Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Na hányan leszünk ma este?
-
legenda
válasz radi8tor #28652 üzenetére
4:30 körül már betöltődött a fórum, de nekem csak 4:45-kor sikerült probléma nélkül elküldeni hozzászólást, addig visszadobott néhányszor a kék manó.
kötetlenben nyomom a "maszekot", de sokszor éjszaka, így együtt érzek a muszájból éjszakázókkal, kitartás mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Mate
nagyúr
Nekem már csak 3 van a héten
Aztán új hét indul....
-
flanki
aktív tag
Utolsó éjszakám a héten, lehet pezsgőt kéne bontani?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Sirandrish
legenda
Látom pörög a topik..szerencsére én csak 3 hetente vagyok icakás
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
demars
addikt
Hali
Kicsit megkéstem... Elég sokáig tartottak karban ma..
Nem tudtam belépni...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
C4mp3r
addikt
mi volt ez a leallas? valami major update lehetett ilyen sokaig nem szokot 503at dobalni az oldal
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Jó munkát mindenkinek
-
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,
- I5 6400+H170M+8gb ddr4 2133Mhz
- Új Lenovo Tab P11 (2nd Gen) (TB-350FU) tablet 11,5" 6/128GB szürke+toll - 2 év magyar bolti garival!
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Asus Rog Strix G15,Ryzen 7 5800H,RTX 3050Ti,32GB DDR4,1024GB
- Eladó bontatlan MS NEMESIS C700 RGB vezetékes könnyített optikai egér PMW 3360