Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Jó estét, indul az éjszakás banzáj
-
veterán
En már bent, vasárnap kezden az éjszakás cuklust
-
demars
addikt
Halihó!
Ennyire erős ezen a héten az éjjeles műszak mindenhol...??Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Jhonny06
veterán
Meg lehet venni online valahol az Ausztriába szóló pályamatricát (Bécsbe)? Sehol nem találom (lehetőleg angol nyelven).
-
Mikuland
tag
Szép estét!
Nincs még feliratos Walking Dead!
Ha már eü.... Voltam Én is laborban, holnap eredmény.
Ne öregedjetek meg![ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
fant0mi
őstag
Egyedül növelem a GDP-t ma éjjel?
-
veterán
Lassan át írhatnánk valami EÜ topikra a nevét
darál0w: gyors jobbulást
Nekem minden tavasszal, és ősszel szokott a térdem úgy fájni, főleg hajlított állapotba, hogy van hogy a kocsival melóba jövet meg kell állnom kiszállni mert auu... de ezt meg tudom az öregségnek ( ) és a mostanában felhalmozott felesleges kilóknak
-
demars
addikt
-
fant0mi
őstag
válasz Pulsar #30280 üzenetére
Jahh, breaking bad. Legjobb drama sorozat, amit lattam. Csak asszonyt kell ravenni, hogy nezze meg, de utalja a feliratos dolgokat. Tudom hogy van szinkronosban, lattam is ugy egy reszt, de megolte a hangulatat...
Illetve megkaptam a regi jo Polip sorozatot. Ez csak gyerekkent volt nagy szo, vagy ma mar nem nagy szam? Belefogjak egyaltalan? Penteken megyek ejszakasba, egy-ket oranyi cuccal keszulni kell, hatha megint akad egy kis pauza.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Jó pihenést skacok
-
demars
addikt
válasz Pulsar #30266 üzenetére
Igen, öregem is folyton mondja, hogy anno ő bál után ment ki a gazdaságba... Nagyapám szigorú volt..
Z3C nagyon jó készülék! Mindenre jó és elég is! Egy dolgot kellett megszoknom: üveg mindkét fele, így vigyázni kell rá!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
veterán
-
demars
addikt
válasz Pulsar #30264 üzenetére
Jó estét!
Ugye aki éjjel legény,...
Én a hülye telefonommal szórakoztam fél háromig, újra húztam, mert nem volt jó az sms küldés fogadás...
Tehettem fel mindent újra meg a sok beállítás...
Aludtam is majdnem 11 -ig...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
lakisoft
veterán
Sziasztok, Jó estét.
- Árad -
-
veterán
jó estét
-
fant0mi
őstag
10-re megyek a vágóhídra (laborba). Fogjatok le!
-
demars
addikt
Üzemorvos nekem is hamarosan lesz, de az nem csinál semmit sem! Vérnyomást se mértek vagy 4 éve...
Megkérdezi van e valami bajom, azt ennyi!
Többé kevésbé emiatt is mentem el laborra! Öregemék cégénél legalább hallgatják az embert ( el is küldték szívhang miatt kardiológiára), meg mérnek vérnyomást, stb...
Az első 3-4 évben nálam is volt audió vizsgálat, vérnyomás mérés, gerinc vizsgálat, stb... De most 1 perc alatt lerendezik...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
T. M.
aktív tag
Jó estét!
Kv megvót, kezdődhet a móka.
Látom volt vérvétel meg egyéb finomságok. Szerencsére engem ilyenekkel nem b_sztat az üzemorvos. -
veterán
Jó estét
Ma estém szabad, asszony dolgozik, igy én nyomom a gta online-t[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
lassan megkezdjük a hetet..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
veterán
Szép estét kívánok mindenkinek!
-
fant0mi
őstag
válasz demars #30241 üzenetére
Igen-igen!
Lejárt a szavatosságom két munkakörre. Az egyik (a nehezebb) megvan, a másik az irodás (kb legyen meg a két lábad hogy be tudj menni dolgozni) az meg nem. Hálisten nem betegség hanem bürokrácia miatt vagyok szivatva.
De jó oldala, hogy így ingyen képben leszek egy kicsit az egészségemmel. Mert egyébként drágák a vizsgálatok vay hónapokat kell várni. -
fant0mi
őstag
Jó hajnalt uraim! Lassan-lassan egyenesbe fordul az óra mutatója, reggel 7 körül megérkezik a leváltóm remélem.
Jövő héten csak pénteken kell melózni, de addig minden nap lesz valami móka. Üzemorvos, labor, szemészet, audiológia. -
demars
addikt
Jó estét!
Utolsó éjjel a héten...
Viszont jövő héten szombaton ledolgozás, elvileg délutános leszek, de reggelre kértem magamat!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
veterán
Meg jöttek a játékaim (esp8266 wifi modul arduinóhoz) úgyhogy fojtatódhat a játék
-
veterán
Jó estét kívánok!
-
lakisoft
veterán
Jó estét Uraim!
- Árad -
-
demars
addikt
Az utoló nyugis műszak a héten, de jó is volt ez a két nap... ( kaptam kölcsön egy embert )
Holnap viszont szabira megy egy másik, így az ő helyére is be kell állnom...
Ma ( csütörötkön délelőtt), pedgi szóltak, hogy pénteken vagy következő hét elejére várható az auditor! Ez külön öröm, mikor a melóhoz is sokszor kevesen vagyunk nem még csempe meg mennyezet takarításhoz...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
veterán
Már csak 31óra és kezdődik az éjszakázás
Szép napot mindenkinek
-
demars
addikt
Már csak egy óra van hátra...
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
fant0mi
őstag
válasz demars #30218 üzenetére
Tegnap este Discoveryn volt egy új sorozat, a Nem tudod megnyalni a könyököd. Abban volt, hogy hogyan tudod becsapni az agyad, hogy kevéssé érezd a fájdalmat.
A páciens kapott egy szurit a felkarjába, a doki megkérte, hogy köhintsen. A páciens köhintett, és a köhögés pillanatában adta be a doki a szurit. Alig érezte, mert a tűdő felől érkező köhögő jel megelőzi a vállad felől érkező fájdalom jelet. Érdekes volt. Mondjuk fogdokinál ínybe kapott szurinál biztos meg nem moccanok, nemhogy köhögcséljek.
Aztán volt egy olyan, hogy csipesszel csípették meg a páciens kezét, fájdalomokozás céljából. Hát fájt neki nagyon. Aztán egy megfordított távcsövön (vagy megfordított üvegpohár fenekén át nézve) nézte a páciens a saját kezét, ahol fájt neki. Rögtön nem is fájt (annyira), mivel sokkal kisebbnek látszódott a keze a fordított távcsövön át, az agya túl távolinak érzékelte, mintha nem is az övé lenne, és nem is fáht neki. Ez utóbbit lehet én is kipróbálom.Tv-adások időpontjai [link]
-
demars
addikt
válasz radi8tor #30214 üzenetére
Túl vagyok rajta... Az egész kb 1 perc volt, de lehet, hogy annyi se...
Előző hsz ben balgaságot írtam... Utólag jöttem rá! Tavaly jártam a derekammal dokihoz, ott alkalmanként 5 szúrást kaptam... Meg kb 5 éve volt egy foghúzásom, ott is kaptam...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz radi8tor #30214 üzenetére
Igen, csak vizet iszok... Ugyan nem mondott semmit se a doki, hogy hány órával előtte ne egyek, csak saját elgondolásból jött az ötlet, hogy ennyi elég...
Kicsit parázok, kb 17 éve nem böködtek tűvel...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Üdv Urak!
Itt ítéletidő van! Tombol a szél szakad az eső...
23:00 kor ettem gyorsan két szendvicset, reggel (kb 7-kor) megyek vérvételre ( radi8tor1 javaslatára )
Remélem elég ennyi idő, hogy az értékek ne legyenek falsok!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
fant0mi
őstag
válasz demars #30211 üzenetére
Addig nem is fogjak tul komolyan venni, amig a kormotokre nem eg a melo. Ha minden meg van oldva ugy is, hogy emberhiany miatt mar honapok ota rikacsolsz, akkor legyint, mert meg lehet oldani ugy is...
De ha nem oldod meg (nem tudod megoldani), akkor meg te vagy a hulye/alkalmatlan/stb. Es a vegen teged cserelnek le, mert nem tudtal szrbol varat epiteni.
Aztan mikor sulyos eroforrashiany miatt nem tudsz egy megrendelest elfogadni (sulyos esetben a mar meglevo megrendelest teljesiteni), akkor rajonnek hogy igazad volt. Aztan meg nem is biztos hogy kap szakkepzett munkaerot. Es egyre valoszinutlenebb.
Ismeros, nagyon ismeros.[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz radi8tor #30210 üzenetére
Igen sajnos... A bérek valahogyan nem követték az árakat... Ezt én is jól tudom, de sajnos nekem az a dolgom, hogy megoldjam a "cég" nyomorát!
Próbálok folyton kompromisszumokat kötni, de végtelenségig nem lehet húzni az emberek agyát... előbb utóbb betelik a pohár és lépnek!
Ami dühít, hogy nem veszik komolyan a vezetők... Még mindig megoldottunk mindent. Gép még nem állt emberhiány miatt...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz radi8tor #30208 üzenetére
Ez sajnos nem... Így is két nyugdíjas melózik havi 15 napot... Sajnos nincs jelentkező!
Aki jön az meg sajnos nagyon "alulképzett" ...
Gyártunk és megy a vonal, de futkosás, kiabálás, stb van folyamatosan...
Nincs áthelyezhető létszám, mert aki "zsákoló, válogató" nem biztos, hogy alkalmas egy milliárdos gép kezelésére...
Indul Ausztriában a szezon... ettől tartottunk a kollégákkal és beigazolódni látszik...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Káosz van bent!
Egy emberke tartós beteg, egy felmondott ( még a héten jön)...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Látom mindenki a GDP-vel van elfoglalva.
⭐ Stella
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BMW topik
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI Armor RX 570 8 Gb Tesztelt! Beszámitok!
- 2db gyári hütés eladó intel
- Újszerű ASUS Rog Strix 1tulajos Magyar Gamer Laptop i7 9750H 16GB 1TB SSD GTX 1650 4GB Dobozában
- Mini ITX Gamer - I7 4790k + GTX 1080 vízhűtéssel, Z97 Wi-Fi, 16GB RAM, SSD, Fractal Design
- 2x Samsung DDR5 8GB 5600Mhz Sodimm memória