- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
elnokkur
csendes tag
válasz
kzsolt00
üzenetére
az elmebaj enyhe kifejezés a Dell N5110es kialakítására...
egy 9000 forintos cooleer master hűtő valamelyes segít a dolgon, ha +1 USBs ventilátort is bevetek, ami a kis lapátok alá fújja a friss levegőt...Az előbb megnéztem a belsejét, én az SSDt a régi HDD helyére raktam és a DVD olvasó helyére ment a HDD egy erre a célra kialakított keretbe! Megnéztem az mPCI foglalat és az optikai meghajtó helyén elhelyezett HDD között van annyi hely,h elférjen egy kábel, így nem kell az alját kivágni csak az oldalán az amúgy is külön álló műanyagba, de ez már csak részlet kérdés plusz a csatlakozó az alaplap felső részén van.
külső monitort nem akarok, max a TVre szoktam kirakni hdmivel, plusz ha máshol van időm játszani akkor sem tudnám hurcolni a se a monitort se a TVt....
én ezeket a szakkifejezéseket nem nagyon vágom, esetleg pár linket tudnál mutatni az adott termékekről?
- eGPU alaplapka
- hwtoolsos - ez egy jelző? (korábban is olvastam a fórumban)
- kínai exp GDC 7.0 /e-bay-en nem találtam, aliexpressen meg kevesellem az eladók pozitív értékelését/és ami még szükséges
én egy rendes tápot gondoltam, főleg mivel szeretném majd valamilyen házba beletenni /ha ez lehetséges/, legyen egy kicsit kulturált és persze a mobilizálhatóság is fontos, bár simán be szeretném dugni konnektorba.
ne haragudj de a EXP GDC 4.8 nem érdekel, főleg ha te is a 7.0-st preferálod,
még át kell gondolnom a dolgot, mert ahogy mondtam nem nagyon értek hozzá, de hátha sikerül ráugrasztanom valakit!
köszönöm a segítséget,
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest