Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pöttön

őstag

Nem hagyott nyugodni a dolog, és sokat olvastam itt is, és külföldi oldalakon is az elitebook egpu kapcsán.
    És hogy csak ebből a forum-ból emeljek ki egy fontos infót: CTD kapcsoló nélkül nem lehet megcsinálni az elitebook-okat ExpressCard-al se, meg mivel az mpci express portja is fehér listás így azzal se!

És mivel a jelenlegi legfrissebb EXP GDC-n nincs már CTD késletetés így ezzel nem lehet megcsinálni az egpu-t sajnos.

Ezek szerint most három választásom maradt (ha magamnak is egy működő egpu szettet szeretnék), vagy keresek használtan egy régi exp gdc-t, vagy keresni kell egy másik express card-os egpu szettet, ami még forgalomban van és támogatja a ctd késleltetést, vagy lecserélem a lapost egy Lenovo-ra, amiben nincs semmi védelem, és tutira megy.

Egyébként sajnálom mert az Elitebook hardver-felszereltség és minőség terén példaértékű laptop DE a bios-a az egy rakás sz@r...
    Sajnos rossz wifi kártyával vettem meg, vettem bele egy ugyan olyat mint a gyári (csak nem gyári hp) és nem kezeli.
    A gpu is hiába mxm-es benne, (külföldi oldalak szerint) kész kín rábírni hogy más gpu-kal működjön, ebből is csak a gyári amd firepro-t szereti.
    És most ez az egpu-is sajnos 0 siker élménnyel zárult. :(

Új hozzászólás Aktív témák