Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Urak most leltem rá erre a topicra. Valaki tud olyan oldalt, ahol a Police lámpák össze vannak egymáshoz képest hasonlítva? Annyi féle van, mint égen a csillag.
Most egy olyat néztem ki magamnak, ami 100 wattos, Cree ledes, ütés/víz és nem tudom miálló, van benne autós és hálózati töltő és ha jól emlékszem 500 lumenes.
Ár/érték/szolgáltatás-ban tudtok ennél jobbat? Mi az, amire azt mondjátok, hogy hűha?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
Látom megtaláltam a nekem való topicot. A történetem annyi, hogy kellene valami frankó lámpa, ezért körülnéztem kicsit és ezeket a Police lámpákat találtam a számomra kigondolt áron, mert szolgáltatásban jók (gondolok itt arra, hogy "ütésálló", "vízálló", akksis, autós és hálózati töltő is van hozzá és így tovább)
Egyezkedtem itt aprón, de végül vaterán találtam egy nekem megfelelőt, amit meg is rendeltem, miután azt a választ kaptam, hogy van persze készleten, ahogy odaért a lóvé meg írt az eladó, hogy sajnos van egy kis baj, nincs mégsem a "beszállítójának" ezért találjak ki valami megoldást. Hát mondom jópofa vagy, mikorra tudna ideérni a 100 wattos. Azt mondja kb 3 hét, és talán megjön, kb 80 %...
Na ekkor ment el az agyam kicsit a vízszintből és utánaolvasgattam, majd konstatálnom kellett a tényeket...
A vaterás eladó külföldről rendeli be a cuccot ingyenpostával az én címemre, amire én fizetem a postaköltséget is tőle ide, ergo az én pénzemből megveszi a cuccot és ő azt nem is látja, a különbséget meg elteszi.
Hát mondom köszönöm, akkor nem élek vele, inkább utalja vissza a pénzem és felejtsük el egymást. Oké, de azért nem adok neki negatívot reméli. Majdnem 600 pozitívja volt és 3 negatívja, ennyit a Vateráról...
Kicsit hosszú lett a monológom, de visszatérek a témához. Körülnézegettem egy ilyen oldalon jómagam is és az általatok említett Ultrafire megoldásra lettem figyelmes, ami ott nagyon megy és jókat is írnak róluk, csak annyi van, mint a sár. Mire figyeljek, ha szolgáltatásban valami olyasmit szeretnék, mint amit korábban leírtam?
-
Winne
nagyúr
Ez az oldal, amire regeltem, innen fogom valszeg rendelni. Egy próbaterméket már vásároltam is, hogy lássam hogyan is működik ez a mi kis hazánkban. Nem vagyok tisztában a vám nagyságrendjeivel és a feltüntetett ingyenposta is érdekel, hogy ez hozzánk is ingyenposta-e.
Az itt lévő többi cucc közül hozzáértő szemmel jobb ár/érték arányú szerinted fellelhető?
-
Winne
nagyúr
válasz duffbeer #2301 üzenetére
Nem paypallal fizettem, hanem sima bankkártyával. Ahogy a regemmel belépek, látom, hogy éppen mi van a csomagommal, de ki tudja mi lesz vele, még sosem rendeltem külföldi oldalról. Amit írsz az jó jel, remélem tartják jó szokásukat.
Ezt a kettőt néztem még a listában, nagyjából ez nekem a vége árban, tehát eddig szeretném a legjobbat kihozni, csak annyiféle led meg mindenféle cucc van ezeknél, hogy kérném a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Huh Urak ezeket áttanulmányozom akkor, mert ez számomra mind jó, mondjuk jobban örülnék, ha akksi és töltő lenne benne... Ami pl 1200 lumen és oda van írva, hogy mennyi az üzemórája, azt egy olyan komoly akksival tudja csak, ergo ha beleteszek egy átlagos Varta/Duracell/akármilyen akksit, azzal nem lesz az igazi..
-
Winne
nagyúr
válasz duffbeer #2308 üzenetére
Én is ezt szűrtem ki belőle, de ha ezeknek egyiknek sem tartozéka, akkor azt is be kell szereznem valahonnan és nem egy hétköznapi cucc az biztos, nálunk biztos drága is. Tudsz erre adni valami linket?
-
Winne
nagyúr
válasz macikos #2315 üzenetére
Nekem nem megy sosem ez az oldal, de megpróbálom később párszor. 8600 mindennel együtt talán még belefér, ha tényleg ez a brutál.
@(#2320) dokiki: nem értek hozzá, úgyhogy többiek mennyit ér ez szerintetek és mennyire jó?
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
válasz duffbeer #2341 üzenetére
Kemény. Mit fel nem lehet használni z otthoni ""hulladékból"". Én kerülöm a lézereket, vagy megválasztom, hogy melyik végén szeretek lenni, valamiért tartok kicsit tőlük. Ne is legyen ekkora, mint amit te építettél és már komoly bajt tud okozni.
Ezek a bulik hol voltak, csak hogy tudjam kihez forduljak a szeme romlásával...Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
Urak ez az akksi béna?
-
Winne
nagyúr
Utálom látni, hogy az utolsó 3 comment az enyém lesz, de célegyenesbe érkeztem, Kiválasztottam az akksit, a töltőt és 6-ra szűkítettem a lámpák sorát, ebben segítsetek választani legyetek szívesek.
Amit tudni érdemes, a felhasználása korlátozódni fog a szabadban (erdőben is) való mászkálásra, barlangtúrákra, szőlőhegyre és egyéb itthoni teendők ellátására.
Versenyzők ársorrendben:
FandyFire C8 vs. FandyFire C10 vs. FandyFire M9 vs. UniqueFire C2 vs. UltraFire TH-T60 HA-II vs. FandyFire C10
Rövid indoklásnak örülnék és NE az ár legyen a döntő szempont.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz arti1121 #2365 üzenetére
Nem értem, hogy miért írják akkor rá, már több ilyennel találkoztam. Mondjuk nekem ez nem döntő, de akkor is a vásárló megtévesztése.
@(#2366) yoli666: ebben bízom én is, hogy itt majd megmondják, hogy melyiket a közül.
-
Winne
nagyúr
Igen, de úgy sejtem én teljesen mindegy melyiket rendelem meg, mert úgyis elégedett leszek vele.
Az az egy kérdés maradt, hogy van-e jelentőssége vám, vagy akármilyen szempontból, hogy a lámpát, akksit és töltőt egy csomagba rendelem-e, vagy a lámpát külön és úgy két csomagban külön rendelésre?
-
Winne
nagyúr
válasz Veriakilis #2372 üzenetére
Nálam nem megy a linked.
-
Winne
nagyúr
válasz macikos #2391 üzenetére
Erről jut eszembe, korábban írtátok, hogy lehet kérni tracking kódot, hogy ne keveredjen el a cucc, és ezzel nem is foglalkoztam, de automatikusan kaptam ilyet és az egyik terméknél már Shipped van.
Ha esetleg elkeveredne a cucc, a kkor ezalapján lehetne reklamálni, vagy akkor bukó?
-
Winne
nagyúr
Nem apróztad el. Majd kíváncsi vagyok, hogy mik a tapasztalatok, majd írj róla egy szösszenetet.
Nekem amit linkeltetek töltőt még mindig nem került vissza a listára, remélem azért hamarosan újra kapható. Helyette olyan árban nincs alternatíva, ami szintén jó ár/érték arányú? 10 dodó alatti volt, ez: [link]
-
Winne
nagyúr
Konkrétan ha erről a töltőről beszélünk, akkor kb mennyi időt kell hagyni töltőn az akksikat? Lehet-e külön tölteni az egyiket, vagy csak együtt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest