Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Kerékpárra kellene nekem valami lámpa, nem szánok rá sokat, de olyan kellene amivel azért lehet látni éjszaka. Tudnátok 1-2 típust ajánlani? Köszönöm
Üdv, N.
Az sem baj, ha 18650 -es akksival működik, abból már van pár darab itthon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BigBlackDog #7371 üzenetére
Abszolút nem ismerem ezeket, az is kínai nekem amit kérdeztél 18650 -es akksik nem elemlámpához vannak itthon, csak gondoltam ha már van lehetne olyan lámpát venni amibe használhatom ezeket. Nem kifejezettem biciklis lámpára gondoltam, láttam én is olyanokat amik "rendes" elemlámpák, és ahogy te is írtad, egy adapterrel biciklire is szerelhető. Szóval ez a megoldás is jó nekem, a lényeg, hogy ne legyen csillagászati ára, csak lássak vele valamelyest sötétben is.
-
törölt tag
válasz BigBlackDog #7374 üzenetére
Ez és a zoli03 átal linkelt között mi a lényegi különbség? Egy feltöltött akksival kb mennyi ideig bírnak ezek világítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest