-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz cool13 #22048 üzenetére
15k környékén elég sok jó lámpa van.
Fenix HL55 - SKILHUNT New H02 - XTAR H3 WARBOY - Nitecore HC50
Viszont fogadj el egy jó tanácsot. Azokat az Ultrafire "4500mAh" akksikat felejtsed el. Nagyon gagyi a minősége, és ilyen fejlámpát tuti nem mernék használni a fejemen amibe ilyen akksi van. Amúgy az max 2000-2500mAh környékét tud szerintem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
-
zoli03
őstag
Ezeket az akkukat honnan veszik? Én semelyik külföldi oldalon nem láttam ilyet. Bár ahogy néztem, ez a legalja, ennél gyengébb akkuk nemigen vannak.
Igaz, hogy kb semmit se ér, de legalább leírta az eladó, hogy fele vagy kevesebb kapacitást tud és nem lehet tőle sokat várni. Még ilyet se olvastam Vaterán. -
M_E_N_T_O_S
csendes tag
Köszi, ezt már olvasgattam, de írják hogy nagyon macerás, ráadásul nem elektrotechnikában használatos eljárás! Szvsz egy led forrasztásánál még kínában is pontos technológiai utasítás kell, meghatározva a pontos körülményeket (,tisztítás, forrasz anyag minőség, mennyiség, hőmérséklet, hőntartási idő, stb). Valószínű más elektronikai alkatrészekhez hasonlóan a cree led sem szereti sokáig a túl magas hőmérsékletet, úgyhogy a két dolog nehezen hozható össze! Másrészről viszont minden gyorsan fejlődik, lehet hogy holnap már gyakorlat lesz!
-
M_E_N_T_O_S
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS