Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
Hú ne is mond! Éhen veszek... Nincs kajám, ráadásul megcsúsztunk ( persze mindig péntek éjjel döglik be valami... ) Most indítottam még egy ciklust egy gépen, kb 90 perc míg lefut! Utána megyek zárni, villany leolt, csapok elzárása, stb... Szóval bele futottam rendesen...
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Orlin
addikt
Hát nem lehet valami jó távol a családtól ilyenkor.De mondjuk vannak akik nem annyira "karácsonyosok".
Amúgy kinek mi a praktikája a nappali alvásra?Füldugó?Most néztem van viaszból is.Az elvileg jobb.Ki kellene próbálnom mert rettenetes nekem nappal aludni.Kutya ugatás,szomszéd ect...A héten már pohár borral is próbálkozok alvás előtt,de nem sokat segít!
Holnap meg csak 11 után kerülök ágyba mert reggel 8-ra jönnek ablakot rakni.Plusz vasárnap kezdtük az éjszakát és szombat éjszaka is esélyes még.[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
demars
addikt
Most mit eszel
Én most is húst hússal eszek... Persze eszek mindent de nincs szigorú étrendem, hogy mennyi gyümölcsöt, zöldséget stb egyek...
Falusi vagyok, évente 6-7 disznót vágunk (nem a kisebbik fajtából... ) Volt olyan év, hogy 12-t vágtunk le magunknak, azok "kicsik" voltak (100-120 kg)...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Igen, most ilyen járvány van... Nálunk is sok a beteg...
Másik: faterom egy nagyon szigorú, kemény ember... Vaj szíve van, de mindig keményen bánt velünk (4 en vagyunk fiú testvérek), folyton azt mondta, hogy aki nem bírja az állást az tartatlan, tápos és nem eszik elég sonkát meg szalonnát...
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Mr X
veterán
Világéletemben ágyúdörgés mellett is gond nélkül aludtam 12 órákat. Az utóbbi pár évben van ez. Néha vicces, mikor 45 perc alvással jövök dolgozni.
Mondjuk délelőttös héten rosszabb, akkor sosem tudom kialudni magam, nem tudok korán elaludni. Ha mégis, 2-3 óra alvás után felébredek.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Nope, csak fincsi 8-10 órás műszak 16-03 sávban.
A héten is hívott a manager, hogy hogy tud beosztani engem. "Hát Ádám, szokásos, de azért legyen pihenőnapom is és ne nagyon zárjak, ha lehet", eredmény: ma van az egyetlen szabadnapom és egész héten zárok. Ma reggek hívtak is, hogy x meg y betegett jelentett, nem tudnák-e bemenni. Természetesen "nem vagyok pesten", hagyjanak lógva egy napig legalább. Nem igazán van kedvem efféle szívességeket tenni a tisztelt étteremvezetőnek a múlt heti alakítása után.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
demars
addikt
Ja. Nekem is.. Nem végeztünk a takarításnál... Maradtam még. Most értem haza. Délutános műszakból...
Holnap 10:30 tól ünnepség... 20 éves a cég.. Jó lesz menni, tudván, hogy még igy sem lett minden patent...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Mister_X
nagyúr
Pontban hatkor visszajött az áram, akkor be tudtam fejezni azokat, amikhez kellett. 17 órát fizetnek ki két részletben (de ügyelek, hogy esti órákra adják a maradékot a műszakpótlék miatt), ebből mondjuk hármat ültem egy helyben vagy cigiztem. Vicces volt továbbá, hogy amúgy a raktárból is elment az áram, láttam, hogy a céges telefonon a területi vezető csörgött fél egykor, de nem mertem felvenni Kapnak automatikusan SMS-t, ha elszáll a rendszer, nehogy még nagyobb gáz legyen. Ilyen gyorsan se raktam el 300kg árut, ha öt perc volt, sokat mondok, nem akartam szellőztetni a fagyót.
Reggel még megvártam a nyitós csapatot, közöltem a managerrel, hogy a mai meg holnapi napon ne számítsanak rám.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
-
demars
addikt
"Könnyű" mondani... egyébként tök igazad van! Aki akar talál kint munkát, még ha első körben nem is olyat mint amilyet szeretne, de éhen nem hal az biztos.
Csak elkezdeni, belevágni nehéz... Mindent feladni a bizonytalanért... Nagy dilemma!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Mister_X
nagyúr
12 évig tanultam németül, de inkább letagadom általában Egy hónap alatt simán visszahoznám társalgási szinte a nyelvtudásom, szerintem ez is lesz.
@demars: próbálok erre nem úgy tekinteni, mint szükség, de... az a baj, hogy hirtelen kellett önállósodnom és már nem tehetem meg, hogy kollégiumban maradjak. Mivel nincs nyelvvizsgám meg szakmám, így kvázi lehetetlen értelmes melót találnom, minden más meg túl kevés így. Egyetemen kihasználnám a két féléves passziválási lehetőségem és biztos összeszednék egy rendes nyelvtudást, mire viszajövök.
Majd megcsörgetem a kiszervezéssel foglalkozó irodát, hogy hova / mikor mehetek
-
Mister_X
nagyúr
Már akinek Szerencsére épp végeztem, korábban zár ilyenkor az étterem. De legalább látnám a fizetésemen, hogy itt szenvedek. Még azon gondolkodom, hogy kimegyek egy évre Németországba ugyan azt végezni, csak épp háromszoros bérért - és ma már azt se mondhatjuk, hogy idehaza olcsóbb, mert albérletért már most is kifizet ugyan annyit egy pesti.
Ki ez a folyton újraregelő létforma, aki csak "g"-t ír?
-
demars
addikt
Jövő héten megint kevert hetem lesz... hétfőn reggel kezdek, este 6-ig vagyok. Keddtől pedig délutánra megyek.
Pénteken utolsó záró nap (utána 2 hét leállás), pfúúú de nem várom... Délután már nem gyártunk csak takarítás pakolás, gépek lefóliázása, stb...
Mindenki morog meg haza akarnak előbb menni... szuper nap leszAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Ma is meló van??
radi8tor1: Köszi! Délben elaludtam egy kicsit... 5-ig szunyáltam, így most fent esz a fene... Egy sörön már túl vagyok, szerintem még kettőt bekapok aztán alvás reggelig
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Futás, futópályák
- Akvarisztika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mazda topik
- Gitáros topic
- AI a játékokban és azon túl
- További aktív témák...