us know if you have any other questions.
Kind regards.
Support Agent Ikaros
Frontier Developments Customer Support
Én is maximálisan elégedett vagyok, mert megoldódott...
-
Peppo
őstag

Függetlenül az ilyen érdekességektől, eddig az ED supportról rosszat nem tudnék mondani. Mindig segítőkészek voltak, és folytattam már le velük komolyabb nyomozást is, végül szerencsére sikeresen.
Örülök, hogy neked is megoldódott a dolog!
A Guardian vadászgépek amúgy jópofák, érdemes mindet kiszedni. Én leginkább a Lance-et reptetem, de mind használható.
-
Peppo
őstag
-
orientcx
őstag
-
Peppo
őstag
Nem tudom, ha hajóval lövöd a pilont, az működik-e. SRV-vel szokott a nép guardianozni, azzal tuti működik.
Azért még fél xp-t kapsz a masterekért is (sőt, az expertért is 25%-ot), szóval érdemes őket is lőni (és persze a pénz miatt is), de tény, hogy itt kezd nyögvenyelőssé válni a dolog. És úgy látom, már a thargoid meta sem működik.
-It takes approximately 2,225 experience points to go from Deadly to Elite Combat ranking. This equals 1,780 Elite kills, or approximately 2,400 kills based on a more average distribution of ships.
Jó, hogy ezt annak idején nem olvastam el.

-If a player has crew members (including AI crew members), combat experience points will be evenly split between them. Having one AI crew member roughly halves the experience points gained, doubling the number of kills required in order to rank up.
Szóval crew ne legyen nálad. Azt nem tudom, hogy ez akkor is igaz, ha nincs aktiválva. Xp-t olyankor elvileg nem kap.
Fighting Thargoid Interceptors requires the use of specific weapons that deal Anti-Xeno damage, as Interceptors have special resistances. Thargoid Scouts have weaker resistances and normal weapons are viable against them.
Ez szép, csak Interceptorra vadászni elég hosszadalmas dolog. Egy haz res annyi idő alatt tíz dangerous-elite hajót ad.
Thargoid Scouts were originally Elite-ranked NPC units, and rewarded the highest possible amount of Combat rank experience when destroyed. Given the relative ease and quickness with which large numbers of Scouts could be destroyed compared to other Elite-ranked ships, this made Scout hunting the most efficient method of rising in Combat rank. Frontier Developments reduced the rank of Thargoid Scouts on December 8, 2020 as part of a series of balancing changes, ending their dominance of the Combat rank meta.
Szóval már ezekre sem érdemes vadászni.

-
-ZeeZee-
senior tag
-
-ZeeZee-
senior tag
-
duvi
nagyúr
Köszi srácok, de ezen már túl vagyunk.
-
Cooper911
senior tag
Régebben volt valami canon research group oldal aminek volt egy EDMC pluginja. Az számolta, hogy hány Thargoidot kaptunk szét az egyes rendszerekben. Nem lehet, hogy az kell hozzá?
Milyen jó volt amikor egyszer sikerült megállítanunk egy támadást és nem vágták szét az állomást. Aztán gyorsan meg is változtatták az egész rendszert....
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod] -
gentlelynx
tag
Értettem elsőre is, csakhogy én valamikor a múlt év eleje környékén szeleteltem (vagy lehet, hogy még korábban, már nem is emlékszem pontosan) és azt már nem szedi be utólag. Ebből gondolom, hogy ez valami új statisztikai elem lehet. Nincs jelentősége, úgy is lesz még Targoid írtás előbb-utóbb, emiatt nem fáj a fejem

(Meg is nézem, hogy mikor lehetett az Oitbi védelmére összehívott akció...) -
42861
senior tag
-
Djuree
félisten
nem frissít rendesen csak ritkán, én minden belépésnél manuál frissítem.
igen, mert már a vége felé jár ez a thargoidos kör. lassan eltűnnek egy kis időre. én 200 körül járok, legközelebb már a fullos corvette-el megyek, azzal gyorsan fog menni az irtás.
bár a guardian rail gunnal nem tudok célozni még...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver -
-ZeeZee-
senior tag
Megoldottam. Az inara azt írja, hogy nem működik az auto update a Frontier felől, ezért manuálisan kell ezt megtenni. Megcsináltam és rögtön látom, hogy 40 scoutot kilőttem.

Tegnap este akartam még egy kicsit AX combat zone-ozni, de a HIP 16813 "felszabadult".
Mehettem máshová irtani. Mentem és a tegnapival együtt már van 40 killem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Djuree
félisten
én nem itt szoktam nézni hanem a ranks and reputationsnál és ott van egy olyan badge hogy xeno hunter, ott irja hány darabnál jársz összesen.
fuel scoopot mindig vigyél ha nem pvp-zni mész, legalább egy picit. sok szivastol óvhat meg, és időt is spórolsz.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver -
Djuree
félisten
a galnet szerinti rendszerekbe menj és ott ax combat zone-t keress. máshol is lehetnek de ott szerintem nincs combat zone csak non human signal az meg nem a legjobb rangot huzni.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver -
cabala1
tag
Pl. Asterope rendszerben találsz kedvedre való célpontokat. Ugye megy már a FAOFF?

De ha arra gondolsz, akkor a Thargoidok a mostani mese szerint épp nyugiban vannak... szerintem pár hónap múlva vagy az új peccsel vagy az új kiadással fognak valószínűleg újra erőre kapni. -
pcnet
addikt
-
Raymond
titán
-
duvi
nagyúr
-
Peppo
őstag
Akkor passzolom.
Elvileg a rang nem számít. Rengeteg elite rangú harci küldetést csináltam, pedig még nincs meg az elite rangom. Szállítóküldetéseket is, mielőtt meglett a rang.
Az ilyen federal (vagy imperial) navy küldetésekben az a jó, hogy ezek nem tízpercenként frissülnek, ahogy a normál küldetések, hanem kilépsz a küldetés menüből, visszalépsz, és már egy másik van ott (vagy éppen semmi), de így pár perc alatt lehet olyat találni, ami tetszik.
-
Peppo
őstag
-
Submarine
senior tag
Halesz!
Nekem meg beadni nem akarta..
Lépj ki, legalább menübe, és várj pár percet.
Jobbat nem tudok.
Ma már volt, hogy SC-ből kilépéskor úgy maradt. Csak a relog segített, ami meg az előző állomáshoz dobott vissza.Bocs, ez annyira szar, hogy szinte már jó:
- Képzeld, kaptam melót az űrállomáson!
- És mit csinálsz, sepregeted a starport?Muhahaha

-
Pissti
csendes tag
-
gentlelynx
tag
Vagy másik lehetőségként mérlegeled, hogy mennyi idő alatt járod meg a Coloniát és ott Mel Brandon barátunknál feltornászod magad és bepineled nála... Aztán vissza a bubiba és meg is van az Elite explorer rang.

(De ki tudja meddig lesz túszul ejtve Palin-bá...)
[link] -
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
-
-ZeeZee-
senior tag
-
Peppo
őstag
-
okyoky
tag
Lehet, h. téves info, mert csak jegyzeteimből szedtem:
Pattern Epsilon Obelisk Data -> Synuefe XR-H d11-102
Emlékeim szerint van ott egy csomó obeliszk, amiből négy szkennelhető. Közel vannak, max. 1 perc, relog és mehet újra. Fél óra alatt megvan az epszilon, semmi ellenséggel nem találkoztam. -
Peppo
őstag
Nincs mit. A scoutokra való buildet már próbáltam, az tényleg nagyon jól működik. Bár a scoutokat kb. bármivel szét lehet lőni, szóval ha van valami nagyobb hajód és rajta egy csomó (azért lehetőleg mérnökölt) sima multi cannon, az is gyönyörűen működik.
Interceptor ellen viszont tényleg kell a guardian cucc. Biztos megoldható azok nélkül is, de nagyban megkönnyíti a műveletet, és azért még így is van benne kihívás bőven.
-
Peppo
őstag
Ez azért elég szép mennyiség. Elsőre azt mondanám, a fixed medium gausst, a fixed large plasma-t, és a fixed large shard cannont lenne érdemes kiváltani. Ezek a legnépszerűbbek, és majd meglátod, neked melyik fekszik jobban. És marad még blueprinted másra is, ha kellene.
Persze ha az a jobb neked, akkor mehet a turreted is, csak az drágább.
-
Peppo
őstag
Azért ez kb. 2 perc guglizással megvan.

(Közben látom, benéztem egy kicsit valamit.) Itt van scoutra és interceptorra is egy-egy videó, ezek elég jól használhatók. Mindkettő Krait II-re van, azzal a hajóval simán neki lehet menni a nagyoknak is, ha már van némi rutinod. Mondjuk lehet, hogy elsőre nem szólóban kellene próbálkozni, hanem valami AX conflict zone-ban. Ott van segítség, ami nem sokat ér, de legalább leköti a bogarak figyelmét.
-
duvi
nagyúr
-
Peppo
őstag
-
wollnerd
aktív tag
Ha már a The Pospect. Minor frakciójáról eszembe jutott: mi van a Zende Partners projectjével, a bubi és guardian space között járó transport megaship-jával? Aprilis-májusban volt ilyen CG s oszt ennyi, legalábbis egyelőre.
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház -
Peppo
őstag
-
Peppo
őstag
-
Peppo
őstag
-
Peppo
őstag
Az szép. Ezek szerint te a türelmesebbek közé tartozol. Nekem ehhez kellett két forduló, mert 4--5 kör után már eléggé kész voltam tőle.
Aztán mire az összeset kiszedtem, az volt legalább 5 menet.A commodities cuccos dolgot nem egészen értem. A terveket beváltani ugyanúgy csak a bubi területén tudod, ahogy ezeket a cuccokat megvenni is. Mindenképp vissza kell menned 800 fényévet hazafelé.
-
Peppo
őstag
Szerintem le fogja. De egyébként is nyugodtan hívhatod, a hajód már nincs ott, ahol hagytad. Ha 2-3 km-nél messzebb mész tőle, felszáll, és akkor már mindenképp hívnod kell.
Lehet, te is oda mentél, ahol én voltam először. Iszonyat szar volt a terep, ráadásul Anacondával mentem. Végül valamelyik oldalon találtam ahhoz a bázishoz egy koordinátát, ahol le lehetett tenni egész közel a hajót. De tökéletesen pontosan ki kellett centizni, mert 1-2 méter eltérés után már nem volt jó. Legközelebb már máshova mentem (a fentebb írt rendszerbe), ott szép sík terep van a bázis mellett. Haver is jött, és simán elfért több hajó is egymás mellett.
-
gentlelynx
tag
-
cabala1
tag
-
K.Andras.Vfx
tag
Én mindig 5 limpettel hozatom be a cuccokat, a lentebb említett okok miatt is, ugyanis nem mindegy, hogy mennyi idő alatt gyűjtöd be őket mert %-san fogy az idővel... Másrészt azért is érdemes 5 limpettel begyűjteni mert jóval hamarabb végzel, mehetsz a következő követ keresni, és az életben maradt limpetek mennek utánad, nekem a legtöbb esetben a kiküldött 5 limpetből a köv robbantásnál is 2-3-4 ott van az előzőből.

-
duvi
nagyúr
-
Peppo
őstag
-
gentlelynx
tag
-
BP71
tag
-
duvi
nagyúr
-
-ZeeZee-
senior tag
-
mrzed
senior tag
-
K.Andras.Vfx
tag
-
csiak
tag
-
nfernc
csendes tag
-
truefx
aktív tag
Road2Riches is használható explo profit maximalizálás céljából, bár szerintem megöli a felfedezés élményét.

-
-ZeeZee-
senior tag
-
ooooobi
őstag
1. ELW, WW, HMC ez utóbbiból én már csak a terraformálhatót derítem fel, simát nem WWböl meg a simát is nem csak a TWW-t. A többi szerintem nem ér annyit, hogy megérje odarepkedni hozzájuk.
2. Csillagokat csak régen kellett szkennelni szerintem.
3. Ebbe nem vagyok biztos, de szerintem azokra is lehet szondát löni.
+ az csak a számozása, ha felderítéskor 20at talál az ember akkor lesz biological (20) is
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/ -
bencze
senior tag
http://i.imgur.com/VYeXSjT.jpg
csillagokat szerintem nem kell nem találtam sose ilyet. csak dudálsz egyet és kész
azokat is lehet ugyanúgy mint a normál bolygót, probe-okkal. leszállni nem lehet ha úgy érted, ugye az atmoszférával rendelkezőkre sem hát még egy ilyen gázfelhőbe, gondolom semmi nem élné túl, az is feltételezés, hogy van egyáltalán szilárd magjuk

én csak sima anyagokat gyűjtöttem eddig de volt, hogy valami félig eltakarta a szétlőhető izét (pl egy nem szétlőhető kő) és azért nem lehetett rálőni rendesen. kerüld meg próbáld más szögből, esetleg használd a tornyot az nem bóklászik, pontosan lehet célozni. keybindot nem tudok mondani de van olyan, hogy átmész a lőtoronyba és onnan célzol. (srv turret vagy valami)
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=- -
Cooper911
senior tag
-
feldeci
tag
Szia!
Kb. 2 év kihagyás után néhány hete tértem vissza az Elite-hez, mivel az engineering elég fontos lett gondoltam nekiállok aztán unlockolom őket, egy sem volt meg. Ezt a guide-ot használtam, teljesen pontos és nagyon jól működött, 1-2 hét alatt végig és értem rajta (csak az átkozott material grinding nagyon fájdalmas a Dav's Hope-on és a Barnacle-kben).
Válaszolva a kérdésedre, head to the Procyon system. Turn in your data at a station owned by Sirius Corporation until you are invited to the Sirius system and acquire the Sirius permit, then go to 78 Ursae Majoris and turn in the remaining data to a station owned by the Alioth Independents.
Amúgy én egy Krait-ban ülve csináltam végig és élvezetes volt.
Remélem tudtam segíteni

-
-ZeeZee-
senior tag
Tegnap este volt egy kis időm búvárkodni. Nem használtam a külső programot, hanem a log file-ban megkerestem a "discovered" és a "bonus" szókat és tádám... Már láttam is, hogy mire kaptam bónuszt, mint első felfedező. Megnéztem a rendszert, és elég ciki, hogy a 8 bolygóból álló rendszer utolsó 2 bolygója közül az utolsót sikerült csak szkennelnem (gázóriás volt), az utolsó előttit viszont nem, mert nem volt érdekes (ice world, ha jól emlékszem). Így maradt a bubi közelében 1 bolygó, ami felfedezetlen.
-
Azumi?
csendes tag
-
Submarine
senior tag
Én csak 18-at tudok, annyi motyó van a vason, és nekem sem tervezett utat 400ly+-ról sem. Úgyhogy a map-en belőttem a célt légvonalban, és addig kattintgattam visszafelé amíg hajlandó nem volt megjelölni valami útvonalat. Erre mondtam, hogy többször újra kellett tervezni - ráadásul még először én is egy korábbi állomást jelöltem meg. Beállítás miatt is lehetett, gőzöm sincs.
Azumi: köszi, majd meglátjuk, nálam ugyan van fegyó, de nem szándékozok senkit farba lőni.. khmm..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
duvi
nagyúr
-
Azumi?
csendes tag
-
okyoky
tag
-
Azumi?
csendes tag
-
totila
tag
-
-ZeeZee-
senior tag
-
duvi
nagyúr
3.0 telepítése után nekem is visszaállt a default kiosztás. Visszamásoltam a saját config fileomat és a lenyíló menüből kiválasztottam a custom kontrollert. Azóta minden a régi beállítások szerint műxik.
Látom, azóta kiderült, hogy nem látszik a hotas. Controls panelen ha megnyitod a kontroller configját, akkor reagál a hotas?
-
totila
tag
-
totila
tag
-
duvi
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
-
Ice_Man22
senior tag
-
Felhőtakaró
tag
-
HunCucu
csendes tag
-
pcnet
addikt
-
duvi
nagyúr
-
Ice_Man22
senior tag
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
-
nubreed
nagyúr
Igen, köszönhetően kisköcsög harrypotternek. Azt sem értem, hogy nem kapott örök bant az állatja.
Szerintem a 2.4 -ben, kell hogy jöjjön valami érdemi tartalmi update. Ha nem... hát nagyon csalódott leszek.
Az a helyzet, hogy a Star Citizen egyre jobb lesz. Elég sok videót nézek róla mostanában és ha tényleg jönnek azok a fejlesztések amiket igérnek, egyre inkább konkurenciája lesz az Elite -nek. Néha azaz érzésem, hogy a Frontier csak ül a seggén és nem csinál semmit.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future. -
Cooper911
senior tag
-
Cooper911
senior tag
Az FDL inkább harci hajó.
A Python meg multirole, nagyon jól variálhatók a moduljai.
CG, küldetések, utasszállitás, harcolni is lehet vele (persze nem egy vulture vagy FDL).
Az engineer tuningnak hála már az ugrótávja sem katasztrófális.
Szóval ilyen célra inkább a Python.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod] -
orientcx
őstag
A kérdésed alapján te már az előző teszten is elbuktál
- (#28568) orientcxu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem -
orientcx
őstag
Sajnos már két napja nem volt időm játszani, ezért nem találkoztam napi arcokkal. És ha nincs napi arc, akkor nincs napi arc rovat sem.

És ha ez így megy tovább, akkor majd lesz helyette tegnapi arc rovat, meg lejárt szavatosságú tegnapelőtti, csupa használt, "second hand" arcokkal
(na nem kell megrémülni, ilyet azért nem csinálok)
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem -
duvi
nagyúr
-
privateer2
csendes tag
-
Rick3D
senior tag
Bocsi a késői válaszért kissé elvoltam havazva

A navbeacont kitargeteled és beugrasz mint egy állomáshoz,res,cz stb... Bent fogsz látni egy "Nav Beacon" kitargeteled és lescannelni. Ezzel megkapod az adott rendszernek a teljes térképét. Szerencsétlen eset tud lenni ha teli vagy cargoval
Elég sokszor jártam már úgy hogy scann után pucoltam , azonnal rám esett az egész társaság. 
-
grHawk
aktív tag
A discovery scannereket eltudod lőni supercruiseban is, azonban, ha nem rendelkezel discovery scannerrel, akkor be kell ugranod egy NBhez, hogy normál scannerrel lecsekkold azt. *Ha nincs NB a csillag mellett, akkor vagy a másik csillag(ok)nál van, vagy csak nem látod, mert az is unexplored.* A két '*' közötti mondatban nem vagyok 100%-ig biztos, csak így tapasztaltam.
-
grHawk
aktív tag
-
pcnet
addikt
Sajnos normális. 3300ban már feledésbe merültek a pendriveok. Amúgy észrevettétek már, hogy ha az anacondában a bal panelra néztek, van ott SD kártya olvasó és USB port?
Amúgy meta alloys galaxis szerte drága kincs, mint a példád is mutatja, simán ölnek érte.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo -
grHawk
aktív tag
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
-
orientcx
őstag
-
duvi
nagyúr
-
Döglött Róka
veterán
Mindenki maga döntheti el mennyire jár utána a dolgoknak, en kb két hét után kezdtem olvasgatni, coriolison tervezni, addig a traininget se néztem meg. Igaz azt most se
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igaz ez vajon?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)