Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
Meg fogja zavarni a drivert. Visszafelé lépések nem fognak működni valószínűleg. Kell a driverre a pozitív és negatív akksi pólus közé egy 1KOhm-os ellenállás és úgy jó lesz elvileg de attól is függ a ledes panelon milyen ellenállás van. Kísérletezni kell. Lehet 470 vagy 560 Ohm lesz jó. 470 Ohm alá nagyon sokkal ne menj mert akkor annyi áram folyhat amivel elég az ellenállás.
Én a driveren így raktam fel plusz ellenállást. Jobb oldalt a rugó alatt. Az egyik fele a rugóhoz ér, a másik fele alatt meg felvakartam a lekkot kicsit és oda forrasztottam.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
Ra3
őstag
Én kb. fél éve használok Astrolux S2-t, az egyik kedvenc lámpám, és ennek sok oka van, gyárilag világítós a kapcsolója, rengeteg beállítási lehetőség, természetesen nem melegszik úgy mint egy kis lámpa ugyanekkora fényerővel, mivel a led környékén jóval több anyag van.
Méretben is jó, kisebb mint egy C8, legtöbbször ezt viszem magammal, ha nem akarok sok cuccot cipelni, én csak ajánlani tudom.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Alex91
félisten
-
vince
őstag
wow, köszi
Nem is értem, miért nem néztem meg eddig az app beállításait"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
MittuDomain_
őstag
De hogy fórum témánál is maradjunk, ha eddig ma nem vettem 80fm karácsonyi fényfüzért meg dekorációt, akkor egy centit sem.
A Cyber Monday és a GB EU raktársöprés együtt veszélyes kombináció.Innen ajánlok nektek egy lámpát, röhögjetek velem:
katt
Nagy fényre nem számítanék tőle, de a dupla led meg a beépített 6000mAh akksi elgondolkodtató...A postaköltséget ne nézzétek, tele van az eBay topic apróságokkal, amivel nullázható.
Igen, bőven van a nullázok közt 1-2-3 méteres fényfüzés, szerintetek hogy jött össze a 80m?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
benfolds
őstag
-
ace22
tag
Éééééés itt a hivatalosan is 4.3V-ra töltendő Li-ion aksi (Samsung ICR18650-28A):
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest