Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Öreg 61
csendes újonc
Sziasztok!
Új vagyok és két célom van a lámpákkal kapcsolatban
Egyik hogy a családban van két autó és mindegyikbe szeretnék egyuniverzális lámpát (tehát szerelni is és kicsit túrázni is jó legyen. Kevés használat mellett sokáig bírja az aksi vagy az elem. Ha az s2-t ajánljátok akkor milyen aksit és milyen töltőt.
Ezenkīvűl kellene egy olyan ami nem túl nagy és a vadász haverjaimnak vagánykodhatok. -
Öreg 61
csendes újonc
Hali! Még egy kérdés.
Otthonra kell egy általános illetve kettő mert nagy a lakás. -
Öreg 61
csendes újonc
Sziasztok!
Vadász lámpáról írjatok illetve hogy melyiket lehet ilyennek használni. Illetve melyiket lehet tuningolni vadászathoz. Ki csnál ilyen tuningot? Puskavsőre való mágneses felfogatásról ha tudtok valamit kérlek benneteket arról is küldjetek infót.
Üdv Öreg Sas -
Öreg 61
csendes újonc
Az ár ki kell hogy jöjjön 10 000 Ft - ból. Max 15000.
Az olight mágneses szereléket ismerem.
Annál olcsóbb kell.
Zozznak írtam már. Várom a válaszát. -
Öreg 61
csendes újonc
válasz balazs1956 #28095 üzenetére
Nekem a 14500-as Jet I van és sima AAA elemmel gyengébb és az akkuval fantasztikus. Olyat vegyél. Azóta mindig a zsebemben hordom és játszók vele. Az asszony azt mondja hogy neked ez a drágaságod. Igaza van. Olyat vegyél.
-
Öreg 61
csendes újonc
válasz balazs1956 #28103 üzenetére
Igen! Erre. Ez tuti.
-
Öreg 61
csendes újonc
válasz WestBam #28149 üzenetére
Kedves WestBam!
Én nem akartam a kis drágát leszolni de ugyan a hivatalos adatok szerint az akkuval működő hosszabb de szerintem ugyan akkora. Mivel még nem volt az AAA-s elemmel működő a kezemben így ezt nem tudjuk biztosan. Ha alkalmad lesz tesztelni akkor légyszives írj róla. Amúgy nyilván mindkettő magas minőségű de az biztos az akkus félelmetesen jó fényű.
Üdv Öreg Sas -
Öreg 61
csendes újonc
válasz benfolds #28408 üzenetére
Ez azért egy kicsit bonyolultabb kérdés.
Először is az Aldi de egyik lánc se tesz be a boltjaiba saját beszerzést. Minden termék bizományban van benn. A kínait nem is engedi ide közvetlen csak európai kereskedőkön keresztül. Bizonyos termékcsoportkat csak egy kereskedőn keresztül hajlandó megvenni. Csak kevés kereskedővel áll szóba. Tehát osztódnak az árrések illetve nőnek.
A multik nem szeretik a bonyolult kereskedelmi termékeket, tehát nem jó a tölthető cucc hanem csak az elemes. Az elemesnél újabb kereskedelmi termék jelentkezik, ez elem.
Európai engedélyek nem drágák ezt általában meg csinálja mindenki.
Egy Convoy típusú dolog csak akkor mehet ha forgalmazza az akkukat. De azt nem akarja forgalmazni mert nem tömeg termék. -
Öreg 61
csendes újonc
-
Öreg 61
csendes újonc
válasz balazs1956 #29012 üzenetére
Próbáltad akksival?
Képzeld én meg tegnap elhagytam. Általános gyászt rendeltem el a családban!!!! -
Öreg 61
csendes újonc
Srácok!
Tud valaki kuppont egy Jetbeam [link]JET - I MK
lámpára mert úgy néz ki elhagytam a régit és nem tudok létezni a drágaságom nélkűl. -
Öreg 61
csendes újonc
válasz balazs1956 #29034 üzenetére
Nem mert kár eldugni a világ elől mert nagyon cuki. Most gyászolok mert elveszett de még ma veszek egy újat illetve vagy holnap mert még egy kicsit keresgélek. Hátha meglesz.
Ezt [link] viszont sajnálom hogy nem vettem meg mikor 25 dollár volt.[ Szerkesztve ]
-
Öreg 61
csendes újonc
-
Öreg 61
csendes újonc
válasz balazs1956 #29337 üzenetére
Nincs meg a drágaságom de rendeltem újat meg megjött egy armi gray színű klarus Mi7 és őt most nagyon befogadtam míg a Jetbeam nem jön meg.
-
Öreg 61
csendes újonc
Nekem meg megjöttek az új kedvenceim. Nálam meghalt a király C8 és éljen a király KD C8.
Az itt bemutatott lámpákat több sorral bemérte a kollegám és mindenféle értéken a Kd magasan veri a convoyt. Az áramfelvétel kevesebb, a lux érték magasabb, a festés vastagabb az ár picit jobb illetve stabilabb és nem melegszik annyira illetve sokkal.
Egyébként meg lett egy ami meg kedvencem mert még erősebb jobb mint a C8 ez a Kd C12.
Egyébként ez majdnem olyan erős mint egy L2. Majd el kérem kollegám méreteit és közzé teszem.[ Szerkesztve ]
-
Öreg 61
csendes újonc
válasz LuminousFlux #29760 üzenetére
Szia! Küldtem egy privát üzenetet a fegyver problémáról. Légyszives nézd meg.
-
Öreg 61
csendes újonc
válasz Berci77 #30123 üzenetére
A Klarus Mi7 a te lámpád csak időnként kupont kell rá szerezni hogy 20-25$ legyen az ára. Ugyan a legkisebb 5 lumen ha akarod egyből ezzel kezd.
-
Öreg 61
csendes újonc
válasz balazs1956 #30136 üzenetére
Ja igaz ez a Nitecore .
De ez már nem ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs