Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Na hát rögtön a második munkanapon volt egy halászlé főzés. Elment egy kolléga, és tartott a saját névnapján egy főzőcskézést. Egy másik felmondó is ott volt, meg lesz még egy hamarosan. Jó lesz ez így rögtön az elején. Gyárak panaszkodnak a nagy fluktuációra, itt arányaiba véve még nagyobb van. A mezőny negyede kicserélődik kvázi. Hárman vagyunk most friss munkavállalók. Jó lesz majd egyedül betanulni egy kvázi új szakmába.
A hétvége meglehetősen jól telt. Szombaton mentem egy mecseki felfedező kört. Elgurultam Orfűre, ami borzasztóan szép település. Kilátók, turistautak, és legalább három tó is látótávolságba került. Kész túraparadicsom ez a hely. Visszafele eltévedtem, ezért a 6-oson kellett visszajönnöm a városba. Az elmenő kamionok nem tesznek jót az ember biztonságérzetének. Rendszert nem fogok belőle csinálni az biztos.
Elmentünk éjszakázni a belváros szívébe, na meg vetített képeket nézegetni. Egyik bemutatóhelyen egy nővel egész jól elbeszélgettünk. A rajzfilmek készítésének mesterségét mutatta meg. Meg előjött a modern vs. hagyományos élet, meg egyéb komolyabb témák is. Este bűnözésként egy kebab volt a menü.Az izomlázam másnap egy 20 km-es túrával spékeltem meg. Fel aszfalton, hétvégi házak mentén a hegyre. Térképem nem volt, ezért útirányok, és a TV torony alapján mentem. Több órákig kellett az elnyújtott emelkedőn gyalogolnom, mire kitárult előttem a panoráma. Fent az erdőben egy erdei tornapályán keresztül eljutottam az állatkertig is. Meg akartam nézni, hogy milyen kívülről. Lefelé sárga sapkán vízfolyásirányt... Nem szeretek gyalog szerpentinezni. Nem ártana egy monti is ide, mert lenne hol használni. A főtéren megnéztem még egy fényfesztiválos produkciót és irány a szállás, mert 4 km-t időbe telik megtenni, és fel is kellene kelni reggel.
Aktív témák
- ASUS RX 7800 XT 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128gb - Szép állapot, akku 99%, tokkal fóliával, akár beszámítással
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest