Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
válasz
xcsabo #66556 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segtségeket, igazából úgy emlékeztem, hogy a c8-hz alapban lehet használni 18650 toldást, hogy 2 akkuval menjen. Mikor kerestem, én is találtam ahhoz a verzióhoz, amiről már ti is írtatok. Viszont azt nem tudtam, hogy az alaphoz nincs
Ez persze nem gond. Kimarad.
Köszönöm az AAA ajánlásokat is, találtom ott is olyat, ami ki fogja váltani az u-king pici amúgy működő de betegeskedő lámpácskáit. Sajnálom, mert szeretem őket, de rendre a kapcsolókkal gondja van eddig mindnek. Persze nem dobom el, rálesek hogy mi lehet a gond ott, csak a kiváncsiság végett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Építő/felújító topik
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest