- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Alapok lerakása by Bubó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
válasz
mézespálinka #319 üzenetére
szerintem hagyd őket, egyrészt nincs az aluval semmi baj, másrészt, ha az ízlik nekik, te megfeszülhetsz, sem fognak mást inni... főztem én is espressot, az erős volt,, filtert, azt pöce ízű, brikkát, az gyenge, mindegyikbe szórták a cukrot meg a tejet, mondom igyatok otthon akkor, ne az én 12ezer kilós áru friss kávémból, ajóéletbe.
ha bármit teszel azért, hogy ne égjen meg a kávé, pontosan az égett kávé íze fog nekik hiányozni, szóval teljesen jó az a vékony anyaghasználat.
Anyós főzött, mikor nálunk volt, a Brikkában. Víz szelepig, hagyni fröcsögni, az utolsó csepp vízpára is prüszkölje át magát a szelepen, ahogy azt kell. Szerinted? Kicsit több víz tud így lefőni, mint ami belefér a tetejébe.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Remote Controller 2
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged