- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Tudom, ez nem segít, de nem vagy egyedül, az enyém is napok alatt adta meg magát.
-
Mcrazy
őstag
Úgy látom, hogy csak az én órámat érte utol a vég.
Már csináltam gyári visszaállítást is és most ott tartok, hogy 1 napot sem bír ki egy töltéssel még Energiatakarékos módban sem. Azt is kipróbáltam, hogy visszaállítás után semmit nem állítottam be rajta, de ez sem segített.
Érdekes, hogy Február 2.-a óta (ekkor került rá a WearOs 5) eddig tökéletesen működött.
Állítólag már úton van az frissítés, ami javítja az akku problémát, de én ezt nem tudom megvárni, ezért szervizbe küldöm. -
NightLord
tag
-
Obyboy
addikt
-
zizidor
őstag
A factory reset megvolt, ezen és a verzió frissítésen kívül nincs más lehetőség.
A legutóbbi fejlemények: hagytam teljesen lemerülni, azután feltöltöttem. Ez kb. reggel 8-kor volt. Este 10-kor 80(!)%-on volt, amire azt mondom, tökéletes. Reggel 8-ra viszont 50%-on, ami viszont egészen konkrétan WTF kategória. Hogy a bánatban fogyaszthat másfélszer annyit hibernálás alatt, mint napközben, aktív használat mellett?
-
blueye
veterán
-
manokaki
addikt
-
doongoo
addikt
-
blueye
veterán
-
Obyboy
addikt
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Itt és ezt láthattad:
Add-on Bundles.
Up to 50% OFF
OnePlus Watch 2
From 164,50 €
Up to 50% OFF
Tehát ha veszel egy hármast akkor vehetsz hozzá ennyiért egy kettest. -
Mcrazy
őstag
-
blueye
veterán
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
-
blueye
veterán
-
Obyboy
addikt
Én kedvezménnyel 249€-ért vettem és kaptam hozzá egy OP Buds3-at. A Buds3-at a feleségem használja az órát pedig én. Így számunkra jó vétel volt.
Persze egyetértek veled, hogy a legtöbb ember számára úgy jobb vétel lenne ha nem járna hozzá ajándék fülhallgató (amire lehet nincs is szüksége) hanem annyival kevesebbe kerülne.Ami nekem feltétel (wearOS rendszer, NFC-s fizetés, több napos üzemidő, zafír üveg) volt az órával szemben azt teljesíti és nem is tudok más alternatívát, ezért mondtam, hogy szerintem jó vétel volt, így ha ezt megugorja az OP W3 akkor az is jó vétel lesz.
Nem olvastam cikkeket a várható induló árról így nem gondoltam, hogy a +1 nap üzemidő és az EKG funkció több mint 100€-t dobhat az árhoz. -
Zolás
addikt
-
fuzics
tag
-
Levwi
aktív tag
-
Levwi
aktív tag
-
Obyboy
addikt
Valami nincs rendben nálad a töltéssel. Vagy az óra nem veszi rendesen a töltést vagy a töltőegység nem adja át rendesen. Nekem a OnePlus telefonoknál már megszokott villámgyors sebességgel tölt az óra is. Gyakorlatilag hozza a promóban leírt sebességet.
Az óra és a töltőegység csatlakozói nem piszkosak vagy érintkeznek rendesen? -
garibaldi123
csendes tag
-
Zolás
addikt
-
Levwi
aktív tag
-
Zolás
addikt
-
Obyboy
addikt
-
Zolás
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest