Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz87

veterán

válasz Doki16 #15871 üzenetére

Köszi szépen, de a Passatot nincs az az isten, hogy lecserélném egy Ioniq-ra. Tudom, hogy jó autó, megbízható, és jól fogyaszt, de 2. autónak nekünk túlzás a mérete miatt, pláne a feleségemnek. Egyetlen autónak meg nem jön szóba, mert szülőkhöz mi messzire utazunk pályán (285 ill. 195 km), és méretben, kényelemben a Passat GTE-nél nem adnám alább. Nézegettem nem olyan rég a nagyobb hatótávú autókat, azok közül az Eniaq vagy EV6 tetszene esetleg. Legjobb lenne mondjuk egy nagy akkus iD.7 kombi, de még nem nyertem lottót :) Vagy, amivel még meg tudnék barátkozni, egy i4 eDrive40 (annak ellenére, hogy világ életemben gyűlöltem, és gyűlölöm a BMW-ket és a BMW-s kultúrát). Jelen BMW-k közül ez néz ki még nagyjából értelmesen. Na de mindegy, mert ehhez is lottózni kell előbb :U
    Jó lenne, ha magánszemélyeknek is lenne e-autó támogatás. Hátha majd jön. Úgysem sürgős a dolog. Akkor mondjuk elgondolkodnék egy Hyundai Inster-en. Bár formaára nekem esküszöm még a Spring is jobban bejön. Meg ha lesz ilyen támogatás, akkor már lehet hogy elgondolkodnék a Passat cseréjén. Ez még a jövő zenéje.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés