- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
Doki16 #15985 üzenetére
Kicsit off, de ideböfögöm hogy kötöttem itt ki:
Volt (sőt igazából még van) egy Nissan Pulsarom. Imádom. Hatalmas csomi (méretéhez képest), hátul táncolni lehet annyi lábtér, max felszereltség. 4 évesen vettem 14k mérfölddel. (Bocsi a mérföldezésért, UK-ban élek)
Na, 90k mérföldnél tartunk és: fogyasztás elszállt, (200mi egy full tank egy 1.2 fűnyírómotortól), elkezdett csattogni a timing chain, éés a kedvencem: CVT váltó ugrál.
Bevittem a szervízembe, asszonta a szaki: nézd ebből még most ugorj ki, mert ráköltöd kb az árát és nem lesz gyári ha egyszer megbontjuk. De mondom rendszeres karbantartás percre pontosan, ami kell mondom most mivan… Hát ez ilyen…
Na az ilyen és hasonló szitukat elkerülendő ugrottam EV-re, szó szerint hirtelen felindulásból. Naponta keveset vezetünk 20-30 mi akkor sokat mondok. Lecsattogok a kútra, este 10 után 0.54£/kwh töltök. Szinte ingyen, 20-30 perc megnézek egy részt vmi sorozatból, most már erre is van időmAztán lett ez a Kona 39, még ismerkedünk ugyan, de érzem h jóban leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest