-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cool13
őstag
Sziasztok! Kollégám keres, horgászathoz fejlámpát. Ami jó lenne. Zöld és fehér fény. Szereléshez, szákoláshoz. Tehát nem kell messze világítson. Ceruza elem valamelyikével menjen. AAA vagy AA. Ha jól tudom. Hirtelen ennyi az igény. Köszönöm
-
cool13
őstag
Megérkezett a Nitecore HC50 fejlámpám. Nagyon rendben van a cucc. Nem bántam meg hogy hallgattam rátok.
-
cool13
őstag
válasz jozsi252 #22045 üzenetére
Köszönöm!
Töltőm van. (Nitecore d4) Nem tudom nektek milyen ez, de nekem tetszik.
Akksim is van, (UltraFire 3.7V 4500mAh Protected)
Szóval csak lámpa kell.
Mi lenne a következő két lépcső? Mondjuk 10 ezer környéke, majd a 15 ezer környéke.Még valami. Kivitelben ilyenben gondolkodom csak, mint amit most küldtél. A pánt 3 irányból helyezkedik el a fejen, és nincs a lámpának külön akksi tartó hátul. Csak elöl a lámpa és és akksi egyben.
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
18650 akkum van pár otthon, ezért olyan kellene amibe ez jó.
-
cool13
őstag
Sziasztok!
Terepen való futáshoz keresek jó fejlámpát? Lehetőleg sokáig bírja és közben fénye is legyen. Tudom sokat akarok. Ajánlanátok párat? Köszönöm! Ali vagy Ebay rendelés játszik.[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
Még volna egy kérdésem. Nem fittyen le használat közben? Látszik hogy két oldalt egy egy gyűrű tartja a lámpát. Vagy ez gumiból van? Esetleg szoros?
Csak az olcsóság.
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
Sziasztok! Szeretnék egy fejlámpát. Ajánlanátok valami jót? A lehetőségekhez képest nagy fényerő, hosszú akkuidő ami jó lenne. Ha van még amit figyelembe kellene venni jelezzétek. Köszönöm!
-
cool13
őstag
Sziasztok!
Hátha valakinek kell! Mert ez méretileg, jó a lámpáinkba.[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
válasz M_E_N_T_O_S #3617 üzenetére
Persze igazad van. De ha mint a korn képén is látható előre ónozod, akkor még sikerülhet is. Bár nem hiszek benne és sem.
-
cool13
őstag
-
cool13
őstag
Sziasztok!
Megjött
Elég jó kis lámpa. -
cool13
őstag
Sziasztok!
EZ jó vétel lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik