Hirdetés
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Update:
A kollégánk: we4r (értékelést kezdeményezett, így megosztom a profilját) megkerült. Kijelentette hogy azért hazudozott, mert semmi közöm a dolgaihoz. Meg jött a szokásos "feljelent, mert vannak bizonyítékai, nem nyugszik, amíg minden forintot meg nem kap, stb.", aztán jött a személyeskedés, hogy örülhetek, hogy itt lehetek "közöttetek" a társadalom részeként.Én így fogalmaztam (bár szerintem kár belé; már csak a moderáció igazságérzetében bízhatok):
"Azt az egyet jól írtad, hogy semmi közöm nincs ahhoz, hogy mi a terved a kártyával, hiszen kifizetted. Innentől a te dolgod; hibás kártyát adtam, amire semmilyen szempontból nem vállaltam garanciát (ebbe beleértendő az is, hogy az áltatalam írt bizonytalan információk helytelenek, mivel nem értek hozzá, nem tudtam megnézni). Én jóhiszeműen állítottam, hogy nem volt szerelve a kártya, és én nem bontottam meg, nem tudom, hogy hogyan kell az ilyesmit megnézni, de nem utasítottam volna vissza helyszíni tesztet.Az, hogy így állításod szerint már csak chip cserével szerelhető (ami nem igaz, de az általad talált javítás ezt egyébiránt semennyire nem befolyásolja) megint csak rád tartozik. Nem memóriahibás kártyát adtam el, hanem ismeretlen előéletű, ismeretlen hibájú kártyát, ami legjobb tudásom szerint nem volt javítva, de ebben sem voltam biztos, ezért beleírtam, hogy elvileg, meg hogy "semmilyen garanciát nem vállalok".
Nem látom, hol van ebben hazugság, viszont azt nem értem, hogy amihez nincs közöm, arról miért kell hazudgálni. Elég lett volna nem mondanod. Tanulhattam volna a másik negatívodból, meg a pozitívra adott negatívodból, hogy a gerincesség, felelősségvállalás, és az igazmondás nem éppen az erősséged. És ezután kérlek, hogy az alaptalan személyeskedést hagyjuk, nem érdemeltem ki.
Összefoglalva, nem áll módomban visszavásárolni a kártyát mert
-A hirdetésemben foglaltakkal nem ütközik az állapota
-Nincs helytálló érved, ami alapján a visszavétel indokolt lenne
-Nem számíthatok racionális problémakezelésre a részedről."
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Linux kezdőknek
- METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - A teljes nyitányt újraforgatták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest