- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
37500 - 37401
38065 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max_218
tag
Sziasztok!
9 év gyari munka utan,mar kezdem nehezen viselni a delutan es ejjeles muszakokat. Valami tipp rajuk? 29 vagyok elso munkahelyem. Kimaxoltam pozicioban/tudasban is.
Lehet inkabb csak ez a gond,kellene valami loket amitol ujra elveznem. Kicsit sok a konfliktus is az embereimmel akik tobbsegebe nok,lehet a kieges miatt de kezdek rajuk hagyni neha dolgokat.hogyan lehet elerni a tiszteletet,ujra?
Ha tul szigoru vagyok akkor befordulnak,ha elnezo akkor meg visszaelnek vele.
Lehet nem jo topikba kerdezem,de nem talaltam most mas munkahoz kapcsolodot.
-
Tomasz72
aktív tag
Hát Gyerekek, én bevallom néha lusta voltam írni.
Csudasorom mellett jól esett a lábat lógatni, volt néhány igazán szopós napom...
Meg így év végére, hirtelen költözésre szántuk el magunkat. Olyan szívesen lennék két hónappal öregebb...Hazafelé én is Rákoson szállok fel, ezért ha meghallom, hogy "baj" van, így kap el az idegbaj...

-
galervin93
addikt
Ennyi, aki tudja az átérzi.

---
Mindkettő leszek! Legalábbis előbb-utóbb biztosan, de a két pozi "együtt megy" (budapesti területről van szó). Kezdésnek persze tuti Köfi, ráadásul nekem van egy kis "előnyöm", mert van vizsgám pl. a 120a Köfi VU-ból + van tapasztalatom-rálátásom két Köfi-vonalra is (120a + 80a), mert Rákoson húztam le pár évet.
Az már csak hab a tortán, hogy létszámproblémák miatt simán előfordulhat, hogy be kell majd ugranom Rákosra is, lévén a vizsgáim még élnek...
(Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb menetirányítónak a hátán is feláll a szőr, ha azt hallja szolgálat közben hogy "Rákoson gond van", mert ha ott van valami, az mindkét vonalon + a Keletiben is "borít". Én is morci lennék-leszek az biztos, de tudom mi-mit jelent azon az állomáson, legyen az váltóhiba, felsővezeték, vagy bármiféle egyéb korlátozás stb., azért ez sokat jelent forgalomszervezés szempontjából.)
Szóval meglátjuk, várom a fejleményeket, de várom már a kihívást, rendesen hiányzik a forgalom...
-
samu2062
senior tag
Valahogy én is így vagyok. Megszoktam ezt az életmódot és nehezen tudnám magam elképzelni a minden hétköznapi munkában. Ráadásul lehet, hogy más cégnél is kellene éjszakázni és akkor ott 5-öt egy héten, ha úgy van.
Akkor most végül is mi leszel?
Köfi irányító, vagy menetirányító?
Vagy még nem dőlt el? -
galervin93
addikt
Én a nagyon kicsi kisebbség leszek, mert úgy néz ki visszatérek a műszakos rendbe.
Nem nekem való a hétfő-péntek munkarend, állandó kelés, jövés-menés stb. Megnézem mit tud a KÖFI ill. menetirányítás. 
Lehet én vagyok fordítva bekötve, de már rendesen hiányzik az éjszakázás. Egyedül apám érti meg (ő történetesen szolgálattevő
), hogy aki ilyen beállítottságú, annak nem akaródzik megszokni az amúgy "normális" rendet. -
samu2062
senior tag
Már aki még dolgozik éjszaka. Páran az utóbbi időben feladták az éjszakai munkát/szolgálatot.
Én is jöttem agyba-főbe, szabiról is visszahívott 4 szolgálatra. Adott ki Decemberre is, de így is 8 nap szabim bentmaradt.
Én 3-án vizsgázok, de elég ramatyul mennek a tesztek, lehet, hogy bukta lesz, ha nem segítenek be picit.
Finoman szólva is undorító az egész.
Az jó, ha rendben van mindened. Én még mindig küzdök a vérnyomással. Sokat változtattam az életmódomon, de nem változik. Biztos, hogy gyógyszeres kezelés lesz belőle, de most már megvárom a tavasszal esedékes időszakos orvosit.
Kíváncsi leszek, milyen arcot vág az értékekre.
Meg arra is, hogy mit fog rá javasolni/tenni.
Elszámolás probléma nekem is volt egyszer, ugyanígy nem számolták el az egyik szolimat, mint neked, de következő hónapban rendezték.
Holnap éjszaka legközelebb. Addig csinálgatok pár tesztet még, hátha megragad valami.
-
flymi
addikt
Hűha, nagy a pangás!
Gondolom mindenki orrvérzésig dolgozik...
Én most december közepéig szabin vagyok és még mindig marad 7 napom amit átviszek jövőre. Az évet 288 túlórával zárom ha nem jön közbe még egy telefonhívás. 300 óra lehet a max.
Az októberi béremet benézték, nem számoltak el egy napot. Most figyelhetem, h a decemberivel érkezik-e.
Eltérés vizsga most 10-én, h hűznák bele a ***** ***** a jó ***** *****. Mert ugye ettől megy a vasút...
Ma voltam orvosin, megengedtem a dokinak, h megadja újabb 3 évre. Igaz a cukrom kicsit magas volt a reggeli után (6,6), de hát én is csak öregszem (meg zabálom a csokit szolgálatban, meg iszom a lónyálat).
De legalább a szemem, ekg, vérnyomásom jó. Már amikor nem bacnak fel agyilag.
-
samu2062
senior tag
Bla, bla, bla...

Mondják csak a hülyeségeiket. Még ha most több is a jelentkező, mennyien fognak belőle levizsgázni, és munkába állni? Aztán mennyi ideig maradnak?
Arról nem is beszélve, hogy semmi nincs megoldva. Így is kevés az ember és a fizetések még mindig a béka segge alatt vannak, ami nem teszi vonzóvá ezt a pályát, a néhány tényleg pozitívum ellenére sem. -
Narxis
nagyúr
-
szalai56
senior tag
-
samu2062
senior tag
-
Pulsar
veterán
-
flymi
addikt
-
szalai56
senior tag
-
Pulsar
veterán
-
Narxis
nagyúr
-
Pulsar
veterán
-
Narxis
nagyúr
Itt megállt az élet?
-
Pulsar
veterán
szép estét ismét

-
Pulsar
veterán
-
fant0mi
őstag
-
Pulsar
veterán
-
fant0mi
őstag
-
Pulsar
veterán
-
fant0mi
őstag
-
Pulsar
veterán
Szép estét mindenkinek
-
galervin93
addikt
-
fant0mi
őstag
Sok örömet az új helyen! Majd várjuk a beszámolót.
-
galervin93
addikt
Igen, a maszek az más világ. Engem is hívtak diszpécsernek jóval többért, de most egy kis nyugira van szükségem, meg az a világ annyira nem is vonz.
Igen, nekem alapban home a dolog, a törzsidő is tök rövid és kényelmes (nagyrészt délelőtt).
Egyedül a műszakos rendből adódó sok szabadidő fog hiányozni, mert én sokat horgászok, de majd lesz valahogy.
Kicsit most kimozdulok a komfortzónámból, remélem jót tesz a légkörváltás, talán szakmailag is feljebb mozdulok, meg most kicsit zavaros a magánéletem is, szóval na, itt volt az ideje a váltásnak, változtatásnak. -
fant0mi
őstag
Jó, igaz, engem már maszektól akartak átcsábítani.
Nekem anno azt is mondták, ha nem kell épp oktatni, akkor lehet home office is. -
galervin93
addikt
Hát az attól függ.
Nekem óradíj nélkül vállalható, azzal együtt meg egész korrekt ajánlatot adtak. De nekem az volt a döntő szempont, hogy kevésbé stresszes helyre kerüljek, mert amióta Vitézy S76-os piliscsabai vonatait bevezették + még pár vonatot lehetetlen menetrendi fekvésben, én teljesen kikészültem idegileg. Előtte se volt jó, de nem ütötte meg az ingerküszöbömet, most már igen, és elég is lett.
Aztán legfeljebb ha nem tetszik, megyek tovább valamerre.
-
fant0mi
őstag
Pár éve csábított a Baross Egyetem. Nyugisnak hangzott, de kellemetlenül alacsony fizut mondtak.
-
galervin93
addikt
Ma reggel végeztem, még utoljára átadtam a szolgálatot, holnap megyek lekörözni.
Hétfőn irány a BGOK, aztán végre kiderül, mi is lesz belőlem, mert kb. semmit nem tudok egyelőre.
Fájt egy kicsit a búcsú, hiányozni fog a forgalmi szolgálat. De hosszú távon remélhetőleg kiegyensúlyozottabb lesz minden téren az új hely. -
galervin93
addikt
-
flymi
addikt
Sásd előtt elmosta a pályát a tegnapi eső. 5km-es lassújel és állomás távolsági közlekedés van.
Bátaszék felé meg ràdőlt a pályára a fél erdő... Buszozás. -
Tomasz72
aktív tag
Hála istennek a szolnoki zónákba nem szólt bele...
Balcsira vonattal...?
Még szerintem sokáig igazi kaland lesz.
A múltkor éppen néztem, hogy Tapolcára le kéne ugrani az egyik ismerőshöz. Szép túra.... -
fant0mi
őstag
Hazafelé már mindenki autózni akar.
-
flymi
addikt
többiek meg vonatoznak ->

Nekem még egy nappalos holnap, aztán egy hét pihi.
-
galervin93
addikt
Csak a szokásos.

Botrány...
Tegnap Kőbányán is letérdelt a biztber, az előtti nap meg jelzőmeghaladás miatt Rákos-Rákoshegy között egy vágányozás...
Nem baj, fél óra és indulunk a Balcsira. Kicsit vicces megoldás, anyámék cuccait elviszem kocsival, mi azzal megyünk asszonnyal, többiek meg vonatoznak - szeretik a kihívásokat.
-
flymi
addikt
-
Narxis
nagyúr
-
flymi
addikt
Fura volt a ma éccaka, egyhuzóra bírtam aludni (hagytak) három egész óràt. Reggel megy úgy ébredtem mint akit agyonvertek.

-
galervin93
addikt
-
fant0mi
őstag
-
fant0mi
őstag
Benned is megvan ez a "azt a ket hetet fel labon is, mosolyogva"? -
galervin93
addikt
-
Tomasz72
aktív tag
-
fant0mi
őstag
Ilyenkor jo szabadsagon lenni. En csak kortyolom a hideg sort.
-
galervin93
addikt
-
Tomasz72
aktív tag
Nem is tudom mi a rosszabb...
40 fokos vonaton zötykölődni hazafelé, vagy talpra állítani azt a 6000 fokos kocsit...
Nem irigylem egyiket se....
-
galervin93
addikt
-
Tomasz72
aktív tag
-
Narxis
nagyúr
-
Tomasz72
aktív tag
-
Narxis
nagyúr
-
flymi
addikt
Köszi, alakul. Egy kálváriával felért az utóbbi két napban amit átéltem és ami a magyar egészségügyet jellemzi...
Dombóvári kórházban tegnap a szemészeten nem vették fel a k*va telefont így nem tudtam időpontot kérni, időpont nélkül meg ugye nem mehetek be. Elmentem hát egy optikába, mázlim volt mert épp ott volt a szemész orvos. Ő azonnal írt egy beutalót a kaposvári kórházba (6e Ft ellenében), de már csak az ügyeletre értem oda ami amúgy is mellékes mivel jóformán kidobtak onnan, h területileg nem oda tartozom, hanem Szekszárdhoz, hiába van beutalóm. Így kerültem végül ma reggel a szd-i sztk-ba ahol kábé semmi érdemlegeset nem csináltak velem, csak felírtak egy antibiotikumot és közölték, h nem piszkálnak meg még bottal se. De azért átküldtek még a fül-orr-gégészetre is ahol kábé rá se néztek arra amire kellett volna. Ja és rohadtul sokat kellett várni mindenhol ebben a kellemesen fülledt hidegben.
Péntekig mindenképp táppénz, aztán meglátjuk. Papíron 2 hét múlva kontroll, de ha elmúlik addig csak eresszek meg egy telefont a szd-i sztk-ba, h minden ok. -
Narxis
nagyúr
Jobbulást a betegeknek! Remélem most már jobban vagytok.
-
flymi
addikt
Kösz mindenkinek. Igen, hétfőn lejelentem a táppénzt, az idén még úgysem voltam. A fizum bánja csak de elvagyok itthon, legalább nem kell kint lennem a negyven fokban.
-
galervin93
addikt
-
Serpiko
addikt
-
flymi
addikt
Valami szar megcsípett vagy belemászott a szemembe még csütörtökön és (megcsípett?) így mentem el éjszakásba dolgozni. Péntek reggelre úgy néztem ki, mint az elefántember. Elmentem a háziorvoshoz aki persze nyaral így csak az asszisztens látta, azt mondta borogassam meg szlopáljak calcimuskot és napok múlva jobb lesz.
Szombatra, vagyis tegnapra úgy bedagadt a fél arcom, h nem bírtam kinyitni a szemem. Ma már kicsit jobb, de még piros és duzzadt. Nem is mentem be ma reggel dolgozni, a holnap este és a kedd éjszakai rendkívüli is még kérdéses... -
galervin93
addikt
Én kerek-perec kijelentettem a főnökömnek, hogy a körülmények nem alkalmasak a forgalombiztonság fenntartására, és ezért is hagyom ott.
Hajmeresztő dolgok vannak nap mint nap, az emberek kizsigerelve, a "gépek" (legyen az jármű, pálya, biztber, bármi) meg karbantartás nélkül, ez így nagyon rossz kombó. -
samu2062
senior tag
-
fant0mi
őstag
Csodás... Akkor kell dolgoznom éjszaka, várok kelet felől tehert.
Tegnap este Sárosdon, ma reggel Móváron volt szembemenés.
-
galervin93
addikt
Újabb csodás éjszaka.
Hajnali egy óta áll fenn a hiba.
Közben két vágányzár az állomás két felén. Hajnalban váltóhiba, és mivel a szakemberek a másik hibánál vannak, nincs aki kimenjen, 40 percet dekkolt a vonat, pontosabban át kellett állni vele egy másik vágányra, ahonnan már el tudott menni. Persze már utasok nélkül, őket átszállítottuk másik vonatra. Szóval, huh... Pár évet ma is öregedtem... -
samu2062
senior tag
"De jó is lenne, ha 300 lenne az alapom..."
Ennek én is örülnék, de a közelében sincs, ahogy az említett kollégának sem volt, amíg át nem ment. (Az enyém annál is kevesebb kicsit.)Így van, minden évben kiváltják valamivel a haragot, ahelyett, hogy pozitív irányba haladnánk. Az a csúnyakártya is addig fog menni, amíg valakinek biznisz.
Amúgy nekem az a tapasztalatom, hogy akik maszekolnak vagy valami mást csinálnak a vasút mellett, azok nagy része abból él meg igazán, amit ott keresnek, mert az jóval több. A vasúti kereset nagy részét elviszi a gyerektartás, a hitelek, stb. Ami marad, jó lesz tartaléknak. Ennyit ér össz-vissz, meg annyit, hogy van egy biztos helye, nyugdíjjárulék, TB fizetve van és jobb esetben pihenni is tud a vasúton. Tehát az emberek egy része ezekért van még itt, nem a fizetésért.
-
flymi
addikt
De jó is lenne, ha 300 lenne az alapom...

Mindig van mivel cirkuszt adni a népnek. Jó pár éve ugye az új bértábla miatt ment az acsarkodás. Tavaly azért, mert megszűnt a vbkj, vagyis adják továbbra is csak más címszóval és nem választhatsz. Most a béremelés elmaradása/befagyasztása miatt feszült a helyzet. A csúnyakártya jövője sincs bebetonozva.Sajnos amíg az akciós újságokat kell böngészni, h a számlák befizetése után milyen kajára jut, mit lehet megvenni a gyereknek és mit nem, addig ez csak alamizsna, nem fizetés. Nem véletlen, h a vasutasok nagy része másodállást is vállal vagy valamilyen más bizniszben is utazik, h legyen bevétel.
-
samu2062
senior tag
Bekapcsolódok a témába, ha már itt ülök az asztalnál és várom a TFO-t, pihenés helyett.
Szerintem soha. Vagyis inkább rájönnek ők, csak szarnak bele. El kell tartani úgyis a BGOK-t, így legalább mindig vannak újak, akiket ki lehet képezni. Ha elmennek jópáran és kevés az ember, nem gond, majd a meglévők ellátják túlórában addig a szolgálatokat, amíg levizsgáznak az újak. Már ha levizsgáznak. Igazából minden mindegy nekik. Nem ők szívnak a végrehajtó szolgálati helyeken. Akkor sem látnák be, ha ne adj isten, valami nagyobb baj lenne a dolgokból. Akkor is csak a hibáztatás lenne.
Az a pulykapénz, amit ír a cikk, az meg ugye a VBKJ, nem pulykapénz, az járt eddig is, tavaly már így, azelőtt más formában. Az a 200 ezres egyszeri kifizetés meg nem megy rá az alapbérre, a későbbi emeléseknek, ha lesznek, nem lesz alapja. Valahogy mindig úgy csűrik-csavarják, hogy ne járjunk jól.
Kocsivizsgáló témához: Nálunk egyik kolléga átment a starthoz, kocsivizsgálónak. Őt átengedték. Meg tudom erősíteni, már csak az ő példáján is, hogy bőven többet keresnek, mint mi, vagy a kék sisakosok.
60 ezerrel lett több az alapja kapásból, ahogy elvégezte a tanfolyamot, és munkába állt. 300 az alapja konkrétan. A maszekok, meg ja. Más világ. Ott egy kocsirendező keres annyit, mint nálunk egy rendelkező forgalmista. Persze mások az elvárások is. -
Narxis
nagyúr
Ez szomorú. Mikor jönnek rá, hogy ennek nem lesz jó vége?
-
galervin93
addikt
Még a reálbér szintentartásáért is könyörögni kell. Meg persze a nagy ötlet, hogy ne építsék be az alapba. Hogy utána meg egy tollvonással elvehető legyen. Aztán csodálkoznak, hogy mindenki menekül. Nálunk isén én vagyok a 7.(!), aki itt hagyja. El kellene gondolkozniuk... Ezek nem olyan munkakörök, hogy besétál valaki az utcáról, aztán nosza csináld, hanem évek. Arról nem is beszélve, hogy ekkor még egy nullkilométeres kezdőről van szó, nem egy gyakorlott munkavállalóról... Úgy szar az egész HR-politika és rendszer ahogy van, és akkor még tetézik az egészet a fentivel, hogy az sem kap, aki még kitart.
-
Narxis
nagyúr
-
Tomasz72
aktív tag
Gyere hozzánk! Nálunk meglenne...

Tartanak évente ilyen dolgozói felmérésnek csúfolt valamit, abba van egy kérdés, hogy ajánlanám-e másnak a munkahelyemet, én meg midig nemet mondok.
Persze minden relatív. Szeretem a munkám, csak hát nem mindegy kivel dolgozol.
Na meg hát a 12 óra váltott műszak, hévégén is.
Valamit valamiért, mondjuk úgy, talán megéri... -
flymi
addikt
Na ja a maszek, de a startos nem.
Annyit tudok, h a kollégám ismerősének az öccse mondta, h több az alapjuk mint nekünk kéksisakosoknak. Nem véletlenül nem engedik át az embereket cégen belül sem.
-
galervin93
addikt
Kelenföld, a vonatok süllyesztője.
Az is egy kutya hely lehet, mondjuk forgalmász szemmel legalább van sok peronos vágány, közöttük aluljáró stb.---
Kocsivizsgáló: maszeknál még szaladgálni is kell mint a töketlen kutya, ahol éppen akad egy indulásra váró vonat. Éjjel-nappal, télen-nyáron...
-
fant0mi
őstag
Lehet már nem is én indulok el vele, annyit késik. Vagy nagyon max Kellemetlenföld.A kocsivizsgáló tényleg jó szakma! Lehúzol pár évet a Startnál, aztán bepróbálsz egy maszekot. Ott mondjuk a műszaki részét lehet szinte újra megtanulni, de jól lehet keresni, igaz, a munka is sok. De tényleg, az egy igazán jó szakma.
-
Narxis
nagyúr
-
flymi
addikt
-
galervin93
addikt
Hát inkább mint nálunk.

Gyertek hozzánk, szo-szo lehet keresni. Mondjuk hogy szellemi idegroncs lesz az ember az is tuti, meg a fél lábbal a börtönben duma az annyira nem is vicces, amikor megérzi az ember, hogy ez nem csak humor, hanem kummára így van. Én ma is toprongy vagyok, és még csak különösebb baj, rendkívüli helyzet nem is volt, csak kisebb-nagyobb késések.
De ez csak pár elővárosi nagyallomáson/fejpályaudvaron van, mindenütt másutt a bakter, szolgálattevői élet móka és kacagás. Itt meg beleőrül az ember.
-
Narxis
nagyúr
-
flymi
addikt
-
Narxis
nagyúr
-
flymi
addikt
-
fant0mi
őstag
-
Narxis
nagyúr
Jó lenne legalább nettó 300-at keresni gyerekek.
-
fant0mi
őstag
Jaja, az üllői vgz miatt június közepéig felétek megy. Nko-s zsebes. -
galervin93
addikt
-
galervin93
addikt
-
fant0mi
őstag
Majd szombat reggel tervezek haladni RK-n. Akkor nem dudálok.
-
galervin93
addikt
-
fant0mi
őstag
-
flymi
addikt
Indulok éjszakába, meg holnap is. Meg május elején nyomok egy laza hatból ötöt. Kell a lóvé...
-
galervin93
addikt
-
flymi
addikt
Szerintem ez a "rutin", nincs min meglepődni. Tőlünk is próbáltak átmenni màshová de nem engedték.
-
fant0mi
őstag
Pro tipp: legyél legalább 1 napig munkanélküli, jelentkezz be a hivatalban, kérd a munkanélküli segély 1 összegben való kifizetését (a 3 havi teljes összegének asszem 80%-át adják meg, ha egyben kéred), majd ezután vetesd fel magad az új helyre.
-
galervin93
addikt
Nnna, nekem meg olyan kedves főnököm van, hogy a MÁV-csoporton belül nem enged el, fel kell mondanom, hagy menjen a kukába jó pár év munkaviszony. Ez ám a korrekt, humánus hozzáállás!
-
Tomasz72
aktív tag
-
fant0mi
őstag
-
Tomasz72
aktív tag
Segítsetek nekem, mert Ti vagytok az okosabbak, igaz, nem az a kimondott fórumtéma...!
Reggel jöttem vissza a bótból, és előttünk robogott el a 19-es M61 sárga szépség..
Hogy a bánatba keressem az EMIG oldalon?
Kéne az UIC kód, de az valami tizenjegyű szám...Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
37500 - 37401
38065 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom mindenki orrvérzésig dolgozik...