- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
Tavaj vettem egy kínai kis kézi láncfűrészt Alirol, sok jó visszajelzés alapján ( sokan komolyan munkára fogták, de a láncot olajozni kell , mert olajzása nincs ) , ma szétszedtem mert én is munkára fogom és kellemesen csalódtam !!
Utánna nézve , olvasva egy kis fűrészpor be tud jutni a fogaskerék motor hajtáshoz azt kivédem egy O gyűrűvel itt egy kép rolla !nagyon kicsi rés van , de ez az O gyűrű jó lessz , egy másik kép a belső hatásról
nem raktam össze mert még meg akarom zsírozni és csak a tanyán van jó zsír, holnap hozok haza !
A külső csapágy szépen forog , nem lóg , és amire nem is gondoltam belülre a vékony tengéj is tűgörgős kis csapágyak kapott ,ott a fehér műanyag végén látható!
Na majd kiderül, hogy mennyit bír , szerintem az áránál sokkal többet fog bírni ( tízen pár ezer Ft volt , két aksival , és azok is elég jók , mert teszteltem őket ) !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- További aktív témák...
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest