Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
11 óra van és 30°C meleg a tetőtéri szobában. Lehet átváltok mobilra és kiülök a diófa alá egy hideg sörrel. A dokit meg felhívom, hogy egy hét táppénz, az idén még úgysem voltam és négy nap szabim is megmaradna amit nem is kértem.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
C4mp3r
addikt
válasz zeon.hu #35288 üzenetére
tavaly egyszer olyan meleg volt, hogy megfott egy biztositek, persze aram el, reggel 10 checkout time, gyerek kutyaval bent ragadt a liftben, nekem kellett a gephazbol letekerni a liftet, hogy ki lehessen nyitni az ajtot. az biztos, hogy olyan volt a polom mintha mosogepbol vettem volna ki, volt vagy 55 fok odafent.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Narxis #35287 üzenetére
Ahhoz, hogy vissza tudjam kapcsolni a biztosítékot, ami a hűtőkhöz van, fel kell mennem az 1. és 2. emeletre, lekapcsolni mindent, majd lemenni és az épületen kívül felkapcsolni a lecsapott biztosítékot.
Majd vissza az emeletekre felkapcsolni és várni, hogy sikerült-e,
Nos, mindössze 4x tettem meg ezt a kört...Mellesleg szokatlan élményben van részem: itthon vagyok!
Persze holnaptól vissza a mókuskerékbe, ha jól számolom, 20 éjszaka következik, mielőtt megint lesz egy szabad éjjel.Jó munkát mindenkinek, aki ma is termeli a GDP-t!
#?*@&!
-
flymi
addikt
No, szuszi. Bakker, három váltás ruhát elhasználtam. Úgy izzadtam egész éjjel, mint egy csataló. Tuti fogytam 3kg vizet.
-
zeon.hu
nagyúr
Konyhások megszívattak, összekevertek mindent, eddig válogattam a cuccot
#?*@&!
-
flymi
addikt
Én is megkezdtem. Erre a hónapra letudva.
-
zeon.hu
nagyúr
41. éjjel következik ma.
Holnap pihenő!#?*@&!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Howdy!
Egy hétre beugrottam ismét éjszakára.
⭐ Stella
-
zeon.hu
nagyúr
Estét mindenkinek!
31° van a portán. Én meg rohangálok, mint a mérgezett 🐁...
(A copy paste sajnos indokolt! )
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Estét mindenkinek!
31° van a portán. Én meg rohangálok, mint a mérgezett 🐁...
#?*@&!
-
fant0mi
őstag
Estet! Reggel 7-ig vagyok. Delutan meg eskuvo-lagzi. Ciki lesz belealudni a huslevesbe?
-
zeon.hu
nagyúr
Majdnem elfelejtettem:
Estét mindenkinek!
#?*@&!
-
flymi
addikt
Na ma még egy éjszaka...
Jövő hónap elejére beírtak nekem 4 nap szabit. Szeptemberben meg mennénk pár napra "nyaralni" oszt nem marad, nemhogy év végére... Szóval mivel az idén még egy napot se voltam táppénzen "kiveszek" egy hetet 'gusztus elején.[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
Végre ma éjjel teljes nyugalom. Ahogy egy nyaraláshoz illik. Csak tücsökciripelés, hajnali madárcsicsergés, elvétve egy egy kutya jelezte hogy azért ő ébren van és figyel.
Szóval visszatért a normális üzemmódba minden.
Kitartás az éjszakásoknak, bocs hogy ide írtam a búbánatom! -
zeon.hu
nagyúr
Estét!
Még csak hasonlót se vállaljon senki ennyiért...
Totál zombi vagyok már a nap minden percében.
És még 6 éjjel, mielőtt lesz 1 (1! ) szabad éjszakám.
Kib...ott nagy úr a szükség...#?*@&!
-
flymi
addikt
Winapban be lehet állítani, hogy minden szám azonos hangerővel szóljon.
Egyszer én is kiosztom a vezénylésemet a szomszédoknak, hogy tudják mikor kellene kussban maradni, mert tuti hogy éjszakás után az egyik szomszéd füvet nyír, a másik elindítja a szalagfűrészt, mer' gatterul, a harmadik a gyalugépet, az tudjuk milyen kellemesen magas fordulaton jár. Jobb esetben az apósom még direkt nekiáll köszörülni vagy hegeszteni. A csavargyárból a tompa hupp-hupp is idehallatszik, ja meg van még két autószerelő is az utcában, az egyik fia előszeretettel motorozik fel és alá az utcában, a másik gyerekei nem, mert három lánya van. Azokhoz a bakok járnak./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Giot
addikt
válasz zeon.hu #35259 üzenetére
Uff idegtépázó lehet egy
idő után. Most hajnali nyolc és elkezdte a szomszéd a füvet nyírni. Azt hiszem megyek haza. A kedves vidám társaság kb hajnali ötkor hagyták abba a zenék random váltogatását, sample üzemmódban változó hangerővel.
Pedig milyen szép nap van, csak ne lennék ilyen matt agyilag.[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
Most Celine Dion.
Lehet mégsem olyan fiatalok. Bár akkor lehetne több eszük. -
Giot
addikt
Sziasztok!
Nem nem szoktam éjszakázni de eljöttem nyaralni.
Kb 10 éve járunk ide, Miskolc Egyetemváros, fel a hegyre, egy kollégámnak itt van nyaralója. Jó hely. Igaz itt is volt fesztivál meg ilyesmi, de átlagban nyugalom. Erre most valami fiatal társaság úgy döntött 2 órakor hogy elkezdenek bulizni. A hegy meg viszi. Nem kicsi a hangerő, de az esti csendben még nagyobbnak érződik. Álltalában minden zene egy két percet megy. Keverés nincs csak hol ez hol az. Simán lekapják. Közben kiabálnak. A szokásos 4/4 tuc tuc. Ami most divat ezek mennek a disznyóban gondolom. Emiatt nem járok diszkóba. Most ugye 4 óra és nem akarják megunni.
Tudom fiatalok, most kemények, most pörög az élet, de ez akkor is gyökérség. Én pihenni bringázni jöttem fel, ők bulizni.
Vajon mikor fog elfogyni a türelmem, főleg ha holnap éjjel is nyomni akarják? Ohh szerelemdoktor hova jutunk még??
Szerk, most Republic.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Indulás haza.
Hurrááá...#?*@&!
-
flymi
addikt
Egy újabb csodás éjszaka...
-
zeon.hu
nagyúr
Estét!
Kitartást mindenkinek!
#?*@&!
-
flymi
addikt
Még a vihar előtt sikerült a nagyját elrendezni, de most már reggelig ne essen. Személykocsizás lesz, meg gabonásokat kell beállítani, tárolózni... De remélem hajnalban lesz 3-4 órányi pihi.
-
zeon.hu
nagyúr
Egy élmény lesz szakadó esőben biciklizni hazafelé...
#?*@&!
-
flymi
addikt
Én holnap kezdek és jövök hármat. Vasárnap, kedd és csütörtök. Nehogy elfelejtsem milyen az éjszakázás.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Estét!
Már unom kicsit az éjszakázást
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Estét mindenkinek!
#?*@&!
-
flymi
addikt
Holnap vissza nappalra rövidbe, utána vasárnap, kedd és csütörtök éjjel.
-
-
flymi
addikt
Jó estét! Megkezdtük...
-
zeon.hu
nagyúr
Még vidáman dolgozunk Budakalászon
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Most indulok haza.
Mivel délben jövök vissza, így rekord gyorsan kéne aludni otthon...#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Estét mindenkinek!
Utálom a mai napot, de a következő kettőt még jobban fogom.
Asszem, kezdek tényleg fáradni#?*@&!
-
C4mp3r
addikt
visszatero vendeg tegnap erkezett a csaladjaval 2 hetre nyaralni, ma hajnalban meghalt. par eve dolgozom mar hotelben, de ilyen meg nem volt. vigyazzatok magatokra
-
flymi
addikt
Mindjárt indulok melózni...
-
zeon.hu
nagyúr
Itt nyugi van, bár sok vendég még nem jött vissza.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Estét!
Remélem, sokan pihentek így péntek felé!
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Estét mindenkinek!
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Estét mindenkinek!
Vacak idő van errefelé, de azért maradt a meleg. Sajnos...
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Estét!
Asszem, kezdek fáradni
A leltár utáni napokon nem ártana kicsit többet aludni.
De már végig fogom csinálni#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN