Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #9565 üzenetére
Hát, akkor tutira nem a fraps a hunyó. De ti legalább tudtok játszani.
Az omodosdi sztem úgy, hogy ott egy újabb belenyúlással kitörlöd a régebbi dolgokat, míg a betöltési sorrenddel lehet játszani. Ráadásul conflictokat megnézve láthatod, hogy ha pl. a pajzsoknál jelennek meg a sárga, felkiáltójeles háromszögek, akkor mi zavar bele ebbe, vagy pl. ég textúra, stb. Azt tudom, hogy Jorusnak volt egy eredeti GOTYája, és az rózsaszínesedett + háromszögezett, és hetekig b.szakodott vele, mire feltett egy másik eredeti játékot (min. 3 db van neki, ha esetleg venni akarsz), azzal pedig minden jó lett. Ha jól rémlik, eladta, és vett egy másikat. Viszont tudtommal a GOTY nem működik együtt az unoff patchekkel, de ha már így van, akkor a hibákat sem javították ki benne.Varlaisaran: Olvastad, hogy a Skyrim-hez lesz vmi pályaszerkesztő/küldetésgenerátor-féle? Lehet, majd azzal hozod össze az Ayleid game-et? Persze, még ennél többet nem lehet tudni róla, és ha lesz is, nyilván mindent külön el kell készítened, hiszen másutt játszódik, v. esetleg átemelni Oblivionból.
Tök jó lenne egy olyan pályaszerkesztő, mint mondjuk a Stunts-ban volt, hogy magad összerakhatsz mindent, és sztem a SoF2 autó pályagenerátora sem rossz, bár nyilván nem RPG élmény.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest