- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
Aktív témák
-
Kagylo
tag
nem vagytok normálisak,evvel a kicsi kerekekkel száguldoztok a magyar utakon,én ezért is cserélek majd 250-esre
-
lajo
senior tag
Akkor írjatok árat hogy mennyiért vinnétek.
(persze csak okosan)
-
lajo
senior tag
up
-
lajo
senior tag
Senki?
-
***HG***
aktív tag
Na az öcsémét van aki csinálja.. az ő szerelője minden gyorsulási versenyről elhozza az első helyet robogó kategóriában
Tegnapelőtt Debrecenben volt gyorsulási verseny, ott az 1. és a 2. is ő lett, ugyanis most 2 robogóval nevezett
Mához 1 hétre pedig Kunmadarason mutatja meg a robogóját ami 70 köbcentivel 175-öt megy -
5@$
aktív tag
ha szeretnéterk robogót szereltetni, tuningoltatni, akkor vegyétek fel a bátyjámat MSN en, nagyon rég óta ezekkel foglalkozik, és ért hozzá : dainese46@hotmail.com
annyit mondjatok neki hogy az öccse adta meg az MSN cimet!!
(szvsz nem feltétlen kell a nagyobb karbi, lehet hogyha be van jól állitva, fúvóka stb, akkor jó a sima kicsike is) -
5@$
aktív tag
ha valaha is el akarod adni, akkor szerintem pöttyet vidd lejebb az árat....
-
***HG***
aktív tag
UP a mocinak, az öcsém is egy ilyennel keni..
F12 Phantom, 70-es Top Performance henger, Malossi szíj, Malossi variátor, Malossi fúvóka, Leo Vinchi Zx cső meg még a jóégtudjahogymi
Azt tudom hogy mikor először rávettem magam hogy kipróbáljam majdnem kiment alólam(nem vagyok egy nagy motorszerető, a 4 kerekűeket nyúzom inkább)
Nem tudom mennyit megy, de az óramutatót visszafordítja majdnem a 0-ig
Most megy vele a srác gyorsulási versenyre -
GodHeart
senior tag
sztem szerelő nem tud variálni a sebességen. Mivel nekem is ilyen motorom van, ezért a 80-at még kicsit kicsinylem is. Bár nekem elég furcsa a motorom.. kicsit jobban megy, mint ahogy kéne neki. Most került enyémbe is 70-es henger, és óra szerint simán megvan a 90-en.. utána még menne, de mivel bejáratos, ez a húzás is csak egyszer volt neki.. egy suzuki nagyon idegesített
van ilyen..
Szóval sztem elvileg annak többet is kéne bírnia egy 70-es hengerrel. csak azért mondom mert enyém 50-es hengerrel ment óra szerint 80-at.. jókedvében 85-öt. Bár órám elvileg 5-7-et csal.. még nem mértem gps-el majd kiderül. Most megy bele tuning végáttétel, meg valami erős főtengely, mert a régit ahenger szétkapta
Még jó hogy a hengernek nem lett baja.. kopp kopp.. Szal az elvileg sokat fog dobni rajta.. oylan 110 körül várom a végét. Ha nem is msot, de kipuff csere után mindenképp, de azt még nem tudom mikor elsz zsé
A lényeg a lényeg. Mindenkinek bátran ajánlom ezt a motort! Nagyon jó, ha nem az egyik legjobb robogó. -
lajo
senior tag
Kis kiegészítés, mindezt a röpke 80 kilóm alatt tette.
NA aki robogót akar venni, egy megbízható elegáns dinamikus olasz járgányt az ne habozzon! -
lajo
senior tag
Na. Megnéztem mennyit megy. Előtte el kell mondanom, hogy onnan vettem azt a 90-et hogy istenül gyorsul. 0-40 az olyan 4s, aztán belehúz érezhetően,40-60 talán egy picit gyorsabb is de legyen 2 s, és onnantól egy olyan 4s 70 ig aztán megint 4s a végéig 80-ig. Nem fényezni akarom de ez egy városi forgalomba több mint elég. A másik pedig az,h hogy ezeket szerelő tudja állítani a szíjon hogy lassan gyorsuljon de többet menjen, vagy jól gyorsuljon de ne legyen olyan sok a végsebesség. Ezek az adatok nem a legpontosabbak, de túlzás sincs bennük. És úgy mértem hogy álló helyzetből csutkagáz. Sportkipuffogó nincs rajta.
Na érdeklődjetek.
Nem néztem, hogy csal e az órája, de nekm hitelesnek tűnt .Egy kocsi ott erőlködött mögöttem.
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
Komoly érdeklődő ha van akkor megmérek mindent de a fogyazstást lehet h nem tudom olyan hamar mert nem nagyon van használva. Ezért is adnám el. Szal a sebességet majd menézem valamelyik nap.
Kérdezzetek bátran. -
lajo
senior tag
válasz
Keresztapa24 #5 üzenetére
Végsebességet nem tudom még nem próbáltam, de szerintem 90 tuti. Ha van komoly érdeklődő akkor pontosan megnézem, csak épp most lett bejáratva és még nem húztam neki teljesen. A fogyasztását még nem mértem kb 2.5 liter. A papírom nekem sincs hozzá csak egy adásvételim. Nem is tudom mi kéne még hozzá
Meg inkább apukám használta, ő pedig nem egy száguldozó fiatal, ebből következik hogy kímélve van/volt.
[Szerkesztve] -
Keresztapa24
tag
Hali pár kérdés ami szerintem fontos és gondolom mást is érdekel.
- Mennyivel tud tépni a gép?
- Mennyit fogyaszt?
- 50 es papírokkal adod?
Egyenlőre ennyi.
Pont egy ilyen gépet akarok,de a pénz nem nagyon akar gyülni rá.Itt a jó idő és nincs robogóm...kész idegbaj
Up a robinak
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
Ne ijedjetek meg hogy 98-as csak a műszerfal más (mármint az újabbakon más) meg egykét apróság
ha kell kép azonnal szóljatok.
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
Malaguti F12 Phantom
-1998-as
-vízhűtéses
-70cm3, éppen bejáratva, kb.1000km-rel
-elől tárcsa, hátul dobfék
-kisebb esztétikai hibával
-metál kék , szerintem feket inkább
-rendszám nélküli (SMKP)
Szombathely
Kérésre kép van, kérdésre válasz van.
Irányár: 199.900Ft
Érdeklődni:itt vagy 06704594717
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G4/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/AMD1GB)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- HP Probook 840 G1 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD) - Erős akku!
- HP Probook 640 G2 laptop (14/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- NVIDIA GTX 1660 SUPER 6G
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR