Hirdetés
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
KonzolKartel #122 üzenetére
Nem adnék pénzt vissza neki, az biztos, még jobban megerősítené, hogy ő csinálja jól.
Ha valaki nem tudja értelmezni, hogy a termék hibás és a hibajelenség megfelel annak amit írtak, és még a személyes átvétel okán meg is nézheti, ott utólag szerintem nincs helye reklamációnak.
Most a héten vettem egy hibás egeret, az eladó leírt a hibajelenséget, és szerencsére az volt amire gondoltam, kényelmes fél óra javítással hibátlan lett, azóta azt használom. De ha más lett volna hiba okozója, mint amire gondoltam-reménykedtem, az nem az eladó hibája lett volna.
A PS5-nél érdekes a helyzet, mert egyébként igazat írt, hiszen nem kapcsolt be, és nem adott képet. Ha tudta, hogy javításra veszed és bele van gányolva, akkor az nettó átverés, ha nem, az akkor pech.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest