Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
Attól nem féle ,hogy mit ad,mert csak most ezt főznek,nem főz most egy jódarabig csak szilvát,nehogy keveredjeneke az aromák meg mittoménmik
Csak tavaly 4 literes átlagot hozott nekem ki,mondjuk nem volt sok (20l) de ha most is annyi lesz megitatom vele az összest
Most 8 l a céél!Gondoltam áthozom már a linket a régiből
szeru buher
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
jó mi?
kellemes zene akkor a lurkónak N&SK - kangourou nomade
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
ha kész lesz,megoldható az is
Achmed a halott terrorista - Jeff Dunham show[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
vettem délután flaskákat!
5literes meg miegymást,szóval akár postázhatom is az ország egész területére avgy akár külfődreeste sztem megkóstolom az öreggel
10 perce hivott a főzdés na valami ilyesmit mondott ,hogy 85liter ilyen majdnem tiszta szesz jött ki(90fokos) szóval lehet kevés lesz a kannám 130liternyit vettem
remélem kevés lesz![ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
váá ezt már sokszor láttam
miaz miazte csubatka váúúúúúúúna egy hattalmas melankórikus lightos zene : KIZILORDU KOROSU (RED ARMY CHOIR) KATYUSHA
Bódi Guszti,ciganyok sirnak zsámo zsasé,tidirip pá pipóó tádárám zsámó zsaséé lálá
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
szijjá le te is
butch - 1000 lords (popof remix)
... ááá ebbe a remixbe a legjobb[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
hova rakjak 150 litert teeeeee?
már beleraktam az eperfadarabot meg egy 10 literesbe az aszaltszilvákat
kiváncsi vagyok milyen lesz 2-3 nap múlvavalakinek nincs meg a naksi vs brunner - sex clubs friends ?
amúgy nem is veszek,esetleg valakitől kérek ha van,jó hordója,most fizettünk ki érte 163 ezret
amúgyis én el akarom adni minél hamarabb,tárolgassa aki akarja,nekem pénz kell ... meg motor belőle
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
igen! lepotékából és sztenliből...
este beveszek 1 felest belőlede nem lehet gyenge ha begyúl
most néztem a bárpultba van panyolai elixir (szilva meg körte) mindkettő 40fokos kb gyenge mint a harmatPecc : nem küldöd át valahogy?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
sNORh
addikt
nemrossz zene.. végre vki aki szereti itt a Trancet
Marcel Wood - Advance egyik kedvenc előadóm..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
John Dahlback - Pyramid ez új
Marcel Woods - FAUNA ezmeg odabasz.. ennek tekerj odakingi csű
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
akkor egy kis old style Trance amit teis linkeltél, Annakidején egyik legnagyobb Előadó volt:
Kai Tracid - Conscious
ezek voltak az igazi Trance zenék, már hasonló stílusban nemnagyon csinálnak ..[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
menalcas
őstag
Gomba ..hmm..hmm...hmm erről jut eszembe :
Hogyan lehet felismerni a mérges gombát?
- Földhöz verdesi a kalapját!Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet..... sokáig.
Minden gomba ehető. Van, amelyik egyszer és van, amelyik többször.- Móricka, miről lehet megismerni a mérges gombát?
- A hasfájásról.- Miről lehet felismerni a rókagombát?
- Sunyin néz.Hogyan halt meg az első felesége? - kérdi a bíró a vádlottat.
- Gombamérgezésben.
- És a második?
- Ő is gombamérgezésben.
- És a harmadik?
- Koponyaalapi törésben.
- Mi történt vele?
- Nem akarta megenni a gombát.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
buherka
addikt
Azért te sem panaszkodhatsz
Nekem főleg azért megy ennyit, mert Nforce-os deszkám van, ami sokkal jobban kezeli dual-ban a ramokat, mint az Intel chipset.
Próbáld meg 4-4-4-12-ben...szerintem 8K fölé fog menni és nem is kevésselOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
|*HayHa*|
aktív tag
úhh ez nagyon vad.. Végignéztem teljes képernyőn, mondom ezt meg kell mutatnom apámnak, kifele menet belerugtam a kutyába, és átestem a fotelen.. Többet nem nézem meg..
(#677) Bub0rek: Nyugi bubi Mostmár itt vagyok
(#675) horyk: Mingyá adok képet a kamionomról estibe, ma csináltam, és meglátod hogy miért nem zavar
[ Szerkesztve ]
#### I <3 Deutschland ####
-
horyk
senior tag
ÁÁÁÁÁ !
Játékpénz
Jelentkezésekor játékpénzt kap és próbajátékossá válik. Ezzel a játékpénzzel kipróbálhatja játékainkat teszttermeinkben. Ebben az esetben nem olyan pénzről van szó, amit kifizettethet. Ha a teszttermekben játékokat nyer, akkor is csak a játékpénze gyarapodik.Igazi pénz
Amit pénzt töltött a számlájára és a befizetés bizonylata megérkezett hozzánk, Ön próbajátékosból nyereményjátékossá válik. Mostantól igazi pénzért is játszhat.Mégsem, sorry!
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
-
<NewL>
addikt
ez zséééér
tejestótól csak ez : Dj Tiesto Lethal industry
néger : ennek csak örülni tudok ,taps
Elmegyek uncsitesómnál,boldogitom egy kicsit
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
|*HayHa*|
aktív tag
Nem de nem is kéne tudni róla
Am olyan észrevétlenül adta oda, hogy előszőr észre se vettem
Odamegyek, mondom Szia cicus 4 Heinekent kérek! - Na az elöbb vittél 8-at Nagyon megy mi? - Hát igen előfordulnak ilyen balesetek - 1200-at kérnék..
Nem volt 200-asom, 500-ast adtam adott vissza egy 200-ast, meg egy százast, és az 200-asba belehajtogatta a tel számát egy cetlin. Zsebrebasztam ahogy kell, azt a következő körnél amikor mentem piáért, vettem elő a pénzt, azt visszaadtam neki a lóvéval összefogva Kérdezi miért nem kell? Mondom micsoda? A cetli amit visszaadtál Rajta van a számom.. Visszakértem, ő meg csak röhögött..
Imi! Ment phü.. Ja azt elfelejtettem beleirni hogy: Az úgynevezett TIR már nincs. Nincsenek határok az unión belül, azaz a Nemzetközi Árufuvarozási Szervezet, már feleslegesen vállalna vámgaranciát a rakományra..
[ Szerkesztve ]
#### I <3 Deutschland ####
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest