- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Doki16 #15871 üzenetére
Köszi szépen, de a Passatot nincs az az isten, hogy lecserélném egy Ioniq-ra. Tudom, hogy jó autó, megbízható, és jól fogyaszt, de 2. autónak nekünk túlzás a mérete miatt, pláne a feleségemnek. Egyetlen autónak meg nem jön szóba, mert szülőkhöz mi messzire utazunk pályán (285 ill. 195 km), és méretben, kényelemben a Passat GTE-nél nem adnám alább. Nézegettem nem olyan rég a nagyobb hatótávú autókat, azok közül az Eniaq vagy EV6 tetszene esetleg. Legjobb lenne mondjuk egy nagy akkus iD.7 kombi, de még nem nyertem lottót
Vagy, amivel még meg tudnék barátkozni, egy i4 eDrive40 (annak ellenére, hogy világ életemben gyűlöltem, és gyűlölöm a BMW-ket és a BMW-s kultúrát). Jelen BMW-k közül ez néz ki még nagyjából értelmesen. Na de mindegy, mert ehhez is lottózni kell előbb
Jó lenne, ha magánszemélyeknek is lenne e-autó támogatás. Hátha majd jön. Úgysem sürgős a dolog. Akkor mondjuk elgondolkodnék egy Hyundai Inster-en. Bár formaára nekem esküszöm még a Spring is jobban bejön. Meg ha lesz ilyen támogatás, akkor már lehet hogy elgondolkodnék a Passat cseréjén. Ez még a jövő zenéje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest