Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Bendőke #9847 üzenetére
Vázlatolj is egy kicsit szóban, hogy lenne ideális neked -nyilván más gyüjtögetőnek is hasznos lehet.
MOndjuk fegyverek.. Hány láda legyen? fegyvertipusonként? enchanted/nemenchanted? blade/blunt/staff (vagy hasonlo osztályzás)? Néhány ötlet, miszeirnt gondolnál el egy rendszert. Ugyanigy ötletezhettek ruházat, alchemy, stbstb téren, semmiség megvariálni/ládáthozzáadni, stbstb.
Pl. a fegyverszoba akkora mint ez kb, területe/kivitele (utobbi csak részben, pl magasabb korlátos, nemkorlátos, stbstb falak, ilyesmik) bövithető/elvehető, ládák száma sincs korlátozva, egy a kikötés hogy a gyári ayleid vas ládika lehet, ugye hogy illeszkedjék össze a viskó stilusával.
Ami már biztos, juteszembe....
Alchemy sorter lesz kettő is, mivel COBL alapu a mod.[ Szerkesztve ]
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Varlaisaran
senior tag
Lattamathi 90% állapotában. Tutorial alapján készült, továbbfejlesztett scriptelt fény vezérlés, prototipusa a 2+3 nagylámpánál müködik, ugyanilyet kapnak az asztali, olvasó, és a display case-ek kislámpái is. A födémrész nagyon üres, gondolkodtam rajta, befuttatom Morning Glory-val, vagy nemtom.
GypsFulvus: Most ide irom mert olyan lassu a rios, hogy nem birom mégegyszer kivárni mig előjön az üzenőke
Olvastam, holnap(ma) végiggondolom, a javaslatod jó. A Nine-al kapcsolatos elképzeléseim igazából a konspirációhoz kapcsolódtak az ayleidekkel, nem pedig isteni mivoltukat kérdőjelezném meg. "Féluton Oblivion", képletesnek szántam, csak későn volt már Egy daedric realm-szerü felállásra értem. A többit öszeszedem, aztán küldök egy javítot verziót ujfent lektorálásra[ Szerkesztve ]
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Varlaisaran #9852 üzenetére
Oké. Ma este még én is agyalok meg utánanézek a forrásoknak.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Kareszovics
addikt
-
Varlaisaran
senior tag
Kicsit elszabadult velem a ló, teledrótoztam az egész házat, ez ilyen is marad már MInden fény kapcsolható, függetlenek egymástól, de van master kapcsolójuk, ha pl elmegy az illető otthonról, az összeset lehúzza. Fejlesztgettem egy fényerővezérlő scriptet is de még nem müködik
-
addikt
válasz Varlaisaran #9855 üzenetére
Nagyon tetszik. Ellenben kéne valami kicsi, folyamatos fény. Amikor belépsz és csak fehér és fekete van az kicsit lehangoló.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Cucuska2 #9856 üzenetére
Háme' sötétvan Ha otthon lekpcsolod a fényeket sötétlesz ottanis. Azért is csináltam ennyiféle fényt, hogy legyen miből válogatni. ki lehet kombinálni erős nagyfényt, ahogy lágy ambient fényeket is a 7 különböző szinü és tipusu fényforrásból. Ha egyet felkapcsolva hagysz, lesz alapfény, olyan amilyet akarsz; és az úgy is marad reményeim szerint, bár ez még betatest kérdése.
Amikor belépsz, és minden OFF, a sok golyócska, meg ezaz, az sajnos a GlowMap-ek miatt van, pl lámpabura, köcsög anyaga, poharak, bizbazok amik csillannak. Sajnos azzal nem tudok mit kezdeni, de áttexturázni sem vagyok hajlandó 656757567745 vázát kanalat bögrét35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
addikt
válasz Varlaisaran #9857 üzenetére
Lesz valami Haskill szerű NPC a "vityillóban" ?
-
Varlaisaran
senior tag
Egyvalamire biztos jólesz ez a villanykapcsolós téma. Kegyetlen jó hangulatképek jönnek ki
Legutolsó kép Bendőkének. Ennyi elég lesz? Vagy ha nem így akkor hogy? Hely is van ládika is van még csak szólj
-
addikt
válasz Varlaisaran #9860 üzenetére
Még mindig fantasztikus.
A voice actingot passzolom, angolul csak magyar akcentussual tudok beszélni.
Tömlöc lesz amiben, amiben lesz egy hulla?Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Kareszovics #9854 üzenetére
Hű bakker, ez meg mi fán terem? Marha jól néz ki. Ja nye gavarju paruszki. CSak néhány elsigetelt szót és mondattöredéket értek. Ez valami nagy konverzió lesz mint a Nehrim? Van valami infó róla? Sok Morrowindből származó elem tűnik fel benne: Tribunal-oltárok, Indoril meg Gah-julan sisakos Dunmerek, Dwemer erőd, óriásgombák és Hlaalu-stílusú középületek. Jól látszik, mekkora hangulatbomba lenne a Morrowind egy moddolt Oblivion vagy netán egy Skyrim-szintű grafikával. De van pár teljesen új elem is, amelyek engem kissé a Gothic 3-ra emlékeztetnek, pl a havas táj a kunyhókkal, meg a fűrészelő faszival.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Varlaisaran #9863 üzenetére
Csak úgy spontán jött. Valami ilyasmire gondolok mint ami a Deepscorn Hollowban (?) van. Egy zárka amiben van egy NPC, vagy esetleg egy hulla. Csak a hatás kedvéért. Meg tudtommal Ayleideknél szokás volt.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Cucuska2 #9864 üzenetére
Jó kérdésre tapintottál, pont az egyik téma a questeknél. Eszerint, röviden: vannak köcsög ayleidek, akik rabszolgáztatnak mindenkit, még a cserebogarakat is rabszolgáztatnák, ha megértenék az ayleidet, de ugye a cserebogarak nem beszélnek elf nyelveket, és ahelyett hogy kapálnák a cannabis növényeket, szépen elrepülnek; repülni meg az ayleidek nem tudnak, igy sajnos nem igazán találkoznak elképzeléseik. Ha ugy tartja kedvük poénból megkinozzák, feláldozzák, jobb esetben kinyírják őket, néha bedrogozva találják ki a napi kinzásprogramot.
Meg vannak az aranyos ayleidek, akik kicsit felvilágosultak, nem drogosok, s bár tartanak rabszolgákat, de nem öldösik meg kinozzák le őket fölöslegesen, láttak olyat aki már hallott az emberi jogokról, sőt néha pacsiznak is az emberekkel.
Angawey egykori lakója az aranyos ayleidek közé tartozik, és nem volt rabszolgája, mert rettenet bugosak az Oblivion NPC-i, és inkább nem kért belőlük, mert leverik a polcokról a szintén bugos Havok engine-el kinszenvedve beállított méregdrága Amallarpenia köcsögöket.
Asszem lefekszem inkább[ Szerkesztve ]
-
Bendőke
tag
válasz Varlaisaran #9865 üzenetére
Ne is mondd... Még az előző karakteremmel történt meg, hogy Skingradban telepakoltam fegyverekkel a kiállító szekrényeket, szépen elrendezve, egy csomó idő volt, míg "grab"-bel a helyükre húzgáltam őket. Egyszer csak látom, hogy az a hülye p.csa kibaszott az egyik szekrénykéből mindent a földre. Hát, behúztam neki egyet, mire visszaütött, azért meg még egyet, abba meg beledöglött... Azóta, ha berendezek egy ilyen szekrényt, utána konzolban a lock 100 paranccsal zárom is.
Amúgy nem lehet véglegesen rögzíteni ezeket a tárgyakat?
-
addikt
válasz Varlaisaran #9865 üzenetére
Úgy nem tudod őket lerakni, hogy amikor felveszem, nem a sima felvétel ikon van, hanem ilyen ököl, és mintha húzna valamit. Mindjárt keresek képet.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Bendőke #9866 üzenetére
Egy tárgyat (NIF-et) többféleképp importálhatunk. Lehet többetk között Static, Furniture, Container, stbstb. Lehet akármilyen NIF modell, azt a funkciót látja el, amelyik classba importálod. Pl egy Amallarpenia köcsög lehet Static, ilyenkor mozdithatatlan, felvehetetlen, ha a levegőbe teszed CS-ben, akkor ott is marad; ilyenek az épületek elemei. Ha Container, akor Static, de pakolhatsz is bele, ha Furniture, akor ülhetsz rá, de ott már lehet Havokos, és Static is. Ésigytovább. Ha egy modell be van definiálva, pl a KoTN armor, vagy mondjuk A Mehrunes bicska, esetünkben Weapon-nek (ami Havokos), akkor azt nem tudom Static-é varázsolni, csak ha klónozom az objektet Static-nak, vagy reimportálom. CS kell hozzá.
Egy olyan elképzelésem van, miszerint... adott mondjuk a KoTN armorszett. Csinálok egy armorszett display case-t, mondjuk kis tartókkal, amire ráaggatod a darabjait. Lenne egy üveg ajtaja, amilyenben pl Umbacano tárolta az ayleid ancestor szobrokat. Ami zárható.
Ez megoldható oly módon is, hogy egy meglevő Displaycase-nek levágom a lábait, és (mivel ez Static), simán a falra helyezem függőleges pozicioban. Ha lennének mélyebb, nagyobb Case-k akkor gond nem is lenne ezzel.Lehet, valami OBSE scripttel megoldható volna egy lerakott objekt rögzitése (ahogy Cucuska mondja, ököl ikonosra), viszont ilyet nem tudok csinálni (még), illetve ha "ökösíted", akkor vissza felvenni sem tudod.
-
addikt
válasz Varlaisaran #9869 üzenetére
Bazd...!
Amúgy tök jó!Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Varlaisaran #9869 üzenetére
Látom kezdesz bekattanni...
-
HaaS
addikt
-
Varlaisaran
senior tag
válasz GypsFulvus2 #9871 üzenetére
jah, kis overload volt, így munkaszünetet rendeltem el, ha megy is a CS, csakis apróságokat tilitolizok, fényeket virágokat lerakok ilyesmik. Várom azt a pillanatot, amikor nyomom az upload gombot nexuson, mert az azt jelenti hogy kész, és végre visszakapcsolhatok user modeba
Kis összegzés is történt a napokban, avagy todo list:
- Alessiaseli-t meg kéne álmodni és megépíteni, az eddigi protot töröltem, szarlett.
- Nilichisel, és Malatu-Sancre Toron kivüli bejárható területeket le kéne pingálni, füvesíteni, domborzatot változatosítani (kövek dekor miegymás)
- Arboretum falán egy elem bugzik, fénylik sötétben (ld kapcsolódó vid), ezt javitani kéne
- Néhány Region-t létrehozni (forest, coach, stb)
- Behozni pár saját hangmintát, valamit azokat beimplantálni, hogy szépen szóljon.
- Megírni a vezérlő scripteket a questekhez
- Kitalálni a részletes lore elemeket
- Megírni a könyveketAlessiaseli nem lesz nagy ügy, mert interior; csak ki kéne találni hogy nézzen ki. Köv kető már nehéz ügy, a tulterhelt ESP miatt, de talán még belefér az a párszáz kő meg gaz. Arboretum fogalmam sincs miért világít, nem ilyennek terveztem. A többi már kreativitás kérdése, nomeg időé. És mindezt még a szkájrim előtt kéne összekalapálni, mert ha kijön az a vacak, a kutya sem fog már oblizni, van egy olyan sejtésem...
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Varlaisaran #9873 üzenetére
Ha a múltkori eszemcserénk alapján pontokba szeded a vázat, akkor a történetet meg a lore elemeket megpróbálom kibontani. Amit a múltkor beszéltünk, azt már sokat szinesíteni nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz GypsFulvus2 #9874 üzenetére
Neki is álltam, de valahogy nem megy, erőlködve meg szr lesz. Majd jön a ráhangolódós fázis, meg ayleides álmok mittudomén, na akkor lesz az igazi Angawey is egy álom eredménye, onnan merítettem az uj Sancre Tort is. Mostmár simán célegyenes, innen nincs visszaút
-
hoffman_
nagyúr
Helló Skacok,
A nagy hévben rájöttem, hogy az a helyzet, miszerint is már nem emlékszem a tápos karakter receptjére. Segítsetek már picit Attrib tápos a cél, nem skill tápos, mit érdemes a Majorok közé rakni, és melyik Attribot válasszam? Egynek már a Luckot beraktam fixnek. Ötlet? Nem akarok nagyon a szintezésre figyelni, de nem akarok lvl 22-nél elakadni.
Most Strenght és Luck a 2 fő Attrib, a Majorok meg: Armomer, Hand to Hand, Destruction, Illusion, Mysticism, Acrobatics, Marksman. Elkezdtem játszani, nem tűnik valami jónak. Redguardot preferálok megint, és csípem a varázsolást, de a kaszabolás jobban bejön.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Bendőke
tag
válasz hoffman_ #9882 üzenetére
Közben kerestem az itthoni gépemen is, de nem találtam, aztán eszembe jutott, hogy valószínűleg azon a gépen van rajta, aminek a tápja éppen Gypsfulvusnál van... Ha tényleg így van, akkor haladékot kérek, mert nincs kedvem sokat szerelgetni azért, hogy egy file-t leszedjek arról a gépről. Ha viszont a notin is rajta van, akkor holnap küldöm.
-
addikt
válasz Varlaisaran #9885 üzenetére
És ne felejtsétek hogy az y helyett z-t kell nyomni mert angol a kiosztás.
-
hoffman_
nagyúr
-
Varlaisaran
senior tag
Nagynehezen kész a beltér. Ha minden jól megy, lesz egy ütős katakomba alatta, de azt már csak release után láthatja meg a tisztelt játékos Tervek szerint szeptemberre kint lesz, jórészt felgyorsította az eseményeket, hogy így fél év távlatából rájöttem hogy móködik a CS OBSE extendere, abból is a 2.0 volt meg, már 5.1nél tartanak... extender nélkül két széket arrébbrakok, ezalatt most felhuzok egy fél házat Eeeeehhh, má'mindegy
Néhány shot, néhány kérdés mindenkihez.Jé ez én vagyok
Valaha minden Ayleid kéró igy néz (het) ett ki...
Boszikonyha, vagyis alchemy szoba - még sorter nélkül. Egyébként lenne rá igény? Macera berakni, csak azért kérdem. De megoldható.
Konyha, vályú, cserepek, szirszarok. Hogy lenne jobb megoldani a tányér/bizbazokat? Mozgatható/felvehető, vagy statikus (mamahelyénmarad) módon?
Minden ötlet, észrevétel, akármi jöhet, amig nem véglegesítem az interiort. De csak addig, utána már nem nyulok hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én statikus tányérokat szeretnék. És ha ráböksz valmelyik tányérra ilyen öklös ikonja van, evéshez használatos hangot ad ki és megtelik az életed. Na én olyat szeretnék.
-
tzh
csendes tag
Sziasztok!
Valamiért nem jutok tovább a játék indításakor a mentések listája ablaknál, és a win7 valami problémát jelez. Eddig ezt nem csinálta. Újratelepítés volt, a hiba maradt.
Az létezhet, hogy ütközik az új hangkártyával? -
Bendőke
tag
válasz Varlaisaran #9851 üzenetére
Jó, hogy ez a hozzászólásod az oldal elejére került, mert eddig elkerülte a figyelmemet.
Én a fegyvereket szeretem típusonként elkülönítve tárolni, egy ládában csak íjak vannak, egy másikban hosszúkardok, aztán a pallosok, és így tovább. Külön ládában vannak a könnyű- és külön a nehézpáncélok. Olyan cuccokat is gyűjtök, amiket egyáltalán nem használok, mint pl. harci fejsze, vagy nehéz páncélzat. Gyűjtöm a varla és a welkynd köveket, azok mondjuk egy ládában vannak. Umbra páncélja, Brusef Amelion páncélja, az Imperial Dragon Armor is mind külön-külön ládában vannak. Ezeket szeretném kirakni úgy, ahogy a Shrine of the Crusader-ben látható (meg esetleg még néhányat). Mindent összeszedve nagyjából annyi ládát használok, mint a Skingradi pincében, meg a Frostcrag alagsorában összesen van.
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Bendőke #9895 üzenetére
Igen, igen...
Magam is igy terveztem. Az én elképzeléseim szerint lenne fegyverekhez 4 ládaszett:
- Enchanted: short/long/dagger, battleaxe/waraxe/hammers/mace, vagy ahogy kényelmesebb variálni, e igy külön kerül az enchanted, ÉS blunt/blade egyszerre,
- Non enchanted-ben a fenti elrendezés- Különleges, pl rewardként kapott/egyedi (pl blade of woe), stbstb.
- Negyedik pedig egyebes ládacsoport lenne, pl lenne "cache"láda, a lootot beleömleszteni későbbi válogatásra, másikak meg egyéb célokra: mert üres láda mindig kell mégegy
A páncélzatokkal ugyanilyen rendszer lehetséges, sőt semmi meló megvariálni. Az elképzeléseidet én is logikusnak találom.
Na, a páncélkiállítással gondban vagyok. Egyrészt, mert erre nincs felkészítve az interior, azaz kicsi a kiállítóterme (növelhető, ha sikerül leprogramozni a scripteket, és marad idő, visszatérünk rá). Ha jól érzem, akkor olyan 4-6 max 8 páncélszett lenne elhelyedzhető benne, plusz ugye a display casek-k is ott vannak még a többi cuccnak.
Nem tudom létezhet e ilyen mod, és abban hogy oldották meg, de ez számomra olyan gondolkodtatós fejezet, mint Cucuska evőstányérja Ezeket meglátjuk.
Most írom a Lore könyveket, aztán azokat GypsFulvus még átlektorálja, beillesztem őket, majd összeállítom a questet. Ha ez kész müködik, és határidőn belül vagyunk, megoldhatjuk.35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
addikt
válasz Varlaisaran #9897 üzenetére
"de ez számomra olyan gondolkodtatós fejezet, mint Cucuska evőstányérja"
Az úgy nem megoldás, hogy csinálsz mondjuk 6 vitrint és mindegyiknek megadod, hogy milyen cuccok valók bele. Pl. egyik a glass setnek, második a mthril setnek, harmadik a daedric armornak. Mindegyiknek öklös ikonja van. Hősünk odamegy a daedric armoroshoz, egy script leellenőrzi hogy megvan-e minden darabja a játékosnak, ha igen, akkor a vitrin kicserélődik egy olyanra amire már kivan rakva, az inventoryból pedig eltűnik a móka.
Ez szerintem így lenne a legegyszerűbb.Más: Itt Szolnokon nagyon villámlik.
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Cucuska2 #9898 üzenetére
Igen. "egy script leellenőrzi hogy megvan-e". Itt vannak a bajok. Ha nem haragszol, négy nap alatt nem tanultam meg ennyire scriptelni, egyenlőre bénázok, tanulok, kisérletezgetem, meg ahogy írtam, a könyvek íródnak. Viszont, ha ennyire vágod, nyugdtan csináld meg a scriptet cs-ben, aztán beintegrálom
-
addikt
válasz Varlaisaran #9899 üzenetére
Jó-jó, csöndbe maradok.
Más: 9900!
p.s.: Sima scripteket használsz vagy az OBSE parancsait is?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest