Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
-
jozsi252
veterán
ID3 is nagyon tetszik nekem, mert tényleg jól néz ki kívül belül, de ahogy áll a VW dolga.. ki tudja mikor lesz belőle használható autó.
Ha most ölembe szakadna 10m ft nagyon valószínű hogy a 38.3-as Ioniq mellett döntenék, utána esetleg Kona e-Niro, mindkettő nagyon jó a nagyobb hatótáv miatt. Meg még van pár kocsi ami szóba jöhetne, de mindenképp a Dél-Koreai vonalon maradnék.Többi gyártónak nem célja utolérni a Teslát mert így is rengeteg belsőégésű autót adnak el, ezért csinált pl a Skoda is csak egy nevetségesen alacsony számú autót a Citigo iV-ből hogy a kvóta meglegyen. Pedig az is egy nagyon jó kis városi autó ami nem mellesleg tényleg olcsó.
iPhone 16 Pro Max
-
axioma
veterán
Ismerosnek, bar neki van mindenfele viragbolti bmw szoftvere es mindent beallitott maganak, rex-es i3-a van, regebbi, de csak a "hulye szoftveres"-eket hallottam tole (logikatlan UI), mast nem. Mar persze varosi autokent... palyan megy de tudjuk hogy nem oda valo. En a kozepen felnyilo ajtopart foleg keret nelkul - felteszem ettol zorog - nem ertem, de azt nagyon.
A rex azert kene nekem, hogy ha kozbejon valami - multkor pl. csak en voltam kocsival es rosszul lett vki a tarsasagban, haza kellett vinni -, es igy a tervezes ellenere fole csuszik a km-igeny az en 70-80-amnak, akkor hazaerjek. Meg olyan is volt hogy valamiert nem ment a toltes mikor azt hittem igen. Nyilvan toltot mindig talaltam vagy kocsi maradt otthon es taxi, de mennyivel jobb ilyenkor par deci benzinre tamaszkodni. Es en a rex-est is full elektromosnak tartom me'g (hatotavnovelt de az). -
axioma
veterán
Keves az uj hozzaszolas, de szerintem eleg sokan figyelgetjuk.
i3-tol mindig is irigyeltem a rex-et mint otletet... lehetne alap.
Tesla meg eleve kulon tetelMas, tipustarsaknak:
Talaltam nemet forumban tempomat tippet az ionhoz, ha bevallaljak a szervizben akkor irok majd reszleteket. Nyilvan azert erdekes mert nem a 140e-es megoldas.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest