Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yohnsee
tag
válasz 5-ös kezelő #35895 üzenetére
Meglehet, hogy nem elég nagy a műszered felbontása. Igazából ez is válasz a kérdésemre, az enyémmel valami baj van. Köszönöm, hogy fáradtál vele!
AVR
-
yohnsee
tag
válasz ZolkoW #35844 üzenetére
Köszi. Éreztem én, hogy nem stimmel.
Disassembly guide-ot vagy rajzot nem tudsz esetleg hozzá? Hogy szokott általában összerakva lenni?5-ös kezelő: nem kell szétszedni. Lecsavarod az elemtartó végét, egy multimétert mA vagy uA mérésbe állítasz. Az egyik mérőcsúcs megy az elem seggére, a másik a lámpa menetére, vagy akárhova ahol érintkezik a házzal elektromosan. Ez az áramfelvétel érdekelne. Egyébként meg vagy vele elégedve?
AVR
-
yohnsee
tag
Sziasztok! Egy vállalkozó szellemű tagot keresnék, akinek van egy Xtar H3 warboy típusú fejlámpája és egy multimétere. A minap arra panaszkodotta párom, hogy nagyon hamar lemerül a lámpája. Megmértem az áramfelvételét kikapcsolt állapotban, 10-13mA volt. Szerintem ez standby-ban nagyon sok. Meg tudná valaki mérni, mi lenne a helyes érték? Szedte már szét valaki ezt a típust?
AVR
-
yohnsee
tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani nekem megbízható forrást 16340-es akkuhoz? Nem sürgős, lehet külföldi is. Illetve mi a reális kapacitás ezeknél, amit el lehet érni? Azért kérdezem, mert kaptam a minap egyet ajándékba, amire 2600mAh volt írva, de az nagyon vadnak tűnt
AVR
-
yohnsee
tag
Helló!
Van esetleg a hálózati LED reflektoroknak topikja? Sajnos nem találtam. Nem igazán tudom, melyiket érdemes megvenni, melyik nem gagyi.AVR
-
yohnsee
tag
válasz Kozy10 #23052 üzenetére
Igen, nekem ajánlottad.
És most végre eljutottam odáig, hogy megköszönjem. Megvettem a lámpát, hozzá egy Opus töltőt és eddig minden a legnagyobb rendben van vele. Minden este használva van, és eddig remekül teljesít. A fényereje pont az, amire szükségem volt, talán még egy kicsit sok is.
2600mAh védett akksival használom, nekem 2-3 naponta kell töltenem.
Nagyon ajánlom, jó vétel volt.[ Szerkesztve ]
AVR
-
yohnsee
tag
Sziasztok!
Lámpa téma, de mégse.
Gearbest-től rendeltem, expedited shipping-el, December 4. óta az áll a DHL honlapján, hogy "küldeményinformáció megérkezett". A GB saját bevallása szerint átadta a csomagot a DHL-nek, ez ügyben nyitottam is egy ticket-et a GB-n, de nem igazán sietik el a válaszadást. A DHL nem tud semmit. Volt valakinek hasonló esete?AVR
-
yohnsee
tag
válasz Vertigo18 #22632 üzenetére
Egy dolgon gondolkodtam el, de lehet, hogy csak mohó vagyok. Ezekből az okos töltőkből nem létezik olyan, ami már automatikusan támogatja a magasabb feszültségű (4.2V) cellákat? Mert ehhez az van odaírva, hogy "maybe". Nos ez nekem nem sokat mond.
Szerk.: Tudsz olyan honlapot, amin csak EU-s eladók termékei vannak?
[ Szerkesztve ]
AVR
-
yohnsee
tag
Hali!
Még egy töltőre kérnék ajánlást tőletek. Ezt néztem ki, nagyon megtetszett a tudása (Li, NiCd, NiMh) szóval majdnem mindent tud tölteni, kijelzős. Ebben a kategóriában van esetleg ajánlottabb? Hosszú távra gondolkodom, szeretném egyszer megvenni, de az nagyon jó legyen. Nem baj, ha egy kicsit többe kerül.AVR
-
yohnsee
tag
válasz Avicularia #22573 üzenetére
Köszönöm neked is a hasznos infót! Remélem jó meglepetés lesz a fa alatt!
AVR
-
yohnsee
tag
-
yohnsee
tag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót (egyébként respect a szerzőnek, hogy ennyi munkát ölt bele), de még lennének kérdéseim.
Fejlámpát keresek páromnak, és egy fórumtag a Nitecore HC30-ast ajánlotta. Karácsonyi ajándék lenne, felhasználást tekintve pedig esti állatetetés lenne a szerepe. Ebben az árkategóriában tudtok-e jobbat, vagy maradjon ez? Továbbá, tudja-e valaki, hogy belemegy-e a védett cella, vagy csak a sima 18650?
Töltőt és plusz cellákat is szeretnék még venni mellé, erre is szeretnék ajánlatokat kapni tőletek.AVR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- DIGI internet
- Microsoft Excel topic
- Külpolitika
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest