- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila_Bp
csendes tag
válasz
<Adamsky> #199 üzenetére
Akár hiszed , akár nem, NINCS , ha nem ragszkodsz hozzá kimondottan. HA valamilyen egyéb aplikációhoz akarsz kapcsolatot engedélyezni akkor max. egy SMS.
HA nem ismered az pl. E- papirt a magyar közigazgatásban, akkor neked felesleges is ÜGYFÉLKAPÚ témában megynyilvánúlni, mert nagyjából a mögé rejtett szolgáltatások minimális százalékát használod. Mondhatnám azt is hogy a Te felhasználói élményed irreleváns a témában. Attól hogy kocka IT gyerek vagy, és ismered a 2FA-t mindenkinek lejött hogy a munkádban nem kell az ÜK-val dolgoznod, tehát végülis neked mindegy. Azért szerintem kérdezz meg egy könyvelőt pl. e témában.
Azt amúgy én pontosan értem, hogy miért kell teljesen feleslegesen hihetetlen mennyíségű adatot generálni az ettől nem olcsóbb, nem jobban használható államaparátusban, tehát valamennyire azért képben vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest