Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
sityupityu #6800 üzenetére
Nekem mindegy melyiket veszed, mert nincs tapasztalatom egyikkel sem, én csak ha magam részéről kellene akkor csak is olyat amire garancia van.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Sz_Imre #6797 üzenetére
Nekem van ilyenem, működik, használható. Annyi baja van, hogy szétrázza az ember kezét ha nem tart pihenőt munka közben, és a piros szivacs fölötti fekete műanyag befogja azt amihez hozzáér, valamint az enyémnek a portartálya szétesett amikor felraktam, de én úgyis porszívóval használom. Nekem nem volt hozzá csiszoló nyelv.
Csak belső sarkok csiszolásához használom, mivel azokhoz csak ezzel férek hozzá, amúgy az excentert szoktam gyilkolni. -
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
sityupityu #6798 üzenetére
Hoppá, félre olvastam, neked ütvecsavarozó kell, most gyorsban ezt találtam (azért nézd meg).
De ha nagyon 2 közt kellene választani akkor az utóbbi, 1év gari van rajta. -
-
Sz_Imre
senior tag
Üdv.
Kézi csiszológépet szeretnék venni. Most lesz Lidl-ben akciós készülék.
A kérdés, akinek van tapasztalata vele, hogy mennyire használható a gép vagy inkább más márka felé nézelődjek?
Hobbi célra kellene csak, szóval nem mindennapos, leginkább fa anyagok csiszolására.(#6796) sityupityu: Szerintem egykutya, amelyiket megveszed. De ennyiért már lehet kapni, normális garanciával ellátott termékeket is.
-
-
ahenobarbus
tag
üdv,
Árulnak itt Nagyváradon egy Bricodepot nevű barkácsáruházban Mac Allister nevű dolgokat. Van valakinek tapasztalata velük?
Egyelőre egy nedves-száraz porszívóval szemezek, ha mar a lidl-s akcióban nem vettem...uff, ocs.
-
hzsolee
őstag
Egy gyors kérdés. A "normál" akciós performance akkus fűrészhez alapból hány akku volt a csomagban?
-
hzsolee
őstag
Igaz árban nem ez a kategória, de a következő gépem egy makita 9558 hnr lesz az tuti. Most egy DeWalt van, de rövid használat utan is tök melegszik, furi hangja van, stb. Élből utálom a makitát, de a cégnél van egy ilyen:
Nem elég, hogy makita, még román is, de az amit már kapott tőlem meg a kollégáktól.... De semmi, basszus. Nem melegszik, órákon át lehet gyepálni. Lehet gyári hibás, ezért ilyen jó
-
talpas
aktív tag
válasz
xxxjjjkkk #6789 üzenetére
Nem vettem, keresés közben láttam a sérültnek látszó korongot csak azért raktam be a fotót. Annyira gagyik amúgy, hogy tényleg pár órás, pár napos munkára való minőségűek. Utoljára egy hyundai volt, ebből a kategóriából, hát nem tudtam igazából összepiszkolni, a vezetéke még fényes. Viszont most ellent mondok magamnak, 10 éve volt egy osztrák Klaus K-1323 nevű 900w-os ford. szabályzó, nos az többszörösen ledolgozta az árát mondhatni akkor a gagyik még tartalmaztak anyagot is. A boltos azt kérte kapcsoljam be húsz percet had menjen, ha bírja ok ha nem akkor csere. Én meg még adtam a fogaskeréknek hajtóműolajos zsírt. A fogaskerék fékező sec perc alatt beszakadt, lezártam egy gumidugóval. 2 házgyári lakásban betonpanel, a kapcsolók emberszintre hozásánál, téglavágás, de szinte mindig kellett valamire. Itthon fémkerítés építése, greslap vágás, többe kerültek a korongok mint a gép, csempevágóm nem volt. Egy családi ház renoválásnál is helytállt, ott is a beton és tégla port kapta. Ezért agyalok most egy ford szabályzós gagyi gépen, de a hyundai nagy csalódás volt.
-
talpas
aktív tag
Egykezes sarokcsiszolót akartam és rögtön megvettem a múltkor a kétkezes 125-öst a Lidl-ben. Aztán gondoltam egy olcsó egykezes a konyhaebédlő felújítására még is csak kell ha már rosszul választottam. Keresgélés közben meglepett a hirdetésekben 14E.ért is kínálják, én vettem 7999Ft-ért. Ezt meg szintén érdekesnek találtam, bemutató fotón a hiányos korong.
-
hzsolee
őstag
válasz
headhunter #6786 üzenetére
Köszönöm a linket, szívemből beszél a srác. Nem kicsit fúrófetisiszta, de igaza van, mindig a megfelelő szerszámot használjuk. Ha kis behajtó kell, nem egy böhöm gépet kell emelgetni egész nap. Az elején a sárga bavariát megkönnyeztem
nekünk is volt ilyen. A töltés dolgokat is nagyon jól mondja. Látszik, tudja miről beszél. Valódi asztalos
(jobb kéz) Van pár videója, úgy érzem a többit is meg kell néznem....
-
headhunter
addikt
-
emre
veterán
válasz
hzsolee #6772 üzenetére
Nekem majdnem 3 éves az első parkside akkus fúróm, PABS 20-Li B2-es típus (IAN 274864), a 1,5mm-es fúrót nem, de a ketteset már megfogja a tokmány.
Teljesen elégedett vagyok vele, de a kihajtó tengely kicsit már lötyög és kellene valami amit garancia alatt nyúzhatok. Mit gondolsz a most akciós akkuját tudnám használni a régibe és viszont? -
Ferike81
senior tag
válasz
hzsolee #6778 üzenetére
Teljesen jól látod. Nekem is 3 akkusom, a bontókalapács és a lézer is német. Egy barátom vett itthon ugyanolyan 20 V-os akkus csavarbehajtót mint az enyém. Mondja, hogy nem nagyon szereti, mert sokszor gyengének bizonyul. A gyerekeknek csinálta a mászókát, és az akácba nem bírta beletekerni a 8x160-as csavart, ami 5-össel volt előfúrva. Az enyémmel simán behajtottuk azokat a 2-3 centiket amit az övé már nem vitt be. Érdekesnek találtam én is, de valóban nem volt egyforma a két gép. Típusszám alapján egyezett, de még a hangjuk is más volt.
-
hzsolee
őstag
Szerintem amelyik volt egy fekete pénteki akcióban, valami nagyon olcsón, a géptest maga ugyanez, csak a tokmány más. Talán az meg C3
Ez a fém tokmány nem értem mitől olyan nagy szám, belül úgyis fém
Igazából arra voltam kíváncsi, van-e nagy különbség a németben eladott minőséghez képest. Aki evet már svájci milkát, meg magyar milkát az érti mire gondolok -
hzsolee
őstag
Elnézést megint én vagyok.
A mostani lidlis 15 ezres fúróval kapcsolatban lenne észrevételem. Kíváncsi voltam van-e különbség a német meg a magyar fúró között. Hát van. A "magyar" tokmány a 2,5-től fogja meg a fúrószárat, a német akár a1,5-est is. Kicsit gagyibb kinézetre is. A "német" tokmány valamivel hosszabb. Viszont a magyar fúrónak szebb a hangja és a led világítása fényévekkel jobb. A magyar dobozában nincs hely 2 akkunak. Nem, az utolsó képen nem csöcsök vannak.... Ilyen a ledek különbsége.
-
hzsolee
őstag
válasz
jeriko2 #6769 üzenetére
A korábbi képeken valóban ponthegesztett megoldás van, de írtam is, hogy ez az eladó által készített kép. Nálam kicsit randább a dolog. Forrasztva van, valamint egy ragasztópisztoly segített még
Párszor használtam, de a lemerüléstől még messze van. Mint írtam is 11.8 van a fúrógép felé. Most rámértem a cellákra 3.9 van mindháromban. Az első hsz előtt töltöttem egy litokalával cellánként, utána építettem össze. Azóta 3 durva önmetsző csavart hajtottam be zártszelvénybe, valamint pár kisebb csavarozás/fúrás volt. Most ez az említett állás: 11.8. Hogy mivel fogom tölteni, hmm, jó kérdés. Elvileg a panel intéz mindent, de én úgy gondolom 12,6 környékén kellene egy táp. Megpróbálom 12v-al, de így nem lesz feltöltve rendesen. Bár úgy tudom az sem tesz jót, ha fullra van mindig töltve. Most jön 2 kép. Az első saját
ez a nagy büdös valóság, ilyen randa. A második a panel specje, screenshot-al.
Ja, azt hozzáteszem, hogy a másik akku ami a maradék ni-cd-ból lett összerakva, használat nélkül, ugyanezen idő alatt 8 voltra esett. Szóval kuka...
-
jeriko2
tag
válasz
hzsolee #6767 üzenetére
Tetszik ez a projekt, gratula! Lenne pár kérdésem:
- Az akkukat hogyan erősítetted össze (korábbi fotókon ponthegesztett szalag látszik)?
- Védett akkukat használsz (Li akksik nem szeretik a teljes lemerítést)?
- Mivel (mekkora feszültséggel) töltöd?
- A vezérlőáramkör mekkora áramot bír (használatnál kellhet sok is)? Nyák bírni fogja ezt? -
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee #6664 üzenetére
B&D 2.0:
Megérkezett a töltésjelző. Ez egy másik fajta, de ez jött meg előbb, és talán jobb is. Eleve van rajta tesztgomb és százalékos a kijelző. 11.8V-nál ír 75 százalékot.Tökéletesen illik a vastagsága a ház műanyagjához.
Még be kell ragasztani...
Úton van még a töltő csatlakozó, meg led a világításhoz. Esetleg azt is majd megmutatom,ha nem untatom a nagyérdeműt -
hzsolee
őstag
válasz
YAS-dude #6765 üzenetére
Igen, nekem is egy Bosch GSR 10.8-2 Li mellé kellett valami. A mérete ellenére a bosch nagyon karaj. A lidlis a nagyobb tokmány miatt kell, mert nem tudtam például a körkivágót befogni. Én arra gondolok ha nem is erősebb, de tovább bírja szuflával. (Mondjuk én két akkuval vettem.)Tesztnek behajtottam vele egy 150 környékű faszerkezet csavart. A racsni leoldott, de fúráson simán bevitte a fenyőbe. Hát ha majd lesz valami komolyabb project itthon, kiderül. Ja, az az akasztó a balkezeseknek van
-
YAS-dude
őstag
válasz
hzsolee #6761 üzenetére
Vettem egyet, hogy legyen egy nagyobb behajtóm is a metabo powermaxx 10.8v-os mellett. Az a baj, hogy a parkside nem erősebb... Ez kissé csalódottá tett. Szerintem rossz oldalon van az övakasztó és nem lehet átfordítani. Viszont a kis metaboval ellentétben ennek fém a tokmánya és 13mm-es, nem 10. Mondjuk nem tudom mit lehetne belefogni ami ekkora, de mégsem kell neki erős gép...
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
csak én látom úgy, hogy ez a 2 termék azonos, csak más márkanév alatt fut?
Illetve a Steinhaus mint márka milyen? Megbízható, vagy kerülendő? Próbáltam rákeresni, és amit találtam az alapján nem túl rossz, de nem sok vélemény van róla.
üdv,
Zoli -
Keef_Lee
senior tag
válasz
hzsolee #6752 üzenetére
Persze, hogy vettem.
De még nincs kibontva. Majd, ha megkapom...
Inkább arra használd, ha valami újat készítesz. A régit nem érdemes méregetni vele. Nálam ilyesmire nem is kell használni, mert amit elszúrtak, azt olyan látványosan, hogy nem kell hozzá eszköz észrevenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Mikrotik routerek
- Politika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tesla topik
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i5-HQ I 12GB I 500GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest