Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Óóóó, értem, egész idáig nem mertem összerakni, azt hittem, ha elrontom, elégetem.

Szóval ezt a komplett ATX power switch-et ki is hagyhatom ( a kéteres piros-fekete dróttal együtt), ha az ATX tápot én kapcsolom be kézzel? (Azt hogy látod, hogy VGA bekapcs után lemegy a BIOS scren, Külső monitorra van állandóan kötve?)
Ezek szerint csak akkor érdemes bedugni az expresscard adaptert, ha már elindult a VGA?Csak azt nem értem, akkor minek ez az ATX switch cucc. Ugyanúgy be kell kapcsolni egy kapcsolót, az meg mindegy, hogy ezt a kis piszoknyi dip-et kapcoslom, vagy az ATX táp hátilján a nagy kapcsolót. Sőt, azt még könnyebb is - a switch boardon olyan apró a kapcsoló, hogy alig tudom kapcsolni, ráadásul közben az összes áramvezeték mellett kell matatni.
Szellőzés nem lesz gond egy ideig, mert pucéron fog állni az asztalon.
De köszi az infót, nem tudtam, hogy ilyen durván melegszik egy 660-as GeForce. Még ez a veszély sem fenyeget, a passzív hűtésű GT430-asom nem fogja terhelni a környezetet. 
Szóval SW1 és SW2 switcheket beállítani, floppy-tápkábelt PE4L-re dugni, másik végét ATX tápba, VGA-t bedugni PE4L-be, tápot adni rá az ATX tápból, és bekapcs.
Miután kifüstölte magát, az expresscardot bedug gépbe, és ha nem füsölt a laptop, lehet próbálni nvidia drivert telepíteni.Ezer köszönet a segítségért, szerintem itt több és jobb infó van, mint az eredeti fórumolodalon.

Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De köszi az infót, nem tudtam, hogy ilyen durván melegszik egy 660-as GeForce. Még ez a veszély sem fenyeget, a passzív hűtésű GT430-asom nem fogja terhelni a környezetet.